Suosittele ohjelmaa

Lähetys ei ole vielä alkanut tai se ei muusta syystä ole katseltavissa. Tarkista lähetysajat tai yritä myöhemmin uudelleen.

Lataa...

Buy this content

Hajoavatko uppomunat? Niki opastaa oikean tekniikan


Hajoavatko uppomunat? Niki opastaa oikean tekniikan


31.7.2013 klo 12:36
Poistuu: 19.1.2038 klo 00:00 2147464800

Uppomunat ovat edullinen ja maistuva herkku, mutta niiden valmistus voi tuottaa päänvaivaa. Nikin vinkeillä uppomunat pysyvät kasassa ja näyttävät hienoilta.

Seuraava tv-esitys:

Ei seuraavia esityksiä saatavilla.


Maailman nopein alkuruoka: Anjovis-basilika-tomaatit

Maailman nopein alkuruoka: Anjovis-basilika-tomaatit

Yllätyskokki Niki
20.9.2013

Espanjalaishenkiset tapakset ovat helppoa naposteltavaa pääruokaa odotellessa tai vaikka vain sellaisenaan. Yllätyskokki Nikin anjovis-basilika-tomaateissa yhdistyy tuoreus ja raikkaat maut.

Poistuu: 19.1.2038 klo 00:00 2147464800
Herkullista hevosenlihaa grilliin – kokeile Nikin reseptiä

Herkullista hevosenlihaa grilliin – kokeile Nikin reseptiä

Yllätyskokki Niki
31.7.2013

Nikin kesäkeittiössä valmistetaan herkullinen liharulla tuoreesta hevosenlihasta. Rullan täytteeksi ripotellaan reilusti suolaa, mustapippuria, timjamia, rosmariinia ja valkosipulia. Kevyen sitomisen jälkeen lihaherkku on valmis grillattavaksi!

Poistuu: 19.1.2038 klo 00:00 2147464800
Herkullista hevosenlihaa grilliin – kokeile Nikin reseptiä

Herkullista hevosenlihaa grilliin – kokeile Nikin reseptiä

Yllätyskokki Niki
31.7.2013

Nikin kesäkeittiössä valmistetaan herkullinen liharulla tuoreesta hevosenlihasta. Rullan täytteeksi ripotellaan reilusti suolaa, mustapippuria, timjamia, rosmariinia ja valkosipulia. Kevyen sitomisen jälkeen lihaherkku on valmis grillattavaksi!

Poistuu: 19.1.2038 klo 05:14 2147483647
Hajoavatko uppomunat? Niki opastaa oikean tekniikan

Hajoavatko uppomunat? Niki opastaa oikean tekniikan

Yllätyskokki Niki
31.7.2013

Uppomunat ovat edullinen ja maistuva herkku, mutta niiden valmistus voi tuottaa päänvaivaa. Nikin vinkeillä uppomunat pysyvät kasassa ja näyttävät hienoilta.

Poistuu: 19.1.2038 klo 00:00 2147464800
Pinkki booli kruunaa tyttömäiset juhlat

Pinkki booli kruunaa tyttömäiset juhlat

Yllätyskokki Niki
26.7.2013

Yllätyskokki Niki loihtii teemaan sopivan boolin Barbie-juhliin. Booliin tarvitaan granaattiomenoita, karpalolimonadia, mustaherukkaista kuohujuomaa, giniä sekä limeä.

Poistuu: 19.1.2038 klo 00:00 2147464800
Nikin illallisresepti: Tummalla suklaalla maustettua kukkoa viinissä

Nikin illallisresepti: Tummalla suklaalla maustettua kukkoa viinissä

Yllätyskokki Niki
2.7.2013

Yllätyskokki Niki valmistaa ranskalaisen illallisen pääruoaksi liekitettyä kukkoa viinissä. Kukon kanssa pataan pilkotaan pekonia, sipulia, porkkanaa ja herkkusieniä. Vehnäjauhot puolestaan imevät liian nesteen lihasta. Tumma suklaa ja laakerinlehdet viimeistelevät punaviinikastikkeen.

Poistuu: 19.1.2038 klo 00:00 2147464800
Nikin rosmariinilla maustetut uuniperunat

Nikin rosmariinilla maustetut uuniperunat

Yllätyskokki Niki
2.7.2013

Perunat ovat maistuva lisäke grillilihan kanssa. Niki maustaa uuniperunat suolalla, pippurilla, rosmariinilla ja kapriksella. Herkullista hetkessä!

Poistuu: 19.1.2038 klo 00:00 2147464800
Nikin raikas avokadokastike kruunaa grillivartaat

Nikin raikas avokadokastike kruunaa grillivartaat

Yllätyskokki Niki
2.7.2013

Raikas ja iloisen vihreä avokadokastike syntyy tehosekoittimen avulla avokadoista ja kermaviilistä. Maustamiseen tarvitaan suolan ja pippurin lisäksi sitruunaa ja tabaskoa.

