Liv suoratoisto

Liv suoratoisto

19.4.2016 klo 22:06 194593 h 25 min   Katsottavissa yli 30 päivää

Liv suoratoistokanava

Sallittu kaikenikäisille
LIV
 • 05:00 Astral-TV Astral-TV
  Sallittu kaikenikäisille
 • 08:00 LIVE: Astral-TV LIVE: Astral-TV
  Sallittu kaikenikäisille
 • 09:00 Neljän tähden talkoot Kausi 2. Jakso 17/40. Viikon ensimmäisiä talkoita emännöi Nina Tapio vierainaan Juhana Helmenkalastaja, Marjo Niittyviita ja Sakari Majantie. Saadaanko huussi pystyyn? Pysyykö Sakke Supermarjon vauhdissa? (21')
  Sallittu kaikenikäisille
  Katso ohjelma alusta
 • 09:30 Neljän tähden talkoot Kausi 2. Jakso 18/40. Tänään talkoita johtaa Diilistä tuttu Juhana Helmenkalastaja. Valokuvaaja Sakari Majantie pääsee käyttämään luovuuttaan, kun taas Supermarjo Niittyviita ja laulaja Nina Tapio joutuvat kaivurihommiin. (21')
  Sallittu kaikenikäisille
  Katso ohjelma alusta
 • 10:00 Hotellit kuntoon, Jyrki Sukula! Kausi 1. Jakso 5/12. Hotelli Kantri Inkeroisissa kärvistellyt jo useamman vuoden majoitusasiakkaiden puutteessa. Paperitehtaiden sulkeminen alueella on vienyt majoittujat ja hotellin henkilökunta ei ole keksinyt - eikä etsinyt - uusia keinoja huoneiden täyttämiseksi. Henkilökunnan työsuhteet ovat pitkiä ja saamattomuutta ja luovuttamista on nähtävissä joka puolella. Sukulan avustuksella henkilökuntaa motivoidaan uusiin haasteisiin ja uuden oppimisen iloakin on nähtävissä. (42')
  Sallittu kaikenikäisille
  Katso ohjelma alusta
 • 11:00 Tehoneliöt haussa Kausi 1. Jakso 25/26. Loma-asunto Kaliforniassa. Rob ja Keith etsivät rentoa loma-asuntoa Kalifornian viiniseudulta vapaa-aikaa ja vieraiden kestitsemistä varten. Amerikkalainen lifestyleohjelma. (20')
  Sallittu kaikenikäisille
  Katso ohjelma alusta
 • 11:30 Neljät häät Amerikassa Kausi 5. Jakso 1/21. Tulivuori alttarilla. Allie järjestää perinteiset pittsburghilaiset häät keksipöytineen, ja Jacque puolestaan luottaa rantateemaan. Brittinin häät ovat sekoitus satua ja tiedettä, ja Nicolen häissä on grillijuhlan tuntua. Amerikkalainen realitysarja. (43')
  Sallittu kaikenikäisille
  Katso ohjelma alusta
 • 12:30 Huvila & Huussi Kausi 8. Jakso 4/8. Anne ja Janne haaveilivat pitkään omasta saaresta ja hankkivat Espoon Joulusaaresta tontin. Tontilla on vanha venevaja, jonka Anne ja Janne haluaisivat johonkin käyttöön. Venevajasta tehdään tila, jossa voidaan viettää iltaa pitkälle syksyyn ystävien kanssa grillaillen ja nauttien meren läheisyydestä. Pitkä pöytä, merellinen tunnelma, lyhdyt seinillä sekä lämmitys mahdollistavat oleilun tilassa pimeällä ja kylmällä säällä. Vajan edustalle toteutetaan terassi, grillauspaikka sekä koko ranta siistitään, ja ystävien lapsia ajatellen siihen rakennetaan pieni hiekkaranta. Kotimainen lifestyleohjelma. (41')
  Sallittu kaikenikäisille
  Katso ohjelma alusta
 • 13:30 Eden Kausi 8. Jakso 9/10. Puutalon julkisivupuutarha. Kallen puutalon pihan on vallannut orapihlaja-aita. Minna ja Tommy ehdottavat radikaalia ratkaisua: aita pois ja tilalle houkutteleva puutarha. Uuden pihan keskiöksi Minna suunnittelee graniittikivisen pyöreän istutusalueen. Kotimainen puutarhaohjelma. (21')
  Sallittu kaikenikäisille
  Katso ohjelma alusta
 • 14:00 Kaisa ja luksuskodit Kausi 1. Jakso 4/10. Tässä jaksossa Kaisa matkustaa Lappeenrantaan, missä hänen vierailuaan odottaa kolme hyvin erilaista kohdetta: ydinkeskustassa sijaitseva arvokolmio, kolmikerroksinen omakotitalo kanavanrannassa sekä vanhaan karjasuojaan rakennettu uniikkikohde Saimaan rannalla. (41')
  Sallittu kaikenikäisille
  Katso ohjelma alusta
 • 15:00 Akin ja Ritan rakkausdieetit Kausi 1. Jakso 1/10. Kyyneliä ja testosteronia. Temptation Islandista tutut Aki ja Rita panevat kuntoon pariskuntien kropat ja rakkauselämän. Tässä jaksossa Akille avautuminen saa miehen kyyneliin ja lempi leiskuu vaahtokylvyssä. Kotimainen lifestyleohjelma. (41')
  Sallittu kaikenikäisille
  Katso ohjelma alusta
 • 16:00 Rich Kids of Social Media (S) Kausi 1. Jakso 1/6. Autokaupoilla. Jack ja Adil ovat 17-vuotiaita varakkaan suvun poikia, jotka huristelevat ostoksille oman autonkuljettajan kyydissä. Jack saa pian ajokortin ja haluaa sen kunniaksi ihka oman Bentleyn. Dubailainen muotisuunnittelija Iman järjestää itselleen hulppeat syntymäpäiväjuhlat huvijahdilla. Englantilainen dokumenttisarja. (45')
