Suosittele ohjelmaa

Video ei ole tällä hetkellä katseltavissa

Lataa...

Buy this content

Hajoavatko uppomunat? Niki opastaa oikean tekniikan


Hajoavatko uppomunat? Niki opastaa oikean tekniikan


31.7.2013 klo 12:36
Poistuu: 19.1.2038 klo 00:00 2147464800

Uppomunat ovat edullinen ja maistuva herkku, mutta niiden valmistus voi tuottaa päänvaivaa. Nikin vinkeillä uppomunat pysyvät kasassa ja näyttävät hienoilta.

Seuraava tv-esitys:
3.9.2014 klo 11:30
Livillä

Yllätyskokki Niki - Kausi 1 - Jakso 10 - Karppaajat

Jakso 10 - Karppaajat

Poistuu: 3.9.2014 klo 11:55 1409734500

Karaoken harrastajat myös karppaavat yhdessä. Juhla-aterian loihtimisessa on apuna Niki, joka opettaa miten ankanrintaa valmistetaan.

Yllätyskokki Niki - Kausi 1 - Jakso 11 - Apua ruoanlaittoon

Jakso 11 - Apua ruoanlaittoon

Poistuu: 10.9.2014 klo 11:55 1410339300

Tiedossa ovat juhlat kotona. Mikä avuksi kun mies ei ole virtuoosi keittiössä? Onneksi Niki opettaa Samirille miten valmistaa herkullinen ateria ystäville ilman, että vaimon tarvitsee puuttua peliin.

Yllätyskokki Niki - Kausi 1 - Jakso 10 - Karppaajat

Jakso 10 - Karppaajat

Poistuu: 3.9.2014 klo 11:55 1409734500

Karaoken harrastajat myös karppaavat yhdessä. Juhla-aterian loihtimisessa on apuna Niki, joka opettaa miten ankanrintaa valmistetaan.

Yllätyskokki Niki - Kausi 1 - Jakso 11 - Apua ruoanlaittoon

Jakso 11 - Apua ruoanlaittoon

Poistuu: 10.9.2014 klo 11:55 1410339300

Tiedossa ovat juhlat kotona. Mikä avuksi kun mies ei ole virtuoosi keittiössä? Onneksi Niki opettaa Samirille miten valmistaa herkullinen ateria ystäville ilman, että vaimon tarvitsee puuttua peliin.

Maailman nopein alkuruoka: Anjovis-basilika-tomaatit

Maailman nopein alkuruoka: Anjovis-basilika-tomaatit

Yllätyskokki Niki
20.9.2013

Espanjalaishenkiset tapakset ovat helppoa naposteltavaa pääruokaa odotellessa tai vaikka vain sellaisenaan. Yllätyskokki Nikin anjovis-basilika-tomaateissa yhdistyy tuoreus ja raikkaat maut.

Poistuu: 19.1.2038 klo 00:00 2147464800
Herkullista hevosenlihaa grilliin – kokeile Nikin reseptiä

Herkullista hevosenlihaa grilliin – kokeile Nikin reseptiä

Yllätyskokki Niki
31.7.2013

Nikin kesäkeittiössä valmistetaan herkullinen liharulla tuoreesta hevosenlihasta. Rullan täytteeksi ripotellaan reilusti suolaa, mustapippuria, timjamia, rosmariinia ja valkosipulia. Kevyen sitomisen jälkeen lihaherkku on valmis grillattavaksi!

Poistuu: 19.1.2038 klo 00:00 2147464800
Herkullista hevosenlihaa grilliin – kokeile Nikin reseptiä

Herkullista hevosenlihaa grilliin – kokeile Nikin reseptiä

Yllätyskokki Niki
31.7.2013

Nikin kesäkeittiössä valmistetaan herkullinen liharulla tuoreesta hevosenlihasta. Rullan täytteeksi ripotellaan reilusti suolaa, mustapippuria, timjamia, rosmariinia ja valkosipulia. Kevyen sitomisen jälkeen lihaherkku on valmis grillattavaksi!

Poistuu: 19.1.2038 klo 05:14 2147483647
Hajoavatko uppomunat? Niki opastaa oikean tekniikan

Hajoavatko uppomunat? Niki opastaa oikean tekniikan

Yllätyskokki Niki
31.7.2013

Uppomunat ovat edullinen ja maistuva herkku, mutta niiden valmistus voi tuottaa päänvaivaa. Nikin vinkeillä uppomunat pysyvät kasassa ja näyttävät hienoilta.

Poistuu: 19.1.2038 klo 00:00 2147464800
Pinkki booli kruunaa tyttömäiset juhlat

Pinkki booli kruunaa tyttömäiset juhlat

Yllätyskokki Niki
26.7.2013

Yllätyskokki Niki loihtii teemaan sopivan boolin Barbie-juhliin. Booliin tarvitaan granaattiomenoita, karpalolimonadia, mustaherukkaista kuohujuomaa, giniä sekä limeä.

Poistuu: 19.1.2038 klo 00:00 2147464800
Nikin illallisresepti: Tummalla suklaalla maustettua kukkoa viinissä

Nikin illallisresepti: Tummalla suklaalla maustettua kukkoa viinissä

Yllätyskokki Niki
2.7.2013

Yllätyskokki Niki valmistaa ranskalaisen illallisen pääruoaksi liekitettyä kukkoa viinissä. Kukon kanssa pataan pilkotaan pekonia, sipulia, porkkanaa ja herkkusieniä. Vehnäjauhot puolestaan imevät liian nesteen lihasta. Tumma suklaa ja laakerinlehdet viimeistelevät punaviinikastikkeen.

