Sakot ja tulikuumaa sisäpiiritietoa – tässä ovat asiantuntijoiden rohkeat Liiga-povaukset alkavaan kauteen!

Sakot ja tulikuumaa sisäpiiritietoa – tässä ovat asiantuntijoiden rohkeat Liiga-povaukset alkavaan kauteen!

Suomen seuraituin urheilusarja on täällä taas! Jääkiekon Liiga-kauden kunniaksi Ruutu+:n Liigastudion lätkäjätkät ottivat kristallipallon eteensä ja kurkkasivat, mitä tuleva kausi tuo tullessaan. Mestari, pörssikunkku, puheenaiheet, flopit… Tästä ennustukset talteen, kauden jälkeen tarkistetaan, tiesikö tiimi yhtään mistään yhtään mitään.

1. Mestarijengi? Miksi?
2. Pistepörssin ykkönen? Miksi?
3. Kauden sykähdyttävin läpimurtopelaaja? Miksi?
4. Kauden pahin floppi? Miksi?
5. Kauden kuumin puheenaihe? Miksi?
6. Sana on vapaa.

Vesa Rantanen, sisältöpäällikkö, asiantuntija

1. HIFK. Ylivertaista materiaalia auttaa Antti Törmäsen kolmas vuosi päävalmentajana, joka tuottaa tarvittavaa jatkuvuutta. Pääsee kauteen liikkeelle siitä mihin jäi, vieläpä todennäköisesti vähän viisastuneena.
2. Aaron Gagnon, Lukko. Liigan parhaita yleispelaajia, osaa myös maalinteon. Ville Vahalahden kanssa ylivoimalla runsaasti tehoja.
3. Urho Vaakanainen, JYP. Huippujoukkueen nuori, kiekollinen puolustaja ottaa ison roolin.
4. Odotuksiin nähden se voi nyt olla Kärpät, tosin miten määritellään floppi? Ettei ole kuuden joukossa? Niin paljon muutoksia kokoonpanosta pelitapaan, että ainakin syyskaudella voidaan puhua flopista. Mutta se voi myös olla Juhamatti Aaltonen, ja samalla menee HIFK:n varma mestaruus.
5. Koska lähes kaikki lupaavimmat nuorisotähdet pelaavat Kanadan junnusarjoissa tai jenkkiyliopistoissa, viime kauden kaltaista PahoLaine-vyöryä on nyt ikävä kyllä turha odottaa. Jos Ilves selviää kaudesta taloudellisesti kuivin jaloin, puheenaihe on se, millaiseksi peli Liigassa kehittyy. Kiekollinen, nopean ja pelirohkean lätkän läpimurto käynnistyi viime kaudella ja jatkuu nyt entisestään. Kaikki ovat kyllästyneet oman maalin takana seisoskeluun. Ja Juhamatti Aaltonen on puheenaihe joka tapauksessa.
6. Ensimmäiset kunnon sakot tuomarien haukkumisesta saa Pasi Nurminen.

Tuomas Nyholm, studioisäntä, asiantuntija

1. HIFK. Nyt on sen aika. Materiaali, maalivahti, nälkä viime kaudesta. Kaikki paitsi kulta on iso epäonnistuminen.
2. Aaron Gagnon, Lukko. Loistavat ketjukaverit ja paljon ylivoimaa. Gagnon on ollut Lukon syömähampaita aiemminkin, ja nyt pistepörssin viime vuosien voittajat ovat poissa tieltä.
3. Mikko Kokkonen, Jukurit. Vasta 15-vuotias puolustaja Kokkonen ottaa paikan liigamiehistössä. Siinä on tarinaa riittämiin.
4. Tuomas Nyholm. Ei pysty nousemaan liigatasolle. Viime kevään sensaatiomainen lentokeli oli sattumaa. Studion seinät kaatuvat päälle, murenee paineen alla. Yritettiin kaupata jo kesän aikana muille kanaville - ei ottajia.
5. Kurinpito ja otteluvalvojat. Systeemin heikoin kohta on ollut kestopuheenaihe jo vuosia. Pitkälti itse aiheutettu ongelma, enkä näe tilanteen muuttuvan.
6. Jos Aleksi Saarela pelaa terveenä ja ehjän kauden, hän tekee 30 maalia.