  Sallittu kaikenikäisille
  Katso ohjelma alusta
 • 17:00 Sinkkuillallinen Kausi 6. Jakso 13/26. Törkyä ja humalaa. 31-vuotias Luke on aktiivinen uraohjus, joka haluaa asettua aloilleen. Illallistreffeillä hän näkee likaisia astioita, sekavaa toistoa ja vanhan tutun. Englantilainen realitysarja. (44')
  Sallittu kaikenikäisille
  Katso ohjelma alusta
 • 18:00 Neljät häät Amerikassa Kausi 5. Jakso 2/21. Joulu keskellä kesää. Jamie järjestää romanttiset häät, kun taas Jasminin häissä nähdään muun muassa pääkalloja. Natasha juhlii häitään New York -teemalla, ja Leigh'n häitä vietetään joulutunnelmissa. Amerikkalainen realitysarja. (42')
  Sallittu kaikenikäisille
  Katso ohjelma alusta
 • 19:00 Remppa vai muutto Kausi 2. Jakso 9/26. Autourheilijan koti. Michael on kotiinsa kyllästynyt kilpa-ajaja. Osittain vierashuoneena toimiva kuntosali ei oikein sovi treenaamiseen. Nicola-vaimo haluaa vain pieniä muutoksia kotiinsa, ja esiteltävät talot kirvoittavatkin häneltä kitkeriä kommentteja. Kanadalainen lifestyleohjelma. (44')
  Sallittu kaikenikäisille
  Katso suoranaKatso ohjelma alusta
 • 20:00 Huippumalli haussa Kausi 23. Jakso 13/15. Parhaat hetket. Jaksossa kerrataan kauden parhaita paloja, kun kilpailussa on jäljellä enää finaalinelikko. Luvassa on ennennäkemättömiä hetkiä ja tarkemmat esittelyt tuomareista ja neljän parhaan joukosta. Amerikkalainen realitysarja. (39')
  Sallittu kaikenikäisille
  Katso ohjelma alusta
 • 21:00 Greyn anatomia (12) Kausi 13. Jakso 12/24. Muurin rakentajat. Piikkilankaan sotkeutunut nainen hätkähdyttää päivystyksessä. Bailey ja Grey joutuvat törmäyskurssille Minnickin yrittäessä uudistaa sairaalaa. Amerikkalainen draamasarja. (41')
  Sallittu yli 12-vuotiaille Voi aiheuttaa ahdistusta
  Katso ohjelma alusta
 • 22:00 Devious Maids (12) Kausi 2. Jakso 10/13. Pitkän päivän matka yöhön. Valentina joutuu kärsimään Ethanin tekosista. Nick tekee lääketokkurassa hätkähdyttävän tunnustuksen. Spence saa huonoja uutisia, mutta Carmenin lohdutuskaan ei tee kovin hyvää. Amerikkalainen draamasarja. (39')
  Sallittu yli 12-vuotiaille Sisältää väkivaltaa Voi aiheuttaa ahdistusta
 • 22:55 Tulossa: Kummalliset kammot (S) Tulossa Nelonen Median kanavilla. (3')
  Sallittu kaikenikäisille Voi aiheuttaa ahdistusta
 • 23:00 Temptation Island Suomi 3 (7) Kausi 3. Jakso 1/20. Elämän peli käynnistyy!. Neljä uutta pariskuntaa lähtee testaamaan parisuhdettaan Temptation Islandille. Kukaan ei kuitenkaan osaa odottaa, mitä tulevat kolme viikkoa pitävät sisällään. Kuumat sinkut esittäytyvät, pariskunnat erotetaan ja ensimmäisen illan bileet starttaavat! Kotimainen realitysarja. (42')
  Sallittu yli 7-vuotiaille Sisältää seksiä
  Katso ohjelma alusta
 • 00:00 Gigolot (16) Kausi 6. Jakso 1/8. Täysi palvelu. Gigolot tapaavat alan pioneerin, joka palveli aikoinaan Hollywoodin kermaa. Nick tarjoilee kunnon kyytiä kehässä, ja Vin saa asiakkaakseen lyhytkasvuisen naisen. Amerikkalainen realitysarja. (28')
  Sallittu yli 16-vuotiaille Sisältää seksiä
 • 00:35 Sinkkuillallinen Kausi 6. Jakso 13/26. Törkyä ja humalaa. 31-vuotias Luke on aktiivinen uraohjus, joka haluaa asettua aloilleen. Illallistreffeillä hän näkee likaisia astioita, sekavaa toistoa ja vanhan tutun. Englantilainen realitysarja. (44')
  Sallittu kaikenikäisille
  Katso ohjelma alusta
 • 01:35 Los Angelesin luksuslukaalit (S) Kausi 8. Jakso 11/14. Hustler. James neuvottelee Hustlerin rakennuksesta ja pääsee tapaamaan itsensä Larry Flyntin. Josh Flaggilla on vaikeuksia löytää asiakkaalleen mieleistä taloa Malibusta. Amerikkalainen lifestylesarja. (43')
  Sallittu kaikenikäisille
 • 02:30 Neljät häät Amerikassa Kausi 5. Jakso 2/21. Joulu keskellä kesää. Jamie järjestää romanttiset häät, kun taas Jasminin häissä nähdään muun muassa pääkalloja. Natasha juhlii häitään New York -teemalla, ja Leigh'n häitä vietetään joulutunnelmissa. Amerikkalainen realitysarja. (42')
  Sallittu kaikenikäisille
  Katso ohjelma alusta
 • 03:25 Valheen vangit (12) Kausi 2. Jakso 6/12. Todistus. Lukiolaistyttö raiskataan kotibileissä. Raiskaus on kuitenkin valhe ja keino salata se, mitä bileissä todella tapahtui. Kotimainen ohjelma. (40')
  Sallittu yli 12-vuotiaille Sisältää väkivaltaa Voi aiheuttaa ahdistusta
  Katso ohjelma alusta
 • 04:30 Astral-TV Astral-TV
  Sallittu kaikenikäisille

