Liv suoratoisto

Liv suoratoisto

19.4.2016 klo 22:06 194593 h 25 min   Katsottavissa yli 30 päivää

Liv suoratoistokanava

Sallittu kaikenikäisille
LIV
 • 05:00 Astral-TV Astral-TV
  Sallittu kaikenikäisille
 • 08:00 LIVE: Astral-TV LIVE: Astral-TV
  Sallittu kaikenikäisille
 • 09:00 Huvila & Huussi Kausi 8. Jakso 8/8. Tämänkertaisessa jaksossa neljä aikuista tytärtä haluavat päivittää vanhempiensa mökin uudelle vuosituhannelle. Rakas rantatontti kokee kokonaisvaltaisen muodonmuutoksen, kun sisä- ja ulkotiimimme restauroivat saunatuvasta ja sen lähipiiristä beach housemaisen oleskelualueen. Kotimainen lifestyleohjelma. (42')
  Sallittu kaikenikäisille
  Katso ohjelma alusta
 • 10:00 Remppa vai muutto Kausi 3. Jakso 16/26. Jatkuva remontti. Alia ja David ovat päässeet halvalla kiinni remonttitaitoisen unelmaan. Korjauskohteita riittää, vaikka osa huoneista on jo remontoitu, joten Alia haluaa muuttaa. Jillian joutuu remontoimaan peräti kolme kylpyhuonetta. Toddin pitää etsiä talo, johon saa musiikkihuoneen. Kanadalainen lifestyleohjelma. (44')
  Sallittu kaikenikäisille
  Katso ohjelma alusta
 • 11:00 Candice sisustaa Kausi 2. Jakso 19/26. Ylellistä yksityisyyttä. Uusperheen vanhemmat kaipaavat omaa rauhaa, ja Candice loihtii heille ylellisen makuuhuoneen, jossa on oma kylpyhuone. Työn ohessa Candice koettaa keksiä miehelleen syntymäpäivälahjan. Amerikkalainen lifestyleohjelma. (21')
  Sallittu kaikenikäisille
  Katso ohjelma alusta
 • 11:30 Merinäköala haussa Kausi 1. Jakso 7/14. Hyvästi, lumityöt. Tracy ja Scott haluavat kylmästä Michiganista lämpimään Floridaan. Löytyykö perheelle talo jostakin Orlandon lukuisten järvien rannalta? Amerikkalainen lifestylesarja. (20')
  Sallittu kaikenikäisille
  Katso ohjelma alusta
 • 12:00 Merinäköala haussa Kausi 1. Jakso 8/14. Merellinen Marathon. Ulkoilmaelämästä nauttiva pariskunta etsii kotia Floridan Keys-saarilta. Mallory haluaa kauniin, viimeistellyn kodin, mutta Michael on valmis tinkimään vaatimuksistaan. Amerikkalainen lifestylesarja. (20')
  Sallittu kaikenikäisille
  Katso ohjelma alusta
 • 12:30 Sinkkuillallinen Kausi 6. Jakso 6/26. Tekonaurua. 24-vuotias Gabrielle on näyttelijä ja muusikko Walesista. Muutettuaan teatterikouluun Lontooseen hänellä on ollut vaikeuksia tavata miehiä. Englantilainen realitysarja. (44')
  Sallittu kaikenikäisille
  Katso ohjelma alusta
 • 13:30 Jaksa paremmin Kausi 6. Jakso 5/20. Tapaamme kolmiloikkaaja Kristiina Mäkelän. Miten Kristiina nukkuu nykyisin? Nina vierailee trampoliinitreeneissä. Fressi liikuntakeskuksessa esitellään lämmön vaikutusta kehonhuoltoon. Kotimainen lifestyleohjelma. (21')
  Sallittu kaikenikäisille
  Katso ohjelma alusta
 • 14:00 Liv D: Ihana ökyelämä Kausi 1. Jakso 1/3. Juhlahumua. Monimiljonäärit juhlivat hääpäiväänsä, syntymäpäiviä ja joskus jopa avioeroaan. Kaiken tulee olla täydellistä, loisteliasta ja tietenkin todella kallista. Englantilainen minidokumenttisarja. (45')
  Sallittu kaikenikäisille
  Katso ohjelma alusta
 • 15:00 Neljät häät Amerikassa Kausi 5. Jakso 21/21. Parhaat hetket ja kommellukset. Tässä erikoisjaksossa nähdään, millaisia koskettavia, hauskoja, hullunkurisia ja pelottavia tilanteita häissä on saatu kokea. Amerikkalainen realitysarja. (40')