Tero Lehterä, asiantuntija

1. HIFK. Heidän materiaalinsa on yksinkertaisesti niin laadukas ja leveä.
2. Mikael Ruohomaa, Kärpät. Tekee enemmän pisteitä kuin toiseksi paras J
3. Antti Suomela. Sillä minäkin osaan vetää tarvittaessa kotiinpäin!
4. Suomen menestys Rion olympiakisoissa. Ei tarvinne selittää!!!
5. Pitäisikö tulevaisuudessa pelata 4 vs 4. Moni asia puoltaa, mutta kuinka moni ihminen?
6. Liigaa ei pelata samoilla joukkueilla ensi vuonna. Inside information!

Mika Kortelainen, asiantuntija

1. JYP. tekemisen laatu ja paluumuuttajat ratkaisevat.
2. Juhamatti Aaltonen, HIFK. Jos haluaa voittaa, niin voittaa pistepörssin.
3. Miro Heiskanen, HIFK. On ollut joukkueen paras pakki harjoituspeleissä, sensaatiomaisen hyvä.
4. Jokasyksyinen keskustelu Liigan pelillisen tason putoamisesta. 20. vuosi peräkkäin, on siis juhlavuosi!
5. Taas nousee uusia nuoria tähtiä liigakartalle, vaikka niin ei pitänyt käydä! Mistä niitä riittää!?
6. Kukaan valmentaja ei saa kenkää!

Tuomas Tuokkola, asiantuntija

1. HIFK. Jatkuvuus ja materiaali. Nyt on aika!!!!
2. Sakari Manninen, HPK. Kerho pelaa iloista ennakkoluulotonta lätkää. Joukkueessa on hyvä fiilis ja tekemisen meininki. Sakari toimii suunnan näyttäjänä.
3. Joonas Lyytinen, KalPa. Uhkarohkeus muuttuu järkeväksi rohkeudeksi ja hyviksi valinnoiksi. Saa suuren vastuun, josta kiittää ja kumartaa. Pelaa kovan kauden!
4. Sensaatiomainen kausi, koska kaikki pelaa omalla korkealla tasollaan!
5. Ville Vahalahti, Tomi Kallio, Eric Perrin, Jussi Markkanen, Olli Sipiläinen, Niklas Bäckström, Niko Kapanen... Kunnioitus kokeneille lipunkantajille, edelleen illasta toiseen suuressa roolissa omissa seuroissaan. Näitä palaajia Liiga tarvitsee.
6. Sami Kapanen hyppää vielä kerran kaukaloon. Uusii Jouni Rinteen uroteon!

Ari Vallin, asiantuntija

1. HIFK. Paras materiaali ja jäi nälkää viime kaudesta.
2. Sakari Manninen, HPK. Mennyt aimo harppauksin eteenpäin viime vuosina. Pelaa isoja minuutteja Kerhossa.
3. Mikko Lehtone, KooKoo. Loistava jo viime vuonna. Nyt vuoden vanhempi ja kolkuttelee maajoukkueen portteja.
4. Ei näitä.
5. Nopeampi peli. Halutaan kehittyä, että pysytään mukana kansainvälisessä kiekossa.
6. Kukaan valmentaja ei saa potkuja.

Sebastian Waheeb, studioisäntä, selostaja

1. HIFK. Vuosi sitten jo lähellä, nyt maali häämöttää. Kausi ei ole HIFK:lle helppo ja runkosarjassa taso vielä ailahtelee kovastikin, mutta laadukas nippu hitsautuu yhteen lopulta niin hyvin, että Antti Törmäsen kolmen vuoden matka IFK:ssa huipentuu kultajuhliin.
2. Tomi Kallio, TPS. Joukkue nousee tällä kaudella tosissaan kärkitaisteluun kapellimestareinaan vanhat herrat Kallio ja Eric Perrin. Tutkapari takoo illasta toiseen tulosta, etenkin ylivoimalla. Ikä on vain numeroita, sanoo pappakaksikko!
3. Otto Koivula, Ilves. Nuori hyökkääjä, jolla raameja ja taitoa. Saanee Karri Kiven valmennuksessa oikean mahdollisuuden ja kykyjä on taistella vuoden tulokkaan Jarmo Wasama -palkinnosta.
4. Jauhaminen Liigan tasosta. Viime keväänä MM-kisojen kuumimmat leijonat nousivat kisakoneeseen Liigasta (Patrik Laine, Sebastian Aho). Sama juttu kahtena edellisenä keväänä (Joonas Donskoi, Joonas Kemppainen, Olli Palola). Joka kausi Liigasta nousee uusia tähtiä ja yllättäviäkin ratkaisijoita, niin nytkin! Muistetaan myös nauttia ja antaa arvoa paikallisille omien kaupunkien pelaajille.
5. Juhamatti Aaltonen, HIFK. Iin Kovaltshuk on esillä niin hyvässä kuin pahassakin. Ei välitä, mitä muut ajattelevatm ja nyt, kun ei tarvitse "ressata eikä reissata", vaan keskittyä vain pellaamaan Törmäsen antaessa mukavasti vapauksia, kaukalossa tapahtua ihan mitä tahansa! Miksei sen ulkopuolellakin...
6. Asiantuntijamme Ari ”Vanha mestari” Vallin nähdään vielä tällä kaudella mitalitaistelussa, ja nimenomaan kaukalon puolella!

