#Liigasyke on täällä taas! Näin helposti autat suosikkejasi myös somessa

#Liigasyke on täällä taas! Näin helposti autat suosikkejasi myös somessa

Ruudun ja Liigan viime keväänä lanseeraama Liigasyke-verkkopalvelu panee Liigan joukkueet ja tähdet some-puntariin myös tällä kaudella. Tästä alkaen valta on taas some-aktiivisimmilla joukkueilla, pelaajilla ja faneilla.

Osoitteesta www.liigasyke.fi löytyvä palvelu kerää Twitter-keskustelut samaan nippuun ja puntaroi kunkin kierroksen ottelu- ja valikoituja pelaajapareja Sykebattle-vertailussa. Mitä aktiivisempia joukkueet ja pelaajat ovat itse ja mitä enemmän he kirvoittavat Twitter-tiliensä tai hashtagiensä kautta keskustelua, sitä paremmin he pärjäävät Sykebattlessa. Sykebattlessa voimasuhteet näkyvät prosentteina.

Sykebattle-korttien kautta pääsee myös kurkistamaan tuoreimpia twiittejä omasta suosikista sekä antamaan näille vakioidun twiitin kautta lisää ääniä.

Tulikuumat-lista, Liigasykkeen ”pistepörssi” rankkaa Twitterin puhutuimmat pelaajat edellisen seitsemän päivän ajalta. Viime kaudella Tulikuumien kestoykkönen oli HIFK:n Teemu Ramstedt, eikä vähiten oman Twitter-aktiivisuutensa vuoksi. Paalupaikalta uuteen kauteen näyttää lähtevän TPS:n Jonne Virtanen (@monsterimonni).

Omien suosikkien auttaminen Liigasykkeessä on hyvin helppoa. Riittää, että liittää omaan twiittiin joukkueen tai pelaajan virallisen tilin tai #EtunimiSukunimi -mallisen hashtagin. Pelkkä hashtag riittää, jos pelaajalla ei ole omaa Twitter-tiliä.

Liigasyke-kokonaisuuden täydentää Sykegram-osio, joka poimii Instagram-kuvapalvelussa hashtagilla #Liigasyke julkaistut kuvat näyttäväksi lätkäaiheiseksi mosaiikiksi ja ikkunaksi jäähalleihin ja kotikatsomoihin.

Urheilulähetyksetkeyboard_arrow_right

play_circle_filled Katseltavissa Ruudussa
access_time Tulossa Ruutuun
Tänään

Sinun tulee kirjautua Ruutuun lisätäksesi ohjelman suosikiksi

Sinun tulee kirjautua Ruutu-palveluun voidaksesi lisätä suosikkeja. Jos sinulla ei ole maksutonta Ruutu-tunnusta, luo tunnus klikkaamalla alta löytyvää painiketta.

Vinkki: Kirjautumalla Ruutuun saat käyttöösi myös Jatka katsomista -toiminnon!

Jatka katsomista -toiminto edellyttää kirjautumista Ruutuun

Kirjautuneena käyttäjänä voit jatkaa katsomista siitä, mihin viimeksi jäit. Jos sinulla ei ole maksutonta Ruutu-tunnusta, luo tunnus klikkaamalla alta löytyvää painiketta.

Vinkki: Kirjautumalla Ruutuun saat käyttöösi myös Omat suosikit -toiminnon!