19:00 Leijonan luola USA

Nelonen

19:00 Kuppilat kuntoon, Jyrki Sukula!

Jim

19:00 Remppa vai muutto

LIV

19:00 Rajavalvojat (S)

Hero

19:00 Hairspray (S)

Ruutu+ Leffat ja Sarjat

19:00 Koulutusleiri X (12)

Ruutu+ Dokkarit

19:23 Lego Ninjago (S)

Ruutu+ Lapset

19:00 Liigan viikkomakasiini

Ruutu+ Urheilu 1

18:15 Liiga LIVE: Ilves - Tappara, 4 Puolivälierä

Ruutu+ Urheilu 2

18:00 Liiga LIVE: Pelicans - KalPa, 4. Puolivälierä

Ruutu+ Urheilu 6

18:00 Liiga LIVE: HIFK - TPS, 4. Puolivälierä

Ruutu+ Urheilu 7

18:00 Liiga LIVE: HPK - JYP, 4. Puolivälierä

Ruutu+ Urheilu 8

Sinun tulee kirjautua Ruutuun lisätäksesi ohjelman suosikiksi

Sinun tulee kirjautua Ruutu-palveluun voidaksesi lisätä suosikkeja. Jos sinulla ei ole maksutonta Ruutu-tunnusta, luo tunnus klikkaamalla alta löytyvää painiketta.

Vinkki: Kirjautumalla Ruutuun saat käyttöösi myös Jatka katsomista -toiminnon!