15 - Kaksintaistelu

MasterChef Kanada

Nyt etsitään Kanadan kovinta amatöörikokkia! Mukana etsinnässä on kova ruoka-alan kolmikko, tuomaristo: ravintoloitsijat ja kokit Alvin Leung, Michael Bonacini ja Claudio Aprile. Kisan palkintona on luonnollisesti maineen lisäksi myös mammonaa. Palkintosumma on huimat 100 000 Kanadan dollaria! Kanadalainen ruokareality.

MasterChef Kanada - Kausi 1 - Jakso 15 - Kaksintaistelu

21.4.2017 klo 08:59 42 min Ilmaiseksi katseltavissa 10 päivää

Kausi 1. Jakso 15/15. Kaksintaistelu. Kilpailu huipentuu Maridan ja Ericin kaksintaisteluun. Heidän tehtävänään on valmistaa tuomareille kolmen ruokalajin menu. Kanadalainen ruokareality. (42')

Sallittu kaikenikäisille
Jaksot
Klipit
 • 1 - Taistelu alkakoon Tulossa 1 - Taistelu alkakoon 28.4.2017 42 min
 • 2 - Kuin kanan lento Tulossa 2 - Kuin kanan lento 28.4.2017 42 min
 • 3 - Ensimmäinen laatikko Tulossa 3 - Ensimmäinen laatikko 29.4.2017 42 min
 • 4 - Lätkälounasta Tulossa 4 - Lätkälounasta 29.4.2017 42 min
 • 5 - Erikoisia hampurilaisia Tulossa 5 - Erikoisia hampurilaisia 5.5.2017 42 min
 • 6 - Syötävää taidetta Tulossa 6 - Syötävää taidetta 5.5.2017 42 min
 • 7 - Turvasta hännänpäähän 7 - Turvasta hännänpäähän 11.4.2017 42 min
 • 8 - Asia on pihvi 8 - Asia on pihvi 12.4.2017 42 min
 • 9 - Tuunattu klassikko 9 - Tuunattu klassikko 13.4.2017 42 min
 • 10 - Pikaruokaa lounasautosta 10 - Pikaruokaa lounasautosta 14.4.2017 42 min
 • 11 - Saksiniekkoja 11 - Saksiniekkoja 17.4.2017 42 min
 • 12 - Tulilinjalla 12 - Tulilinjalla 18.4.2017 42 min
 • 13 - Perhepäivällinen 13 - Perhepäivällinen 19.4.2017 42 min
 • 14 - Semifinaali 14 - Semifinaali 20.4.2017 42 min
 • 15 - Kaksintaistelu 15 - Kaksintaistelu 21.4.2017 42 min

Kausi 1

1 - Taistelu alkakoon Tulossa

1 - Taistelu alkakoon

MasterChef Kanada

Kausi 1. Jakso 1/15. Taistelu alkakoon. Tuhansista hakijoista on valittu 50 kotikokkia, joilla on yksi mahdollisuus vakuuttaa tiukat tuomarit. Onnistujat pääsevät jatkoon ja saavat valkoisen esiliinan. Kanadalainen ruokareality. (42')

1 - Taistelu alkakoon

2 - Kuin kanan lento Tulossa

2 - Kuin kanan lento

MasterChef Kanada

Kausi 1. Jakso 2/15. Kuin kanan lento. Heti karsintojen jälkeen on vuorossa ensimmäinen pudotustehtävä, jossa laitetaan ruokaa yksinkertaisilla välineillä. Tehtävässä onnistuneet pääsevät hyvin varusteltuun MasterChef-keittiöön. Kanadalainen ruokareality. (42')

2 - Kuin kanan lento

3 - Ensimmäinen laatikko Tulossa

3 - Ensimmäinen laatikko

MasterChef Kanada

Kausi 1. Jakso 3/15. Ensimmäinen laatikko. Kilpailijat tutustuvat keittiöön ja avaavat ensimmäisen yllätyslaatikon. Tehtävän voittaja saa merkittävän edun. Kanadalainen ruokareality. (42')

3 - Ensimmäinen laatikko

4 - Lätkälounasta Tulossa

4 - Lätkälounasta

MasterChef Kanada

Kausi 1. Jakso 4/15. Lätkälounasta. Kotikokit valmistavat Toronto Maple Leafs -joukkueelle lounaan Pinon ja Dalen johdolla. Tunteet kuumenevat, kun yksi kilpailija käyttäytyy muiden mielestä epäreilusti. Kanadalainen ruokareality. (42')