Jani Alkio, selostaja

1. JYP. Takuuvarma suorittaja vuodesta toiseen. Joukkueessa loistavaa jatkuvuutta ja muutama tärkeä JYP-sydämellä pelaava palanen lisää Marko Virtasen työkalupakkiin.
2. Aaron Gagnon, Lukko. Osoittanut jo aiemmin taitonsa ja kykynsä pystyä koviin pistemääriin. Paljon vastuuta ja iso rooli, tulos sen mukainen. Ville Vahalahti – Aaron Gagnon takoo myös ylivoimalla paljon pisteitä.
3. Otto Koivula, Ilves. Yli 190-senttinen pelimies lyö itsensä läpi. Uskoisin, että Karri Kivi antaa kärkiketjuissa hyvän näyttöpaikan nuorukaiselle. Loppu on sitten itsestä kiinni, mutta uskon että viime kesän NY Islandersin varauksen sipuli kestää, vaikka ikää on vasta 18 vuotta.
4. ”Vaatevastaava” Tuomas Nyholm. Toinen kausi alkamassa, eikä vieläkään allekirjoittaneen pukuja näy missään. Ymmärrän kyllä, että hieman isompaa kokoa olevien pukujen toimittaminen kestää, mutta silti… Sen sijaan studioisännän roolissa Nyysteeni tulee nousemaan jopa kategoriaan “sykähdyttävin läpimurto”.
5. Nuoret pelaaja ja Liiga. Paljon keskustelua siitä, miten Liigasta saadaan riittävän houkutteleva kasvualusta meidän nuorille huippulahjakkuuksille.
6. Yksikään Liigajoukkue ei anna päävalmentajalleen potkuja kesken kauden ja #vanhamestari Ari Vallin nähdään vielä kaukalossa…

Anssi Ritari, selostaja

1. HIFK. Nälkäinen joukkue viime kauden finaalitappion myötä. Tulee pelaamaan viihdyttävää, mutta samalla tuloksekasta kiekkoa. Materiaali tänäkin vuonna laadukas.
2. Aaron Gagnon, Lukko. Loistava yleispelaaja. Aloitukset, molempiin suuntiin pelaaminen, erikoistilanteet, hyvä laukaus, luo paikkoja ketjukavereille. Kellottaa pelistä toiseen yli 20 minuutin peliajan ja pisteitä ropisee.
3. Veli-Matti Vittasmäki, Ilves. Yleispakki on kehittynyt muutaman vuoden aikana hurjasti Turusta lähdettyään. Kuopiosta mukaan tarttui paljon kiekollista osaamista, jota hyödynsi jo viime kaudella. Häviää minimaalisen vähän kaksinkamppailuita omalla alueella. Nousee 26-vuotiaana maajoukkueeseen tällä kaudella.
4. Joku seura, joka menettää alkukeväästä mahdollisuudet pudotuspeleihin ja kauppaa tähtipelaajansa muualle.
5. Mikkelin Jukurit. Sarjanousija kiinnostaa aina. Nousijat teilataan aina ennen kauden alkua heittopussiksi, mutta näin ei tule käymään tällä(kään) kaudella. Jukurit puolustaa kurinalaisesti, eikä ajaudu pitkiin tappioputkiin. Myös seuran hyvä markkinointikoneisto tullaan huomaamaan idearikkaista tempauksistaan.
6. Tuomarityöskentely saa paremman työrauhan. Seuraorganisaatiot, valmentajat ja pelaajat tajuavat vihdoin viimein kunnioittaa sitä 16. joukkuetta eli tuomareita. Valmentajat eivät pelaa enää "tuomaripeliä" median kautta. Toivottavasti ainakin tähän suuntaan mennään tällä kaudella.

