Suosittele ohjelmaa

Lähetys ei ole vielä alkanut tai se ei muusta syystä ole katseltavissa. Tarkista lähetysajat tai yritä myöhemmin uudelleen.

Lataa...

Buy this content

Hajoavatko uppomunat? Niki opastaa oikean tekniikan


Hajoavatko uppomunat? Niki opastaa oikean tekniikan


31.7.2013 klo 12:36
Poistuu: 19.1.2038 klo 00:00 2147464800

Uppomunat ovat edullinen ja maistuva herkku, mutta niiden valmistus voi tuottaa päänvaivaa. Nikin vinkeillä uppomunat pysyvät kasassa ja näyttävät hienoilta.

Seuraava tv-esitys:

Ei seuraavia esityksiä saatavilla.


Maailman nopein alkuruoka: Anjovis-basilika-tomaatit

Maailman nopein alkuruoka: Anjovis-basilika-tomaatit

Yllätyskokki Niki
20.9.2013

Espanjalaishenkiset tapakset ovat helppoa naposteltavaa pääruokaa odotellessa tai vaikka vain sellaisenaan. Yllätyskokki Nikin anjovis-basilika-tomaateissa yhdistyy tuoreus ja raikkaat maut.

Poistuu: 19.1.2038 klo 00:00 2147464800
Herkullista hevosenlihaa grilliin – kokeile Nikin reseptiä

Herkullista hevosenlihaa grilliin – kokeile Nikin reseptiä

Yllätyskokki Niki
31.7.2013

Nikin kesäkeittiössä valmistetaan herkullinen liharulla tuoreesta hevosenlihasta. Rullan täytteeksi ripotellaan reilusti suolaa, mustapippuria, timjamia, rosmariinia ja valkosipulia. Kevyen sitomisen jälkeen lihaherkku on valmis grillattavaksi!

Poistuu: 19.1.2038 klo 00:00 2147464800
Herkullista hevosenlihaa grilliin – kokeile Nikin reseptiä

Herkullista hevosenlihaa grilliin – kokeile Nikin reseptiä

Yllätyskokki Niki
31.7.2013

Nikin kesäkeittiössä valmistetaan herkullinen liharulla tuoreesta hevosenlihasta. Rullan täytteeksi ripotellaan reilusti suolaa, mustapippuria, timjamia, rosmariinia ja valkosipulia. Kevyen sitomisen jälkeen lihaherkku on valmis grillattavaksi!

Poistuu: 19.1.2038 klo 05:14 2147483647
Hajoavatko uppomunat? Niki opastaa oikean tekniikan

Hajoavatko uppomunat? Niki opastaa oikean tekniikan

Yllätyskokki Niki
31.7.2013

Uppomunat ovat edullinen ja maistuva herkku, mutta niiden valmistus voi tuottaa päänvaivaa. Nikin vinkeillä uppomunat pysyvät kasassa ja näyttävät hienoilta.

Poistuu: 19.1.2038 klo 00:00 2147464800
Pinkki booli kruunaa tyttömäiset juhlat

Pinkki booli kruunaa tyttömäiset juhlat

Yllätyskokki Niki
26.7.2013

Yllätyskokki Niki loihtii teemaan sopivan boolin Barbie-juhliin. Booliin tarvitaan granaattiomenoita, karpalolimonadia, mustaherukkaista kuohujuomaa, giniä sekä limeä.

Poistuu: 19.1.2038 klo 00:00 2147464800
Nikin illallisresepti: Tummalla suklaalla maustettua kukkoa viinissä

Nikin illallisresepti: Tummalla suklaalla maustettua kukkoa viinissä

Yllätyskokki Niki
2.7.2013

Yllätyskokki Niki valmistaa ranskalaisen illallisen pääruoaksi liekitettyä kukkoa viinissä. Kukon kanssa pataan pilkotaan pekonia, sipulia, porkkanaa ja herkkusieniä. Vehnäjauhot puolestaan imevät liian nesteen lihasta. Tumma suklaa ja laakerinlehdet viimeistelevät punaviinikastikkeen.

Poistuu: 19.1.2038 klo 00:00 2147464800
Nikin rosmariinilla maustetut uuniperunat

Nikin rosmariinilla maustetut uuniperunat

Yllätyskokki Niki
2.7.2013

Perunat ovat maistuva lisäke grillilihan kanssa. Niki maustaa uuniperunat suolalla, pippurilla, rosmariinilla ja kapriksella. Herkullista hetkessä!

