Cage-vapaaotteluillat suorina lähetyksinä kotikatsomoihin

Cage-vapaaotteluillat suorina lähetyksinä kotikatsomoihin

15.2.2017

Sanoma laajentaa yhteistyötään suomalaisen Cage-vapaaotteluorganisaation kanssa. Kaikki vuoden 2017 tapahtumat välitetään suorina, monituntisina lähetyksinä yksinoikeudella Ruutu-palvelussa ja Ilta-Sanomien IS Extra -palvelussa.

Vuoden aikana järjestetään kaikkiaan neljä Cage-ammattilaisvapaaottelutapahtumaa Helsingin Kulttuuritalolla.

– Vapaaottelu on jatkuvassa nosteessa ja halusimme vastata katsojiemme huutoon lisäämällä Cagen myös Ruudun huippu-urheilutarjontaan. Tapahtumat ovat todella kovatasoisia ja adrenaliini tihkuu hienosti kotikatsomoihin asti, Nelonen Median urheilutuottaja Kalle Takala kiittelee.

IS Extran puolella Cagen tapahtumia on seurattu suorana jo vuodesta 2015 lähtien. Lähetyksillä on jo oma, vakiintunut seuraajajoukkonsa ja lajissa on edelleen merkittävää kasvupotentiaalia.

– Vapaaottelu on tärkeä osa IS Extran urheiluohjelmien profiilia. Se tuo myös hyvää vastapainoa monille eri lajien palloilulähetyksillemme, Ilta-Sanomien urheilutoimituksen esimies Petri Lahti sanoo.

Vuonna 2004 perustettu Cage on kasvattanut tasaisesti näkyvyyttään ja suosiotaan viime vuosien aikana. Cage haluaa jatkaa kasvamistaan myös tulevaisuudessa ja näkee tavoitteen täyttymisen kannalta parhaaksi mahdolliseksi vaihtoehdoksi jatkaa yhteistyötä Sanoman kanssa.

– Olemme erittäin tyytyväisiä siihen, että tuloksekas ja mielekäs yhteistyö Sanoman kanssa kasvaa. Tapahtumien näkyminen jatkossa IS Extran lisäksi myös Ruutu-palvelussa tukee strategista tavoitettamme tavoittaa alati suurempi osa urheiluyleisöstä laadukkaan palvelumallin kautta, Cagen toimitusjohtaja One Silvera taustoittaa.

Seuraavat Cage-tapahtumat otellaan 29.4., 9.9. ja 25.11.

TUTUSTU JA TILAA TÄSTÄ

Artikkelit

Urheilulähetykset

close