Nyt alkaa NBA! Ruutu tuuttaa maailman huiminta korista neljän matsin viikkotahdilla

Nyt alkaa NBA! Ruutu tuuttaa maailman huiminta korista neljän matsin viikkotahdilla

Maailman ylivoimaisesti kovimman koripallosarjan NBA:n runkosarja alkaa Suomen aikaa tiistain ja keskiviikon välisenä yönä 26.10. Siitä eteenpäin Ruutu seuraa runkosarjan etenemistä neljän ottelun viikkotahdilla.

Aiempien kausien tapaan Kristian Palotie selostaa Ruudun suorista NBA-lähetyksistä noin puolet. Palotie on äänessä noin kahdesti viikossa. Lähes poikkeuksetta Ruudun korisviikko paketoidaan erinomaiseen katseluaikaan sunnuntai-iltaisin kello 22.30 alkavissa suorissa matsilähetyksissä.

Suorien lähetysten lisäksi NBA-ottelut voi katsoa Ruutu-palvelusta myös jälkikäteen tallenteina. Tallenteet ovat katsottavissa kolmen päivän ajan. Lyhytvideosisällöt ja viikottaiset makasiiniohjelmat NBA Action ja NBA Inside Stuff täydentävät Ruudun koristarjonnan heti ensimmäisistä viikoista lähtien.

Edelliskausi päättyi legendaarisen LeBron Jamesin ja Cleveland Cavaliersin kultajuhliin. Cavaliersille mestaruus oli seurahistorian ensimmäinen. Kauden avauslähetyksessä Cavaliers aloittaa tittelinpuolustuksensa ottelulla New York Knicksiä vastaan. Lähetys alkaa tiistain ja keskiviikon välisenä yönä kello 02.30.

Ja lisää tule heti perään, kun Golden State Warriors saa aamulla vastaansa San Antonio Spursin kello 05.30 alkavassa suorassa lähetyksessä. Kristian Palotie selostaa molemmat avausyön ottelut suomeksi.

Avausviikon ”pääottelussa” sunnuntaina kello 22.30 Los Angeles Clippers saa vieraakseen Utah Jazzin. Palotie on totta kai menossa mukana.

TILAA RUUTU-PALVELU TÄSTÄ

KATSO TULEVAT LÄHETYSAJAT TÄSTÄ

Urheilulähetyksetkeyboard_arrow_right

play_circle_filled Katseltavissa Ruudussa
access_time Tulossa Ruutuun
Tänään

Sinun tulee kirjautua Ruutuun lisätäksesi ohjelman suosikiksi

Sinun tulee kirjautua Ruutu-palveluun voidaksesi lisätä suosikkeja. Jos sinulla ei ole maksutonta Ruutu-tunnusta, luo tunnus klikkaamalla alta löytyvää painiketta.

Vinkki: Kirjautumalla Ruutuun saat käyttöösi myös Jatka katsomista -toiminnon!

Jatka katsomista -toiminto edellyttää kirjautumista Ruutuun

Kirjautuneena käyttäjänä voit jatkaa katsomista siitä, mihin viimeksi jäit. Jos sinulla ei ole maksutonta Ruutu-tunnusta, luo tunnus klikkaamalla alta löytyvää painiketta.

Vinkki: Kirjautumalla Ruutuun saat käyttöösi myös Omat suosikit -toiminnon!