4 - Lätkälounasta

5 - Erikoisia hampurilaisia Tulossa

5 - Erikoisia hampurilaisia

MasterChef Kanada

Kausi 1. Jakso 5/15. Erikoisia hampurilaisia. Hektisessä yllätyslaatikkotehtävässä sattuu vahinko, ja yksi kilpailija joutuu keskeyttämään. Pudotustehtävässä kotikokkien on yhdistettävä kanadalainen raaka-aine ja olut. Kanadalainen ruokareality. (42')

5 - Erikoisia hampurilaisia

6 - Syötävää taidetta Tulossa

6 - Syötävää taidetta

MasterChef Kanada

Kausi 1. Jakso 6/15. Syötävää taidetta. Kotikokit valmistavat näyttäviä cocktailpaloja taidegallerian tapahtumaan. Painetehtävässä loihditaan klassikkojälkiruoka. Kanadalainen ruokareality. (42')

6 - Syötävää taidetta

7 - Turvasta hännänpäähän

7 - Turvasta hännänpäähän

MasterChef Kanada

Kausi 1. Jakso 7/15. Turvasta hännänpäähän. Yllätyslaatikko saa kilpailijat tunteilemaan ja muistelemaan lapsuutta. Pudotustehtävässä hyödynnetään naudan eri osia. Kanadalainen ruokareality. (42')

7 - Turvasta hännänpäähän

8 - Asia on pihvi

8 - Asia on pihvi

MasterChef Kanada

Kausi 1. Jakso 8/15. Asia on pihvi. Joukkueet valmistavat puolustusvoimien kenttäkeittiössä 151 pihviannosta. Kilpailijoiden pinna kiristyy, kun kastike ei meinaa onnistua ja lisukkeet uhkaavat loppua. Kanadalainen ruokareality. (42')

8 - Asia on pihvi

9 - Tuunattu klassikko

9 - Tuunattu klassikko

MasterChef Kanada

Kausi 1. Jakso 9/15. Tuunattu klassikko. Yllätyslaatikkotehtävässä laitetaan ruokaa tuomareiden omien ravintoloiden aineksista. Kanadalaisesta perinnejälkiruoasta tehdään pudotustehtävässä ravintolatason annos. Kanadalainen ruokareality. (42')

9 - Tuunattu klassikko

10 - Pikaruokaa lounasautosta

10 - Pikaruokaa lounasautosta

MasterChef Kanada

Kausi 1. Jakso 10/15. Pikaruokaa lounasautosta. Kotikokit valmistavat italialaista ja meksikolaista pikaruokaa torontolaisille. Pudotustehtävään joutuneet loihtivat yhden hankalimmista jälkiruoista. Kanadalainen ruokareality. (42')

10 - Pikaruokaa lounasautosta

11 - Saksiniekkoja

11 - Saksiniekkoja

MasterChef Kanada

Kausi 1. Jakso 11/15. Saksiniekkoja. Yllätyslaatikosta paljastuu hummereita. Tällä kertaa kilpailijat kokkaavat pudotustehtävässä vaativan dim sum ?lajitelman pareittain. Kanadalainen ruokareality. (42')

11 - Saksiniekkoja

12 - Tulilinjalla

12 - Tulilinjalla

MasterChef Kanada

Kausi 1. Jakso 12/15. Tulilinjalla. Kilpailijat pääsevät kokkaamaan MasterChef-tuomarin omaan ravintolaan. Painetehtävässä paistetaan munkkeja. Kanadalainen ruokareality. (42')

12 - Tulilinjalla

Sinua saattaisi kiinnostaa

Pako favorite_border

Pako

Pako-sarjan uusi kausi alkaa! Pako 2017 lähtee liikkeelle siitä, kun aiemmilta kausilta tutut hahmot Lincoln (Dominic Purcell), Sara (Sarah Wayne Callies), Sucre (Amaury Nolasco), T-Bag (Robert Knepper) ja C-Note (Rockmond Dunbar) saavat yllättäen vihjeen siitä, että Michael (Wentworth Miller) saattaisi sittenkin olla elossa. Ryhmä ei aio jättää vihjettä tarkistamatta, ja lähtee etsimään Michaelia. Yhdessä tämä pahamaineinen ryhmä alkaa toteuttamaan haastavinta vankilapakoa koskaan. Pako vankilasta on tosin vasta alkua. Pako-sarjan 5. kaudelle on saatu mukaan lähes kaikki keskeiset hahmot ja niiden alkuperäiset näyttelijät ja sarja on toteutettu siten, että jaksoihin voi helposti hypätä mukaan, vaikka ei olisi katsonutkaan aiempia kausia. Amerikkalainen draamasarja.
Greyn anatomia favorite_border