TILAA RUUTU+ TÄSTÄ

Manchester United vai Ajax? Eurooppa-liigan finaali Jimillä keskiviikkona

Manchester United vai Ajax? Eurooppa-liigan finaali Jimillä keskiviikkona

Eurooppa-liiga saa arvoisensa kruunun, kun futisjätit kohtaavat Tukholman Friends Arenalla pelattavassa huimassa loppuottelussa. Jim-kanava ja Ruutu näyttävät mestaruusottelun suorana lähetyksenä kello 21.30 alkaen.
Ruudun kesäkausi aloitetaan Superpäivä-bileillä – huippusportit koko lauantain maksutta!

Ruudun kesäkausi aloitetaan Superpäivä-bileillä – huippusportit koko lauantain maksutta!

Vaahteraliigan kuuma avausottelu, Superpesis-matsi ja viisi uutta Fanikameraa sekä kuusi kutkuttavaa Veikkausliiga-kamppailua – kesäkauden alun kunniaksi Ruutu tarjoaa kaiken tämän lauantaina ihan ilman maksua jokaiseen kotikatsomoon.
Liigan preseason tulee isompana kuin koskaan – elokuusta alkaen joka viikko suoria lätkälähetyksiä!

Liigan preseason tulee isompana kuin koskaan – elokuusta alkaen joka viikko suoria lätkälähetyksiä!

Upea Liiga-kausi 2016-2017 on vasta huipentumassa, mutta kulisseissa puuhataan jo kuumeisesti uutta kautta valmiiksi. Ensi syksynä Ruutu aloittaa Liiga-kautensa jo elokuun alussa ja rakentaa lätkäfaneille kattavan preseason-tarjonnan.
Superpesis-tarjonta laajenee – Fanikameralla mukaan jokaisen ottelun sykkeeseen suorana

Superpesis-tarjonta laajenee – Fanikameralla mukaan jokaisen ottelun sykkeeseen suorana

Ruutu jatkaa kesän kattavan huippu-urheilutarjontansa kehittämistä tuomalla miesten Superpesiksen ystäville mahdollisuuden seurata jokaisen sarjassa pelattavan ottelun tapahtumia suorana. Sen mahdollistaa uusi Fanikamera-kokonaisuus.
US Masters valmis alkamaan - ”odotukset ovat todella makeat”

US Masters valmis alkamaan - ”odotukset ovat todella makeat”

Golfin tunnetuimpiin ja arvostetuimpiin turnauksiin lukeutuva US Masters nähdään Suomessa myös jatkossa yksinoikeudella Sanoman kanavilla. Nelonen Media on solminut turnausjärjestäjien kanssa uuden, vuodet 2017-2018 kattavan esitysoikeussopimuksen.
Upea Veikkausliiga-kausi käyntiin – kaikki ottelut suorana Ruudussa ja IS Extrassa!

Upea Veikkausliiga-kausi käyntiin – kaikki ottelut suorana Ruudussa ja IS Extrassa!

Jalkapallon kotimaisen pääsarjan Veikkausliigan kausi alkaa keskiviikkona 5.4. Viime kauden tapaan kauden jokainen ottelu jännitetään suorana lähetyksenä sekä Ruutu-palvelussa että Ilta-Sanomien IS Extra -palvelussa.
Erikoisottelut avaavat kaikkien aikojen kattavimman Superpesis-kesän – katso lista Ruudun pelivalinnoista

Erikoisottelut avaavat kaikkien aikojen kattavimman Superpesis-kesän – katso lista Ruudun pelivalinnoista

Pesäpallon Superpesis-kausi pääsee huhtikuussa täyteen vauhtiin. Ruudussa kansallislajia jännitetään ennätysmäärä, kun suoria ottelulähetyksiä on luvassa jopa noin 70. Lähetyksistä 20 nähdään suorana myös Ilta-Sanomien IS Extra -palvelussa.
Pako alkaa Ruudussa 5. huhtikuuta – ensimmäinen jakso nähdään myös Nelosella 

