Nauti Liigan huippumatsi Tappara-HIFK lauantaina ilmaiseksi Ruudussa!

Nauti Liigan huippumatsi Tappara-HIFK lauantaina ilmaiseksi Ruudussa!

Me rakastamme lätkää! Ja me haluamme myös levittää rakkauttamme ihan kaikille halukkaille näyttämällä lauantaina 29.10. pelattavan Liigan ehdottoman huippumatsin Tappara-HIFK ilman maksua. Kyllä – siis ilmaiseksi! Sinun tulee vain rekisteröityä Ruutu-palveluun, kirjautua sisään ja matsi on sinulle maksutta tarjolla.

Ruudun suora, maksuton lähetys Tampereen Hakametsästä alkaa Liigastudiolla kello 16.30. Itse ottelu pyörähtää käyntiin normaaliin tapaan kello 17.00. Huimaa hokilauantaita vietetään studioisäntä Tuomas Nyholmin sekä asiantuntijoiden Vesa Rantasen ja Tuomas Tuokkolan kanssa. Jani Alkio selostaa ottelun yhdessä Ari Vallinin kanssa.

KATSO ILMAISLÄHETYS TÄSTÄ

Tapparan ja HIFK:n taisteluista ei sitten muuten tunnetta puutu. Joukkueet kohtasivat viime keväänä upeassa finaalisarjassa ja tarjoilivat kiekkofaneille sellaista herkkua, että oksat pois ja isolla sahalla. Vähempään tuskin joudutaan tyytymään lauantainakaan. Joukkueet pursuavat Liigan huippunimiä ja jälki alkaa olla sen mukaista. Etenkin Tapparan huippuhyökkääjät Henrik Haapala ja Veli-Matti Savinainen ovat olleet alkukaudesta ihan törkeän kovassa liidossa ja ovat ottaneet komennon pistepörssissä.

Loukkaantumisista huolimatta HIFK:n rosterikaan ei kalpene lainkaan vertailussa sarjajohtajaan. Etenkään nyt, kun HIFK sai kultakimpaleensa Roope Hintzin viime viikolla ensi kertaa tällä kaudella kaukaloon. Nuorten maailmanmestari on heittämällä yksi koko Liigan potentiaalisimmista supertähdistä.

Lauantaina pelataan täysi seitsemän ottelun kierros. Muut kuusi ottelua ovat normaaliin tapaan katsottavissa Ruutu-palvelun maksullista tilausta vastaan.

Ruutu haluaa toivottaa kaikille ikimuistoisen hienoa hokilauantaita! Me rakastamme lätkää. Rakastakaa tekin.

KATSO RUUDUN LIIGA-LAUANTAIN LÄHETYSAJAT TÄSTÄ

Urheilulähetyksetkeyboard_arrow_right

play_circle_filled Katseltavissa Ruudussa
access_time Tulossa Ruutuun
Tänään

Sinun tulee kirjautua Ruutuun lisätäksesi ohjelman suosikiksi

Sinun tulee kirjautua Ruutu-palveluun voidaksesi lisätä suosikkeja. Jos sinulla ei ole maksutonta Ruutu-tunnusta, luo tunnus klikkaamalla alta löytyvää painiketta.

Vinkki: Kirjautumalla Ruutuun saat käyttöösi myös Jatka katsomista -toiminnon!

Jatka katsomista -toiminto edellyttää kirjautumista Ruutuun

Kirjautuneena käyttäjänä voit jatkaa katsomista siitä, mihin viimeksi jäit. Jos sinulla ei ole maksutonta Ruutu-tunnusta, luo tunnus klikkaamalla alta löytyvää painiketta.

Vinkki: Kirjautumalla Ruutuun saat käyttöösi myös Omat suosikit -toiminnon!