Roast - Justin Bieber

Roast - Justin Bieber

Popin supertähti Justin Bieber joutuu vastaanottavan osapuolen osaan Comedy Centralin roastissa, jossa julkkikset ja stand-up-koomikot irvailevat Bieberin kustannuksella. Huumori on toisinaan rajuakin ja sanansäilä heiluu, mutta kaikki tapahtuu hyvässä hengessä ja hilpeissä tunnelmissa. Osansa saavat myös roastaajat itse. Justin Bieberiä ovat roastaamassa Chris D'Elia, Snoop Dogg, Ludacris, Hannibal Buress, Martha Stewart, Jeff Ross, Natasha Leggero, Shaquille O'Neal ja Pete Davidson. Illan juontaa Kevin Hart. Amerikkalainen viihdeohjelma.

Roast - Justin Bieber - Kausi 1 - Roast - Justin Bieber

24.9.2016 klo 21:59 1 h 24 min Ruutu+ Katseluaikaa jäljellä 20 päivää

Roast - Justin Bieber. Comedy Centralin stand-up -vinoiluohjelma, jossa osansa saavat kuulla niin vierailija, pilkkaavat koomikot kuin yleisön jäsenetkin. Tällä kertaa vierailuvuorossa on pop-ikoni Justin Bieber. Herjaajina toimivat mm. Kevin Hart, Martha Stewart, Ludacris, Snoop Dogg, Will Ferrell sekä Shaquille O'Neal. Amerikkalainen viihdeohjelma. (84')

Jaksot
Klipit
Roast - Justin Bieber
Roast - Justin Bieber
Ruutu+ 24.9.2016 1 h 24 min

Sinua saattaisi kiinnostaa

Sinun tulee kirjautua Ruutuun lisätäksesi ohjelman suosikiksi

Sinun tulee kirjautua Ruutu-palveluun voidaksesi lisätä suosikkeja. Jos sinulla ei ole maksutonta Ruutu-tunnusta, luo tunnus klikkaamalla alta löytyvää painiketta.

Vinkki: Kirjautumalla Ruutuun saat käyttöösi myös Jatka katsomista -toiminnon!

Jatka katsomista -toiminto edellyttää kirjautumista Ruutuun

Kirjautuneena käyttäjänä voit jatkaa katsomista siitä, mihin viimeksi jäit. Jos sinulla ei ole maksutonta Ruutu-tunnusta, luo tunnus klikkaamalla alta löytyvää painiketta.

Vinkki: Kirjautumalla Ruutuun saat käyttöösi myös Omat suosikit -toiminnon!