Poistuu: 19.1.2038 klo 00:00 2147464800
Nikin rosmariinilla maustetut uuniperunat

Nikin rosmariinilla maustetut uuniperunat

Yllätyskokki Niki
2.7.2013

Perunat ovat maistuva lisäke grillilihan kanssa. Niki maustaa uuniperunat suolalla, pippurilla, rosmariinilla ja kapriksella. Herkullista hetkessä!

Poistuu: 19.1.2038 klo 00:00 2147464800
Nikin raikas avokadokastike kruunaa grillivartaat

Nikin raikas avokadokastike kruunaa grillivartaat

Yllätyskokki Niki
2.7.2013

Raikas ja iloisen vihreä avokadokastike syntyy tehosekoittimen avulla avokadoista ja kermaviilistä. Maustamiseen tarvitaan suolan ja pippurin lisäksi sitruunaa ja tabaskoa.

Poistuu: 19.1.2038 klo 00:00 2147464800
Näin käsittelet entrecoten ennen grillausta

Näin käsittelet entrecoten ennen grillausta

Yllätyskokki Niki
2.7.2013

Rasvainen entrecote ei marinadia kaipaa. Niki putsaa lihasta liiat rasvat ja maustaa komean pihvin suolalla ja pippurilla. Grillin makua pihviin saadaan ensin ritilällä, ja sen jälkeen parilalla paistaen.

Poistuu: 19.1.2038 klo 00:00 2147464800
Nikin seksikäs viikunasalaatti on täydellinen kevätherkku

Nikin seksikäs viikunasalaatti on täydellinen kevätherkku

Yllätyskokki Niki
2.7.2013

Salaatti on kevyt ja raikas herkku. Nikin luottosalaattiin tarvitaan tuoreita viikunoita, ilmakuivattua härkää ja kinkkua, mozzarellaa ja basilikaa. Maustamiseen käytetään suolaa, pippuria, oliiviöljyä ja balsamicoa.

Poistuu: 19.1.2038 klo 00:00 2147464800
Nikin pikaresepti: Sitruunainen kikhernetahna

Nikin pikaresepti: Sitruunainen kikhernetahna

Yllätyskokki Niki
2.7.2013

Helppo kikhernetahna sopii erinomaisesti esimerkiksi uuniperunoiden lisukkeeksi. Tahnaan tarvitaan tehosekoittimen lisäksi kikherneitä, valkosipulia, sitruunaa, lehtipersiljaa ja erilaisia öljyjä. Lopuksi ripaus suolaa ja pippuria, ja herkku on valmis tarjoiltavaksi.

Poistuu: 19.1.2038 klo 00:00 2147464800
Nikin parmesanpesto maistuu myös bodarille

Nikin parmesanpesto maistuu myös bodarille

Yllätyskokki Niki
2.7.2013

Raikas parmesanpesto sopii ruoan kuin ruoan lisukkeeksi. Nikin tuore pestokastike valmistuu basilikasta, pinjansiemenistä, parmesaanista, sitruunasta ja oliiviöljystä. Mausteeksi riittävät suola ja pippuri.

Poistuu: 19.1.2038 klo 00:00 2147464800
  • Sivu
  • 1
  • 2

Ruoka

Kuppilat kuntoon, Gordon Ramsay - Kausi 4 - Jakso 1 - Veljekset vastakkain

Kuppilat kuntoon, Gordon Ramsay

Kausi 4
Jakso 1
30.8.2014
Veljekset vastakkain

New Jerseyssä sijaitseva espanjalaisravintola Spanish Pavillion on perheyritys. Ravintolaa pyörittävät veljekset ottavat yhteen tuon tuosta, ja koko paikka näyttää jämähtäneen 70-luvulle. Ramsay auttaa veljeksiä paikkaamaan välinsä ja päivittämään ravintolan nykyaikaan.

Poistuu: 13.9.2014 klo 19:55 1410627300
Taste - Kausi 1 - Jakso 5 - Rohkeita yhdistelmiä

Taste

Kausi 1
Jakso 5
30.8.2014
Rohkeita yhdistelmiä

Kilpailijoille heitetään tänään kinkkinen haaste. Heidän on valmistettava annos, joka sopii tuomarien valitsemaan viiniin. Viinien maailma on osalle kilpailijoista vieras, mutta heidän on yritettävä parhaansa, sillä kaksi huonointa lähetetään jälleen kotiin.

Poistuu: 6.9.2014 klo 17:55 1410015300

Napoli

30.8.2014
Napoli

Napolilainen pitseria on tarjonnut viiden sukupolven ajan vain kahdenlaista pitsaa mutta vetää väkeä jonoksi asti. James Martin näyttää, miten kalmaria valmistetaan näppärästi ja tehdään helppoja ja meheviä mozzarella-munakoisorullia.

Poistuu: 6.9.2014 klo 13:55 1410000900
Olet mitä syöt - Kausi 3 - Jakso 5 - Karmea karkkihirmu

Olet mitä syöt

Kausi 3
Jakso 5
30.8.2014
Karmea karkkihirmu

Lorna Slater on 50-vuotias sinkkunainen, jonka ruokavalio muistuttaa painajaismaisia lastenkutsuja. Hän ahtaa herkkuja minkä kerkiää ja tarjoilee niitä auliisti myös työkavereilleen. Toimiston väellä tulee kuitenkin mitta täyteen ja he ilmiantavat Lornan laihdutuspoliisi Gillian McKeithille....

Poistuu: 13.9.2014 klo 13:25 1410603900