Greyn anatomia

Sairaalaan sijoittuvan palkitun menestysdraaman sekoitus on koukuttava. Greyn anatomia on onnistunut yhdistelmä työtä ja huvia, komediaa ja draamaa, naisia ja miehiä, lääkäriharjoittelijoita, apulaislääkäreitä ja vastaavia lääkäreitä - unohtamatta seksiä. Uudella 13. kaudella Meredith sekä hänen kollegansa kohtaavat vaikeita asioita ja huomaavat, että niin lääketieteessä kuin heidän välisessä ystävyydessä, asiat eivät aina ole niin mustavalkoisia. Amerikkalainen draamasarja.
Quantico favorite_border

Quantico

Jännityssarjan toisella kaudella Alex Parrish siirtyy FBI:sta CIA:n palvelukseen. Alex lähetetään CIA:n salaperäiseen koulutuskeskukseen "Farmille", jossa hän uppoaa yhä syvemmälle vakoilun maailmaan. Alex päätyy keskelle salaliittoa, joka uhkaa ihmishenkiä ympäri maailman ja jossa mikään ei lopulta ole sitä miltä näyttää. Amerikkalainen jännityssarja.
24: Legacy favorite_border

24: Legacy

Suositun 24-sarjan spin-off-sarjassa terrorismin vastaisella yksiköllä on kädet täynnä töitä, kun sen täytyy estää terrori-isku, mikä uhkaa Yhdysvaltoja eikä aikaa ole kuin 24 tuntia. Sarja saa alkunsa, kun kuusi kuukautta sitten Yhdysvaltojen erikoisjoukkojen sotilaat tappoivat Eric Carterin johdolla terroristijärjestön johtajan Sheik Ibrahim Bin-Khalidin. Tapon seurauksena Bin-Khalidin kannattajat ryhtyvät kostotoimiin, ja jäljittävät tapossa mukana olleet sotilaat ja heidän perheensä. Pelastaakseen henkensä, Carter ottaa yhteyttä Rebecca Ingramiin, entiseen terrorismin vastaisen yksikön johtajaan, joka tosin on jo ehtinyt jättää pestin tukeakseen miestään presidentinvaalikampanjassaan. Sopeutuuko Ingram rooliinsa presidentin puolisona vai vetääkö vaarallinen ja toiminnantäyteinen maailma Ingramin jälleen mukaansa? Yhdessä Carter ja Ingram paljastavat vaarallisen terroristiverkoston, jota tutkiessa kaksikko joutuu pohtimaan tarkasti, kehen he voivat luottaa. Päärooleissa: Corey Hawkins, Miranda Otto, Jimmy Smits, Teddy Sears, Dan Bucatinsky, Anna Diop. Amerikkalainen jännityssarja.
Blindspot favorite_border

Blindspot

Mysteeristen tatuointien peitossa oleva Jane Doe ja Kurt Wellerin FBI-tiimi etsivät rikollisten maailmasta vihjeitä selvittääkseen salaisuuksia tatuointien takana. Uusi vihje, uusi johtolanka, uusi vaarallinen tilanne. Pääosissa Jaimie Alexander ja Sullivan Stapleton. Amerikkalainen jännityssarja.
Holmes NYC favorite_border

Holmes NYC

Viidennellä tuotantokaudella Sherlock Holmes (Jonny Lee Miller) ja tohtori Joan Watson (Lucy Liu) jatkavat rikoksien ratkomista Manhattanin sykkeessä. Pääosissa nähdään myös Aidan Quinn ja Jon Michael Hill. Amerikkalainen draamasarja.
Olipa kerran favorite_border