  Sallittu kaikenikäisille
  Katso ohjelma alusta
 • 16:00 Remppa vai muutto Kausi 3. Jakso 16/26. Jatkuva remontti. Alia ja David ovat päässeet halvalla kiinni remonttitaitoisen unelmaan. Korjauskohteita riittää, vaikka osa huoneista on jo remontoitu, joten Alia haluaa muuttaa. Jillian joutuu remontoimaan peräti kolme kylpyhuonetta. Toddin pitää etsiä talo, johon saa musiikkihuoneen. Kanadalainen lifestyleohjelma. (44')
  Sallittu kaikenikäisille
  Katso ohjelma alusta
 • 17:00 Rich Kids of Social Media (S) Kausi 1. Jakso 6/6. Tavoitteet todeksi. Christopher on sijoittanut valtavasti aikaa ja rahaa tullakseen somejulkkikseksi. Hänen panostuksensa alkaa kuitenkin vihdoin kantaa hedelmää. Kiinteistösuvun vesan Emirin tulevaisuus näyttää vielä entistäkin valoisammalta miehen matkustaessa Miamiin lanseeraamaan firmansa haarakonttoria. Englantilainen dokumenttisarja. (46')
  Sallittu kaikenikäisille
  Katso ohjelma alusta
 • 18:00 Kielletty rakkaus (S) Kausi 1. Jakso 9/12. Pettäjäpariskunta. Hanna ja Jaakko olivat tahoillaan naimisissa, ja heidän lapsensa olivat samassa päiväkodissa. Leikkitreffien myötä Hanna ja Jaakkokin tutustuivat toisiinsa paremmin. Yhteiset hetket ruokkivat tunteita, joita ei enää voinut lakaista maton alle. Koko pienen paikkakunnan järkytykseksi Hanna ja Jaakko jättivät puolisonsa ja päättivät olla yhdessä. Kotimainen draamasarja. (42')
  Sallittu kaikenikäisille
  Katso ohjelma alusta
 • 19:00 Toisenlaiset äidit Kausi 3. Jakso 5/12. Paluumuuttaja uuden elämäntilanteen edessä. Silja tapasi sielunkumppaninsa, Australiasta kotoisin olevan Chrisin asuessaan Japanissa. Pari avioitui alle vuoden päästä ensitapaamisestaan, ja pian tämän jälkeen he alkoivat odottaa esikoistaan. Siljan ja Chrisin perhe muuttaa ennestään tuntemattomaan kotikaupunkiin vailla lähitukiverkkoja. Muuttaako lapsen syntymä Siljan sosiaalisia tarpeita? Kotimainen realitysarja. (41')
  Sallittu kaikenikäisille
  Katso ohjelma alusta
 • 20:00 Hurjat rakkauskilot (S) Kausi 1. Jakso 5/10. Panoksena tulevaisuus. Reijon ja Miian tulevaisuuden näkymät ovat synkät, jos pariskunta ei pääse eroon ylipainostaan ja saamattomuudestaan. Reijon selkävamman vuoksi pienikin ylipaino tietää paluuta pyörätuoliin ja sairaseläkkeelle. Saamattomuus nakertaa myös parisuhdetta, johon kaksikko kaipaa uutta hehkua. Palautuuko intohimo suhteeseen viiden kuukauden erossaolon jälkeen? Kotimainen realitysarja. (41')
  Sallittu kaikenikäisille
  Katso ohjelma alusta
 • 21:00 Katastrofin anatomia (7) Kausi 2. Jakso 2/10. Jokelan koulusurmat. 7. päivä marraskuuta 2007 hälytyskeskukseen tuli ilmoitus, jonka mukaan Jokelan koulukeskuksessa oli ammuttu. Koulurakennuksessa oli tapahtumahetkellä useita satoja oppilaita ja opettajia. Oman tarinansa tapahtuneesta kertovat sisällä koulussa olleet silminnäkijät sekä paikalle saapuneet poliisit. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (42')
  Sallittu yli 7-vuotiaille Voi aiheuttaa ahdistusta
  Katso ohjelma alusta