Poistuu: 19.1.2038 klo 00:00 2147464800
Nikin raikas avokadokastike kruunaa grillivartaat

Nikin raikas avokadokastike kruunaa grillivartaat

Yllätyskokki Niki
2.7.2013

Raikas ja iloisen vihreä avokadokastike syntyy tehosekoittimen avulla avokadoista ja kermaviilistä. Maustamiseen tarvitaan suolan ja pippurin lisäksi sitruunaa ja tabaskoa.

Poistuu: 19.1.2038 klo 00:00 2147464800
Näin käsittelet entrecoten ennen grillausta

Näin käsittelet entrecoten ennen grillausta

Yllätyskokki Niki
2.7.2013

Rasvainen entrecote ei marinadia kaipaa. Niki putsaa lihasta liiat rasvat ja maustaa komean pihvin suolalla ja pippurilla. Grillin makua pihviin saadaan ensin ritilällä, ja sen jälkeen parilalla paistaen.

Poistuu: 19.1.2038 klo 00:00 2147464800
Nikin seksikäs viikunasalaatti on täydellinen kevätherkku

Nikin seksikäs viikunasalaatti on täydellinen kevätherkku

Yllätyskokki Niki
2.7.2013

Salaatti on kevyt ja raikas herkku. Nikin luottosalaattiin tarvitaan tuoreita viikunoita, ilmakuivattua härkää ja kinkkua, mozzarellaa ja basilikaa. Maustamiseen käytetään suolaa, pippuria, oliiviöljyä ja balsamicoa.

Poistuu: 19.1.2038 klo 00:00 2147464800
Nikin pikaresepti: Sitruunainen kikhernetahna

Nikin pikaresepti: Sitruunainen kikhernetahna

Yllätyskokki Niki
2.7.2013

Helppo kikhernetahna sopii erinomaisesti esimerkiksi uuniperunoiden lisukkeeksi. Tahnaan tarvitaan tehosekoittimen lisäksi kikherneitä, valkosipulia, sitruunaa, lehtipersiljaa ja erilaisia öljyjä. Lopuksi ripaus suolaa ja pippuria, ja herkku on valmis tarjoiltavaksi.

Poistuu: 19.1.2038 klo 00:00 2147464800
Nikin parmesanpesto maistuu myös bodarille

Nikin parmesanpesto maistuu myös bodarille

Yllätyskokki Niki
2.7.2013

Raikas parmesanpesto sopii ruoan kuin ruoan lisukkeeksi. Nikin tuore pestokastike valmistuu basilikasta, pinjansiemenistä, parmesaanista, sitruunasta ja oliiviöljystä. Mausteeksi riittävät suola ja pippuri.

Poistuu: 19.1.2038 klo 00:00 2147464800
  • Sivu
  • 1
  • 2

Ruoka

Anthony Bourdain minilomalla - Kausi 1 - Jakso 7 - Roomalaista pizzaa ja pastaa

Anthony Bourdain minilomalla

Kausi 1
Jakso 7
23.10.2014
Roomalaista pizzaa ja pastaa

Italialainen pizzakokki vakuuttaa ennakkoluuloiselle Anthonylle, että kinkun ja ananaksen yhdistelmä voi olla hyvää. Anthony suosittelee useita loistavia ruokapaikkoja ja syö itsensä ähkyksi.

Poistuu: 6.11.2014 klo 01:50 1415231400
Hotellit kuntoon, Jyrki Sukula! - Kausi 1 - Jakso 7

Hotellit kuntoon, Jyrki Sukula!

Kausi 1
Jakso 7
22.10.2014

Botnia Hotel & Restaurant Kruunupyyssä on vaihtanut omistajaa useamman kerran ja paikan maine on kärsinyt vuosien mittaan. Nykyinen yrittäjäperhe on ostanut hotellin takaisin itselleen ja koittaa paikata etenkin hotellin ruokatarjonnan mainetta. Jyrki Sukula ei ole ollenkaan vakuuttunut...

Poistuu: 5.11.2014 klo 20:00 1415210400
Neljän tähden illallinen - Kausi 5 - Jakso 31

Neljän tähden illallinen

Kausi 5
Jakso 31
22.10.2014

Miss Suomet Satu Tuomisto, Noora Hautakangas ja Suvi Tiilikainen kokoontuvat tänään Mira Salon emännöimän illallispöydän ääreen. Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.

Poistuu: 5.11.2014 klo 19:00 1415206800
MasterChef Australia - Kausi 5 - Jakso 43 - Hektinen herkkuaamiainen

MasterChef Australia

Kausi 5
Jakso 43
22.10.2014
Hektinen herkkuaamiainen

Pudotushaasteessa kokataan aamiaista Garyn Boathouse-ravintolassa. Kiireestä huolimatta kilpailijat onnistuvat tekemään herkullisia ja luovia annoksia.

Poistuu: 5.11.2014 klo 18:00 1415203200