Suosittele ohjelmaa

Lähetys ei ole vielä alkanut tai se ei muusta syystä ole katseltavissa. Tarkista lähetysajat tai yritä myöhemmin uudelleen.

Lataa...

Buy this content

Hajoavatko uppomunat? Niki opastaa oikean tekniikan


Hajoavatko uppomunat? Niki opastaa oikean tekniikan


31.7.2013 klo 12:36
Poistuu: 19.1.2038 klo 00:00 2147464800

Uppomunat ovat edullinen ja maistuva herkku, mutta niiden valmistus voi tuottaa päänvaivaa. Nikin vinkeillä uppomunat pysyvät kasassa ja näyttävät hienoilta.

Sarjan seuraava TV-esitys:
4.4.2015 klo 10:30
Livillä

Maailman nopein alkuruoka: Anjovis-basilika-tomaatit

Maailman nopein alkuruoka: Anjovis-basilika-tomaatit

Yllätyskokki Niki
20.9.2013

Espanjalaishenkiset tapakset ovat helppoa naposteltavaa pääruokaa odotellessa tai vaikka vain sellaisenaan. Yllätyskokki Nikin anjovis-basilika-tomaateissa yhdistyy tuoreus ja raikkaat maut.

Poistuu: 19.1.2038 klo 00:00 2147464800
Herkullista hevosenlihaa grilliin – kokeile Nikin reseptiä

Herkullista hevosenlihaa grilliin – kokeile Nikin reseptiä

Yllätyskokki Niki
31.7.2013

Nikin kesäkeittiössä valmistetaan herkullinen liharulla tuoreesta hevosenlihasta. Rullan täytteeksi ripotellaan reilusti suolaa, mustapippuria, timjamia, rosmariinia ja valkosipulia. Kevyen sitomisen jälkeen lihaherkku on valmis grillattavaksi!

Poistuu: 19.1.2038 klo 00:00 2147464800
Herkullista hevosenlihaa grilliin – kokeile Nikin reseptiä

Herkullista hevosenlihaa grilliin – kokeile Nikin reseptiä

Yllätyskokki Niki
31.7.2013

Nikin kesäkeittiössä valmistetaan herkullinen liharulla tuoreesta hevosenlihasta. Rullan täytteeksi ripotellaan reilusti suolaa, mustapippuria, timjamia, rosmariinia ja valkosipulia. Kevyen sitomisen jälkeen lihaherkku on valmis grillattavaksi!

Poistuu: 19.1.2038 klo 05:14 2147483647
Hajoavatko uppomunat? Niki opastaa oikean tekniikan

Hajoavatko uppomunat? Niki opastaa oikean tekniikan

Yllätyskokki Niki
31.7.2013

Uppomunat ovat edullinen ja maistuva herkku, mutta niiden valmistus voi tuottaa päänvaivaa. Nikin vinkeillä uppomunat pysyvät kasassa ja näyttävät hienoilta.

Poistuu: 19.1.2038 klo 00:00 2147464800
Pinkki booli kruunaa tyttömäiset juhlat

Pinkki booli kruunaa tyttömäiset juhlat

Yllätyskokki Niki
26.7.2013

Yllätyskokki Niki loihtii teemaan sopivan boolin Barbie-juhliin. Booliin tarvitaan granaattiomenoita, karpalolimonadia, mustaherukkaista kuohujuomaa, giniä sekä limeä.

Poistuu: 19.1.2038 klo 00:00 2147464800
Nikin illallisresepti: Tummalla suklaalla maustettua kukkoa viinissä

Nikin illallisresepti: Tummalla suklaalla maustettua kukkoa viinissä

Yllätyskokki Niki
2.7.2013

Yllätyskokki Niki valmistaa ranskalaisen illallisen pääruoaksi liekitettyä kukkoa viinissä. Kukon kanssa pataan pilkotaan pekonia, sipulia, porkkanaa ja herkkusieniä. Vehnäjauhot puolestaan imevät liian nesteen lihasta. Tumma suklaa ja laakerinlehdet viimeistelevät punaviinikastikkeen.

Poistuu: 19.1.2038 klo 00:00 2147464800
Nikin rosmariinilla maustetut uuniperunat

Nikin rosmariinilla maustetut uuniperunat

Yllätyskokki Niki
2.7.2013

Perunat ovat maistuva lisäke grillilihan kanssa. Niki maustaa uuniperunat suolalla, pippurilla, rosmariinilla ja kapriksella. Herkullista hetkessä!

