Ruudussa isänpäivän Superviikonloppu – Liiga ja kaikki muut huippusisällöt ilmaiseksi torstaista sunnuntaihin!

Ruudussa isänpäivän Superviikonloppu – Liiga ja kaikki muut huippusisällöt ilmaiseksi torstaista sunnuntaihin!

Kolmetoista huimaa jääkiekon Liiga-ottelua, maailman parasta korista, loistavaa viihdettä, leffoja, hittisarjoja, lastenohjelmia… Tätä kaikkea ja paljon muuta mahtuu Ruudun kutkuttavaan isänpäivän Superviikonloppuun, josta koko perhe nauttii ihan ilmaiseksi!

Sunnuntaina 13.11. vietettävän isänpäivän kunniaksi tarjoamme kaikki sisältömme maksutta ihan jokaisen saataville. Sinun tulee vain rekisteröityä Ruutu-palveluun tai kirjautua sisään jo aiemmin luomillasi tunnuksilla ja pääset maksutta nauttimaan huippusisällöistä.

Superviikonlopun aikana Suomen seuratuimmassa urheilusarjassa, jääkiekon Liigassa pelataan kaikkiaan 13 toinen toistaan kiihkeämpää runkosarjaottelua. Torstaina kiekko on jäässä neljällä paikkakunnalla ja lisää tulee heti perjantaina, kun sarja jatkuu kolmella matsilla. Superviikonlopun Liiga-tarjonta kruunataan lauantaina peräti kuudella loistavalla kamppailulla. Lauantaina vastakkain ovat mm. TPS ja Kärpät, Lukko ja Tappara sekä KalPa ja HIFK.

Eikä siinä vielä kaikki. Liigan lisäksi Superviikonlopussa nautiskellaan myös mm. neljästä koripallon NBA-lähetyksestä – myös erinomaiseen katseluaikaan sunnuntai-iltana ja suomeksi.

HUIPPUSARJOJA, LEFFOJA, LASTEN SUOSIKKEJA...

Superviikonlopun aikana pääset nauttimaan myös huippusarjoista ja elokuvista. Pitkän viikonlopun aikana voit katsoa esimerkiksi Olipa kerran - ja Greyn anatomia -hittisarjojen upouusia jaksoja. Juuri viikonlopun alla Ruutuun lisätään myös ennennäkemättömiä jaksoja suositusta Holmes NYC -sarjasta. Realityn ystäviä lämmittää puolestaan suosittu Paratiisihotelli Ruotsi, josta on nähtävillä jopa kolme kokonaista tuotantokautta.

Muista ottaa kaikki irti myös Ruudun runsaasta elokuvatarjonnasta. Pidit sitten komediasta, draamasta tai räjähtävästä toiminnasta, Ruudusta löydät monipuolisesti kansainvälisten huippunäyttelijöiden tähdittämiä elokuvia.

Lapsia Ruudussa viihdyttävät muun muassa uudet jaksot ikisuosikki My Little Pony: Ystävyyden taikaa -sarjasta. Kasapäin jaksoja löytyy myös muista lastensuosikeista, kuten Lego Ninjago, Angry Birds ja Sonic Boom.

Valitkaa omat suosikkinne, virittäkää eväät valmiiksi, ottakaa hyvä asento ja sitten ei muuta kun nauttimaan.

TSEKKAA KAIKKI RUUDUN SUPERVIIKONLOPUN URHEILUSISÄLLÖT TÄSTÄ. JA VIIHTEET TÄSTÄ.

REKISTERÖIDY TÄSTÄ

P.S. Muistakaa antaa isänkin valita omat suosikkinsa :)

P.P.S. ONNEA KAIKILLE ISILLE!

Urheilulähetyksetkeyboard_arrow_right

play_circle_filled Katseltavissa Ruudussa
access_time Tulossa Ruutuun
Tänään

Sinun tulee kirjautua Ruutuun lisätäksesi ohjelman suosikiksi

Sinun tulee kirjautua Ruutu-palveluun voidaksesi lisätä suosikkeja. Jos sinulla ei ole maksutonta Ruutu-tunnusta, luo tunnus klikkaamalla alta löytyvää painiketta.

Vinkki: Kirjautumalla Ruutuun saat käyttöösi myös Jatka katsomista -toiminnon!

Jatka katsomista -toiminto edellyttää kirjautumista Ruutuun

Kirjautuneena käyttäjänä voit jatkaa katsomista siitä, mihin viimeksi jäit. Jos sinulla ei ole maksutonta Ruutu-tunnusta, luo tunnus klikkaamalla alta löytyvää painiketta.

Vinkki: Kirjautumalla Ruutuun saat käyttöösi myös Omat suosikit -toiminnon!