Olipa kerran

Kuudes tuotantokausi katsojat hurmanneesta Disneyn draamasarjasta, jossa satujen ja arkimaailmamme rinnakkaiset todellisuudet limittyvät Storybrooken pikkukaupungissa. Kuudennella kaudella uusina hahmoina nähdään mm. Aladdin-elokuvasta tutut hahmot Aladdin, Jasmine ja Jafar. Sarjan päärooleissa nähdään Ginnifer Goodwin (Walk the Line, A Single Man, Big Love), Jennifer Morrison (Star Trek, House), Lana Parrilla (24, Swingtown), Josh Dallas (Thor), Emilie de Ravin (Lost, Remember Me, Hulluna Saraan), Jared Gilmore (Mad Men) ja Robert Carlyle (Housut pois, Kun maailma ei riitä, Seitsemännen portaan enkeli). Amerikkalainen draamasarja.
Beauty and the Beast favorite_border

Beauty and the Beast

Suosikkisarjan viimeinen 4. kausi! Klassiseen kaunotar ja hirviö -tarinaan löyhästi perustuva sarja kertoo rikostutkija Catherine Chandlerista, jolla on traaginen menneisyys: hänen äitinsä murhattiin, kun Cat oli teini-iässä. Myös tytön oma henki oli vaarassa, mutta salaperäinen muukalainen pelasti hänet häätämällä hyökkääjän pois. Vuosia myöhemmin Cat kohtasi hänen henkensä pelastaneen muukalaisen, Vincentin, jolla on omat synkät salaisuutensa. Catin ja Vincentin välille muodostuu tiivis yhteys, joka täytyy kuitenkin salata muulta maailmalta. Sarjan päärooleissa nähdään Kristin Kreuk, Jay Ryan, Nina Lisandrello ja Austin Basis. Amerikkalainen draamasarja.
Blue Bloods favorite_border

Blue Bloods

Huippunäyttelijöiden tähdittämä draamasarja Blue Bloods kertoo newyorkilaisesta perheestä, jossa on poliiseja monessa sukupolvessa. Magnum- ja Frendit-sarjoista tuttu, karismaattinen Tom Selleck näyttelee poliisipäällikkö Frank Reagania. Hänen aikuisina lapsinaan nähdään niin Taistelutoverit-sarjasta kuin New Kids on the Block -yhtyeestäkin muistettava Donnie Wahlberg ja Briget Moynahan, joka puolestaan muistetaan elokuvista I, Robot ja The Recruit sekä sarjasta Sinkkuelämää. Amerikkalainen draamasarja.
NCIS Rikostutkijat favorite_border

NCIS Rikostutkijat

Lämpimän huumorin sävyttämässä rikosdraamasarjassa seurataan Yhdysvaltain laivaston erikoisyksikköä, jonka tehtävänä on selvittää eri puolilla maailmaa rikoksia, jotka tavalla tai toisella liittyvät Yhdysvaltain laivastoon tai merijalkaväkeen. Taitavaa ja monipuolista tiimiä johtaa Mark Harmonin esittämä agentti Gibbs. Kahdennellatoista kaudella pääosissa ovat: Mark Harmon, David McCallum, Pauley Perrette, Michael Weatherly ja Sean Murray. Amerikkalainen draamasarja.
Nurse Jackie favorite_border

Nurse Jackie

Emmy-palkittu Edie Falco (Sopranos) näyttelee mustan huumorin sävyttämässä sarjassa ensiapuhoitaja Jackieä, joka on huipputaitava ja työlleen omistautunut muttei aivan nuhteeton. Jackie paiskii töitä reseptilääkkeiden voimalla ja vähät välittää muiden luomista säännöistä. Työajan jälkeen särmikkäästä hoitajasta paljastuu aivan uusi puoli. Amerikkalainen draamasarja.
Devious Maids favorite_border

Devious Maids

Devious Maidsin keskiössä ovat Beverly Hillsin hulppeissa kartanoissa, kaupungin rikkaimpien perheiden palveluksessa työskentelevät kodinhoitajat. He tietävät työnantajiensa likaisimmatkin salaisuudet - eivätkä jää juonittelussa näille kakkosiksi. Amerikkalainen draamasarja.

Sinun tulee kirjautua Ruutuun lisätäksesi ohjelman suosikiksi

Sinun tulee kirjautua Ruutu-palveluun voidaksesi lisätä suosikkeja. Jos sinulla ei ole maksutonta Ruutu-tunnusta, luo tunnus klikkaamalla alta löytyvää painiketta.

Vinkki: Kirjautumalla Ruutuun saat käyttöösi myös Jatka katsomista -toiminnon!