Playoffs-passi

3kk 24,95 €/kk + kesä 0 € (yht. 74,85 €)

24,95€/kk
norm. 29,95€/kk

Tilaa

Liigapelit vuodeksi + Urheilusanomat

12kk 19,95 €/kk (yht. 239,60 €)

19,95€/kk
norm. 24,95€/kk

Tilaa

Suosituinta urheilua

Liigaotteluiden lisäksi näet mm. Veikkausliigan ja Eurooppa-liigan kaikki ottelut, NBA:ta, vapaaottelutapahtumat, miesten Superpesistä sekä rallin MM-sarjan osakilpailut.

Paljon leffoja

Ruudussa on viikottain päivittyvä runsas leffatarjonta. Katso Hobitti-trilogian supersuositut kaksi ensimmäistä osaa sekä paljon muita huippuelokuvia.

Parasta viihdettä

Katso puhutuimmat viihdesisällöt ennen TV-esitystä tai koko kausi kerrallaan. Ruudussa on paljon sarjoja ja lastenohjelmia kaiken ikäisille.

Katso missä ja milloin vain

Lataa Ruutu-sovellus puhelimeen tai tablettiin tai katsele televisiostasi Smart TV:n, Chromecastin, Android TV:n tai Apple TV:n välityksellä.

Urheilusanomat

Suomen suurin urheilun erikoislehti Urheilusanomat käsittelee urheilua ja sen ilmiöitä laajalti keskittyen erityisesti jääkiekkoon ja jalkapalloon. Huom. ei sisälly Playoffs-passiin.

Urheilulähetyksetkeyboard_arrow_right

play_circle_filled Katseltavissa Ruudussa
access_time Tulossa Ruutuun
Tänään

Sinun tulee kirjautua Ruutuun lisätäksesi ohjelman suosikiksi

Sinun tulee kirjautua Ruutu-palveluun voidaksesi lisätä suosikkeja. Jos sinulla ei ole maksutonta Ruutu-tunnusta, luo tunnus klikkaamalla alta löytyvää painiketta.

Vinkki: Kirjautumalla Ruutuun saat käyttöösi myös Jatka katsomista -toiminnon!

Jatka katsomista -toiminto edellyttää kirjautumista Ruutuun

Kirjautuneena käyttäjänä voit jatkaa katsomista siitä, mihin viimeksi jäit. Jos sinulla ei ole maksutonta Ruutu-tunnusta, luo tunnus klikkaamalla alta löytyvää painiketta.

Vinkki: Kirjautumalla Ruutuun saat käyttöösi myös Omat suosikit -toiminnon!