 • 22:00 Bachelor Suomi (S) Peto on irti. Kausi 2. Jakso 6/10. Naisilla on edessään poikkeuksellinen päivä, sillä he joutuvat aarrejahtiin. Matkalla he kohtaavat monia haasteita ja toinen toistaan vaikeampia tehtäviä, jotka koettelevat naisten henkistä ja fyysistä kanttia. Toiset laittavat itsensä täysillä likoon, kun taas toiset eivät heittäydy yhtä rohkeasti. Rankka päivä muuttuu entistä rankemmaksi, kun helikopteri tuo mukanaan odottamattoman yllätyksen. Kotimainen realitysarja. (41')
  Sallittu kaikenikäisille
  Katso ohjelma alusta
 • 23:00 Bachelor Suomi - tilinteko (S) Viides tilinteko. Kausi 2. Edellisen kauden Bachelor Juha Rouvinen ja viihdetoimittaja Katri Utula puivat sarjan käänteitä ja Tuomaksen valintoja kauden sinkkunaisten kanssa. Kotimainen realitysarja. (22')
  Sallittu kaikenikäisille
  Katso suoranaKatso ohjelma alusta
 • 23:30 Suomen Huippumalli haussa Kausi 6. Jakso 7/10. Hupia ja huipputyyliä. Mallikokelaat joutuvat noloon tilanteeseen Raatihuoneen torilla. Kuvauksissa vaaditaan kansainvälistä tyylikkyyttä. Suutelukriisi jatkuu. Kotimainen realitysarja. (42')
  Sallittu kaikenikäisille
  Katso ohjelma alusta
 • 00:30 Huippumalli haussa Pomo. Uusi kausi alkaa uuden tuomariston voimin, ja haussa on malli, josta on yrittäjäksi, brändiksi ja pomoksi. 28 toiveikasta tyttöä saapuu New Yorkiin tavoittelemaan unelmaansa, mutta vain 14 heistä valitaan finaaliin. Amerikkalainen realitysarja. (39')
  Sallittu kaikenikäisille
  Katso ohjelma alusta
 • 01:30 Nakudeitit (7) Kausi 1. Jakso 10/11. Nakuhäät. Aiemmista jaksoista tutut nakudeittailijat kokoontuvat Ashleyn ja Alikan rakkauden seremoniaan, joka vietetään kuinkas muutenkaan kuin alasti. Paikalla on niin pariskuntia, sinkkuja kuin kuokkavieraitakin. (39')
  Sallittu yli 7-vuotiaille Sisältää seksiä
 • 02:25 Valheen vangit (12) Kausi 2. Jakso 6/12. Todistus. Lukiolaistyttö raiskataan kotibileissä. Raiskaus on kuitenkin valhe ja keino salata se, mitä bileissä todella tapahtui. Kotimainen ohjelma. (40')
  Sallittu yli 12-vuotiaille Sisältää väkivaltaa Voi aiheuttaa ahdistusta
  Katso ohjelma alusta
 • 03:15 Häät sulhasen tapaan Kausi 8. Jakso 1/12. Otetaan Thaimaan kautta. Jay ja Ian aikovat vihille lyhyen seurustelun jälkeen. Ian ei vain tunne huonosti morsiamensa makua, hän ei myöskään ymmärrä rahankäytön päälle. Häävalmisteluihin kuuluukin kallis ostosretki Thaimaahan. Englantilainen realitysarja.
  Sallittu kaikenikäisille
 • 04:45 Astral-TV Astral-TV
  Sallittu kaikenikäisille

22:30 Spy Hard - lupa läikyttää (S)

Nelonen

23:05 Madventures I (7)

Jim

23:00 Bachelor Suomi - tilinteko (S)

LIV

23:05 Villit nettivideot (12)

Hero

22:40 Kuokkavieraat (12)

Ruutu+ Leffat ja Sarjat

23:00 Arman ja viimeinen ristiretki (7)

Ruutu+ Dokkarit

22:00 Liiga:

Ruutu+ Urheilu 1

21:30 Superpesis: Sotkamo - Imatra (23.4.)

Ruutu+ Urheilu 2

Sinun tulee kirjautua Ruutuun lisätäksesi ohjelman suosikiksi

Sinun tulee kirjautua Ruutu-palveluun voidaksesi lisätä suosikkeja. Jos sinulla ei ole maksutonta Ruutu-tunnusta, luo tunnus klikkaamalla alta löytyvää painiketta.

Vinkki: Kirjautumalla Ruutuun saat käyttöösi myös Jatka katsomista -toiminnon!