Poistuu: 19.1.2038 klo 00:00 2147464800
Näin käsittelet entrecoten ennen grillausta

Näin käsittelet entrecoten ennen grillausta

Yllätyskokki Niki
2.7.2013

Rasvainen entrecote ei marinadia kaipaa. Niki putsaa lihasta liiat rasvat ja maustaa komean pihvin suolalla ja pippurilla. Grillin makua pihviin saadaan ensin ritilällä, ja sen jälkeen parilalla paistaen.

Poistuu: 19.1.2038 klo 00:00 2147464800
Nikin seksikäs viikunasalaatti on täydellinen kevätherkku

Nikin seksikäs viikunasalaatti on täydellinen kevätherkku

Yllätyskokki Niki
2.7.2013

Salaatti on kevyt ja raikas herkku. Nikin luottosalaattiin tarvitaan tuoreita viikunoita, ilmakuivattua härkää ja kinkkua, mozzarellaa ja basilikaa. Maustamiseen käytetään suolaa, pippuria, oliiviöljyä ja balsamicoa.

Poistuu: 19.1.2038 klo 00:00 2147464800
Nikin pikaresepti: Sitruunainen kikhernetahna

Nikin pikaresepti: Sitruunainen kikhernetahna

Yllätyskokki Niki
2.7.2013

Helppo kikhernetahna sopii erinomaisesti esimerkiksi uuniperunoiden lisukkeeksi. Tahnaan tarvitaan tehosekoittimen lisäksi kikherneitä, valkosipulia, sitruunaa, lehtipersiljaa ja erilaisia öljyjä. Lopuksi ripaus suolaa ja pippuria, ja herkku on valmis tarjoiltavaksi.

Poistuu: 19.1.2038 klo 00:00 2147464800
Nikin parmesanpesto maistuu myös bodarille

Nikin parmesanpesto maistuu myös bodarille

Yllätyskokki Niki
2.7.2013

Raikas parmesanpesto sopii ruoan kuin ruoan lisukkeeksi. Nikin tuore pestokastike valmistuu basilikasta, pinjansiemenistä, parmesaanista, sitruunasta ja oliiviöljystä. Mausteeksi riittävät suola ja pippuri.

Poistuu: 19.1.2038 klo 00:00 2147464800
  • Sivu
  • 1
  • 2

Ruoka

MasterChef Australia - Kausi 5 - Jakso 50 - Tehtävä aavikolla

MasterChef Australia

Kausi 5
Jakso 50
31.10.2014
Tehtävä aavikolla

Jäljellä olevat kahdeksan kilpailijaa matkustavat Dubaihin, missä tehtävänä on valmistaa ateria 36 paikalliselle VIP-vieraalle keskellä aavikkoa. Voittajaparia odottaa palkinto, joka todella on tavoittelemisen arvoinen.

Poistuu: 14.11.2014 klo 18:00 1415980800
MasterChef Australia - Kausi 5 - Jakso 49 - Mestarien oppitunti Hestonin tapaan

MasterChef Australia

Kausi 5
Jakso 49
31.10.2014
Mestarien oppitunti Hestonin tapaan

Heston Blumenthal -viikko huipentuu mestarien oppituntiin, jolla opitaan uusia, näppäriä tekniikoita tuttujen ruokalajien valmistamiseen. Lisäksi Heston antaa kilpailijoille oppitunnin aistien toiminnasta.

Poistuu: 14.11.2014 klo 15:10 1415970600
Kiinalaisen keittiön herkut - Kausi 1 - Jakso 2 - Gokin perheen suosikit

Kiinalaisen keittiön herkut

Kausi 1
Jakso 2
31.10.2014
Gokin perheen suosikit

Gok esittelee sukunsa lempiruokia, kuten soijakastikkeella glaseerattua kanaa ja porsas-inkiväärikeittoa. Ne ovat kaikki terveellisiä ja nopeita valmistaa. Lisäksi tutustutaan veitsien ja tofun saloihin.

Poistuu: 7.11.2014 klo 13:10 1415358600
Arvostele mun illallinen Ruotsissa - Kausi 5 - Jakso 48 - Lainattua, ostettua ja itse tehtyä

Arvostele mun illallinen Ruotsissa

Kausi 5
Jakso 48
31.10.2014
Lainattua, ostettua ja itse tehtyä

Viikon viimeisen illallisen emännöi opettajaopiskelija Marika. Vieraat pääsevät maistelemaan prosciuttoon käärittyä chèvre-juustoa, sitruunamarinoitua savulohta sekä vaniljajäädykettä. Viekö valmiina ostettu kala pisteet, vai hyvittääkö itse leivottu leipä ne?

Poistuu: 14.11.2014 klo 12:40 1415961600