Radio Suomipop: Suomalaisuuden soundtrack

Radio Suomipop: Suomalaisuuden soundtrack

Radio Suomipopin 15-vuotisjuhlavuoden kunniaksi julkaisimme Suomalaisuuden Soundtrack-nimisen musiikkivideon. Suomalaisuuden Soundtrack on Radio Suomipopin kunnianosoitus suomalaiselle popmusiikille eli "suomipopille". Suomipop on käsite, johon jokaisella suomalaisella liittyy vahva lataus tunnetta, ylpeyttä ja yhteisiä kokemuksia. Ensisijaisesti se on suomalaista popmusiikkia, mutta laajemmin katsottuna paljon muutakin. Se on osa jokaisen suomalaisen historiaa sekä jokapäiväistä arkea. Se on täynnä muistoja, iloja ja suruja. Se on meitä suomalaisia yhdistävä voimavara ikään, sukupuoleen tai taustaan katsomatta. Voisi sanoa, että Radio Suomipop on suomalaisuuden soundtrack. Kotimainen musiikkivideo.

Radio Suomipop: Suomalaisuuden soundtrack - Kausi 1

17.9.2016 klo 20:00 4 min Ilmaiseksi katseltavissa 6 päivää

Radio Suomipopin 15-vuotisjuhlavuoden kunniaksi julkaisimme Suomalaisuuden Soundtrack-nimisen musiikkivideon. Suomalaisuuden Soundtrack on Radio Suomipopin kunnianosoitus suomalaiselle popmusiikille eli "suomipopille". Suomipop on käsite, johon jokaisella suomalaisella liittyy vahva lataus tunnetta, ylpeyttä ja yhteisiä kokemuksia. Ensisijaisesti se on suomalaista popmusiikkia, mutta laajemmin katsottuna paljon muutakin. Se on osa jokaisen suomalaisen historiaa sekä jokapäiväistä arkea. Se on täynnä muistoja, iloja ja suruja. Se on meitä suomalaisia yhdistävä voimavara ikään, sukupuoleen tai taustaan katsomatta. Voisi sanoa, että Radio Suomipop on suomalaisuuden soundtrack. Kotimainen musiikkivideo. (3')

Jaksot
Klipit
Radio Suomipop: Suomalaisuuden soundtrack
Radio Suomipop: Suomalaisuuden soundtrack
17.9.2016 4 min

Sinua saattaisi kiinnostaa

Sinun tulee kirjautua Ruutuun lisätäksesi ohjelman suosikiksi

Sinun tulee kirjautua Ruutu-palveluun voidaksesi lisätä suosikkeja. Jos sinulla ei ole maksutonta Ruutu-tunnusta, luo tunnus klikkaamalla alta löytyvää painiketta.

Vinkki: Kirjautumalla Ruutuun saat käyttöösi myös Jatka katsomista -toiminnon!

Jatka katsomista -toiminto edellyttää kirjautumista Ruutuun

Kirjautuneena käyttäjänä voit jatkaa katsomista siitä, mihin viimeksi jäit. Jos sinulla ei ole maksutonta Ruutu-tunnusta, luo tunnus klikkaamalla alta löytyvää painiketta.

Vinkki: Kirjautumalla Ruutuun saat käyttöösi myös Omat suosikit -toiminnon!