Pako alkaa Ruudussa 5. huhtikuuta – ensimmäinen jakso nähdään myös Nelosella 

Paljon odotettu Pako (Prison Break) tekee paluun keskiviikkona 5. huhtikuuta, jolloin sarjan ensimmäinen jakso on nähtävissä Ruudussa. Sarjaa seurataan maksullisessa Ruutu-palvelussa jenkkitahtiin vain muutamia tunteja USA:n ensiesityksen perään.
Uusiiko Latvala huiman temppunsa? Meksikon MM-rallista kahdeksan lähetystä Ruudussa

Uusiiko Latvala huiman temppunsa? Meksikon MM-rallista kahdeksan lähetystä Ruudussa

Meksikon MM-ralli ampaistaan Ruudussa vauhtiin torstain ja perjantain välisenä yönä. Ruudussa kisaa seurataan kaikkiaan kahdeksan eri lähetyksen verran.
Cage-vapaaotteluillat suorina lähetyksinä kotikatsomoihin

Cage-vapaaotteluillat suorina lähetyksinä kotikatsomoihin

Sanoma laajentaa yhteistyötään suomalaisen Cage-vapaaotteluorganisaation kanssa. Kaikki vuoden 2017 tapahtumat välitetään suorina, monituntisina lähetyksinä yksinoikeudella Ruutu-palvelussa ja Ilta-Sanomien IS Extra -palvelussa.
Tulossa kaikkien aikojen Superpesis-kesä - jopa 70 huippumatsia suorana!

Tulossa kaikkien aikojen Superpesis-kesä - jopa 70 huippumatsia suorana!

Pesäpallon Superpesistä tarjoillaan tänä vuonna kotikatsomoihin enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Alkavalla kaudella Ruutu näyttää kaikkiaan jopa 70 huippuottelua suorina lähetyksinä. Osa lähetyksistä on katsottavissa myös Ilta-Sanomien IS Extrassa.
Nyt mitataan Toyotan vauhti – torstaina alkavasta Ruotsin MM-rallista yhdeksän lähetystä

Nyt mitataan Toyotan vauhti – torstaina alkavasta Ruotsin MM-rallista yhdeksän lähetystä