Poistuu: 19.1.2038 klo 00:00 2147464800
Nikin raikas avokadokastike kruunaa grillivartaat

Nikin raikas avokadokastike kruunaa grillivartaat

Yllätyskokki Niki
2.7.2013

Raikas ja iloisen vihreä avokadokastike syntyy tehosekoittimen avulla avokadoista ja kermaviilistä. Maustamiseen tarvitaan suolan ja pippurin lisäksi sitruunaa ja tabaskoa.

Poistuu: 19.1.2038 klo 00:00 2147464800
Näin käsittelet entrecoten ennen grillausta

Näin käsittelet entrecoten ennen grillausta

Yllätyskokki Niki
2.7.2013

Rasvainen entrecote ei marinadia kaipaa. Niki putsaa lihasta liiat rasvat ja maustaa komean pihvin suolalla ja pippurilla. Grillin makua pihviin saadaan ensin ritilällä, ja sen jälkeen parilalla paistaen.

Poistuu: 19.1.2038 klo 00:00 2147464800
Nikin seksikäs viikunasalaatti on täydellinen kevätherkku

Nikin seksikäs viikunasalaatti on täydellinen kevätherkku

Yllätyskokki Niki
2.7.2013

Salaatti on kevyt ja raikas herkku. Nikin luottosalaattiin tarvitaan tuoreita viikunoita, ilmakuivattua härkää ja kinkkua, mozzarellaa ja basilikaa. Maustamiseen käytetään suolaa, pippuria, oliiviöljyä ja balsamicoa.

Poistuu: 19.1.2038 klo 00:00 2147464800
Nikin pikaresepti: Sitruunainen kikhernetahna

Nikin pikaresepti: Sitruunainen kikhernetahna

Yllätyskokki Niki
2.7.2013

Helppo kikhernetahna sopii erinomaisesti esimerkiksi uuniperunoiden lisukkeeksi. Tahnaan tarvitaan tehosekoittimen lisäksi kikherneitä, valkosipulia, sitruunaa, lehtipersiljaa ja erilaisia öljyjä. Lopuksi ripaus suolaa ja pippuria, ja herkku on valmis tarjoiltavaksi.

Poistuu: 19.1.2038 klo 00:00 2147464800
Nikin parmesanpesto maistuu myös bodarille

Nikin parmesanpesto maistuu myös bodarille

Yllätyskokki Niki
2.7.2013

Raikas parmesanpesto sopii ruoan kuin ruoan lisukkeeksi. Nikin tuore pestokastike valmistuu basilikasta, pinjansiemenistä, parmesaanista, sitruunasta ja oliiviöljystä. Mausteeksi riittävät suola ja pippuri.

Poistuu: 19.1.2038 klo 00:00 2147464800
  • Sivu
  • 1
  • 2

Ruoka

Kuuluisat kuppilat - Kausi 1 - Jakso 8 - Määrättömästi makkaraa

Kuuluisat kuppilat

Kausi 1
Jakso 8
1.2.2015
Määrättömästi makkaraa

Adam syö mehevää patonkia Philadelphiassa ja paksua pizzaa Coloradon Boulderissa sekä tutustuu makkaranoutopöytään Ohion Columbuksessa.

Poistuu: 15.2.2015 klo 12:05 1423994700
Kuuluisat kuppilat - Kausi 1 - Jakso 7 - Maukkaita merkkipaaluja

Kuuluisat kuppilat

Kausi 1
Jakso 7
1.2.2015
Maukkaita merkkipaaluja

Adam piipahtaa Puerto Ricossa maistamassa paikallista herkkua, osallistuu hulppeisiin grillijuhliin Arkansas ssa ja palaa kotikonnuilleen New Yorkiin maistamaan lihaisaa leipää.

Poistuu: 15.2.2015 klo 11:40 1423993200
MasterChef Australia - Kausi 6 - Jakso 16 - Tulikokeiden aatelia

MasterChef Australia

Kausi 6
Jakso 16
1.2.2015
Tulikokeiden aatelia

Pudotushaasteessa kolme kilpailijaa joutuu todelliseen tulikokeeseen, kun tehtävänä on valmistaa yksi ohjelman historian vaikeimmista resepteistä. Kenen hermot kestävät, ja kuka kadottaa punaisen langan?

Poistuu: 15.2.2015 klo 10:45 1423989900
MasterChef Australia - Kausi 6 - Jakso 15 - Tähteistä herkuiksi

MasterChef Australia

Kausi 6
Jakso 15
1.2.2015
Tähteistä herkuiksi

Tällä kertaa yllätyslaatikoiden sisällön on koonnut itse George Calombaris, ja ainekset yllättävät kilpailijat. Luovuustestin aluksi on luvassa ennennäkemätön käänne.

Poistuu: 15.2.2015 klo 09:25 1423985100