Erinomaisen hienolla suomalaisonnistumisella alkanut rallin MM-sarja jatkuu tänä viikonloppuna Ruotsin lumiränneissä. Ruutu näyttää kauden toisesta osakisasta kaikkiaan yhdeksän lähetystä.
 • Tänään 24.5.
 • 17:55 Superpesis Fanikamera LIVE: Joensuu - Raahe
 • 17:45 Veikkausliiga LIVE: KuPS - SJK
 • 18:15 Veikkausliiga LIVE: RoPS - JJK
 • 18:15 Veikkausliiga LIVE: VPS - Ilves
 • 21:30 UEFA Europa League Finaali LIVE: Ajax - Manchester United
 • Torstai 25.5.
 • 15:55 Superpesis Fanikamera LIVE: Kouvola - Raahe
 • 16:45 Superpesis LIVE: Kankaanpää - Alajärvi
 • 16:55 Superpesis Fanikamera LIVE: Koskenkorva - Oulu
 • 18:00 Vaahteraliiga LIVE: Turku Trojans - Porvoo Butchers
 • 03:30 NBA Playoffs LIVE: Boston Celtics - Cleveland Cavaliers
 • Perjantai 26.5.
 • 17:45 Superpesis LIVE: Vimpeli - Imatra
 • 17:55 Superpesis Fanikamera LIVE: Kitee - Hyvinkää
 • Lauantai 27.5.
 • 14:30 Veikkausliiga LIVE: Futiskierros
 • 14:45 Veikkausliiga LIVE: FC Lahti - HJK
 • 14:45 Veikkausliiga LIVE: HIFK - FC Inter
 • 14:45 Veikkausliiga LIVE: PS Kemi - VPS
 • 15:00 Vaahteraliiga LIVE: Hämeenlinna Huskies - Seinäjoki Crocodiles
 • 15:45 Superpesis LIVE: Sotkamo - Seinäjoki
 • 16:45 Superpesis Fanikamera LIVE: Oulu - Hyvinkää
 • 16:45 Veikkausliiga LIVE: JJK - Ilves
 • 16:45 Veikkausliiga LIVE: RoPS - KuPS
 • 17:45 Veikkausliiga LIVE: SJK - IFK Mariehamn
 • Sunnuntai 28.5.
 • 14:55 Superpesis Fanikamera LIVE: Raahe - Imatra
 • 16:00 MM-rallicross LIVE: Iso-Britannia
 • 15:55 Superpesis Fanikamera LIVE: Kouvola - Vimpeli
 • 16:55 Superpesis Fanikamera LIVE: Joensuu - Kempele
 • 16:55 Superpesis Fanikamera LIVE: Kankaanpää - Sotkamo
 • 16:55 Superpesis Fanikamera LIVE: Koskenkorva - Kitee
 • Maanantai 29.5.
 • 18:00 Vaahteraliiga LIVE: Helsinki Roosters - Vaasa Royals
 • Tiistai 30.5.
 • 17:45 Superpesis LIVE: Sotkamo - Kouvola
 • 17:55 Superpesis Fanikamera LIVE: Imatra - Alajärvi
 • 17:55 Superpesis Fanikamera LIVE: Kempele - Kankaanpää
 • 17:55 Superpesis Fanikamera LIVE: Seinäjoki - Raahe
 • 17:55 Superpesis Fanikamera LIVE: Vimpeli - Koskenkorva
 • Keskiviikko 31.5.
 • 17:45 Superpesis LIVE: Hyvinkää - Joensuu
 • 18:15 Veikkausliiga LIVE: FC Inter - FC Lahti
 • 18:15 Veikkausliiga LIVE: HJK - SJK
 • 18:15 Veikkausliiga LIVE: IFK Mariehamn - RoPS
 • 18:15 Veikkausliiga LIVE: Ilves - PS Kemi
 • 18:15 Veikkausliiga LIVE: JJK - KuPS
 • 18:15 Veikkausliiga LIVE: VPS - HIFK
 • Torstai 1.6.
 • 17:55 Superpesis Fanikamera LIVE: Kankaanpää - Kouvola
 • 17:55 Superpesis Fanikamera LIVE: Kitee - Kempele
 • 18:00 Vaahteraliiga LIVE: Seinäjoki Crocodiles - Porvoo Butchers
 • Perjantai 2.6.
 • 17:45 Superpesis LIVE: Vimpeli - Sotkamo
 • 17:55 Superpesis Fanikamera LIVE: Oulu - Joensuu
 • 17:55 Superpesis Fanikamera LIVE: Raahe - Alajärvi
 • Lauantai 3.6.
 • 15:30 Vaahteraliiga LIVE: Tampere Saints - Helsinki Roosters
 • 16:45 Veikkausliiga LIVE: FC Lahti - VPS
 • 16:45 Veikkausliiga LIVE: PS Kemi - JJK
 • 17:45 Veikkausliiga LIVE: SJK - FC Inter
 • Sunnuntai 4.6.
 • 11:00 MM-ralli: Ennakko, Sardinia
 • 14:55 Superpesis Fanikamera LIVE: Alajärvi - Oulu
 • 15:55 Superpesis Fanikamera LIVE: Kouvola - Koskenkorva
 • 16:55 Superpesis Fanikamera LIVE: Hyvinkää - Seinäjoki
 • 16:55 Superpesis Fanikamera LIVE: Kempele - Vimpeli
 • 16:55 Superpesis Fanikamera LIVE: Sotkamo - Kitee
 • 18:15 Veikkausliiga LIVE: HIFK - Ilves
 • 18:15 Veikkausliiga LIVE: KuPS - IFK Mariehamn
 • 18:15 Veikkausliiga LIVE: RoPS - HJK
 • Tiistai 6.6.
 • 17:45 Superpesis LIVE: Raahe - Oulu
 • Keskiviikko 7.6.
 • 17:45 Superpesis Naiset LIVE: Lappenranta - Lapua

Sinun tulee kirjautua Ruutuun lisätäksesi ohjelman suosikiksi

Sinun tulee kirjautua Ruutu-palveluun voidaksesi lisätä suosikkeja. Jos sinulla ei ole maksutonta Ruutu-tunnusta, luo tunnus klikkaamalla alta löytyvää painiketta.

Vinkki: Kirjautumalla Ruutuun saat käyttöösi myös Jatka katsomista -toiminnon!