Mainokset

Mainokset

Miksi Ruudussa on mainoksia?

Ruutu-palvelun ilmaisten ohjelmien sisältöoikeudet katetaan mainostuotoista.

Ruutu-palvelun maksavilla asiakkailla ei ole mainoksia katselemissaan Ruutu+-ilmaisohjelmissa. Vain mahdolliset ohjelmayhteistyötunnukset näkyvät ohjelmien alussa. Mainoksia ei ole myöskään klipeissä. Ohjelmien katseleminen ilman mainoksia vaatii kirjautumista omalla tunnuksellaan Ruutu-palveluun, huom! tällä tunnuksella pitää olla voimassa oleva Ruutu-tilaus. 

Fox ja National Geographic -ohjelmat sisältävät mainoksia myös Ruutu+-tilaajille, koska nämä ohjelmat eivät ole Nelonen Median omaa sisältöä vaan kuuluvat maksuttomaan lisäpalveluun. 

Mikäli sinulla on voimassaoleva Ruutu-tilaus ja silti näet mainoksia, niin kirjaudu Ruutuun uudelleen sisälle. Katso, että kirjautuessasi käytät oikeita tunnuksia. Esim. Facebook- tai Google-kirjautuminen ei toimi, mikäli sähköpostiosoitteesi ei ole sama kuin se, jolla olet tilannut Ruudun. 

Huom! Mikäli havaitset mainoksen, jonka äänimaailma on häiritsevä, niin kyseessä on harmillinen virhe, jonka haluamme korjata mahdollisimman pian. Laitathan tällöin tiedon Ruudun palautekanavan kautta ja valitset alakategoriaksi "mainokset" sekä yksilöit viallisen mainoksen tarkemmin. Tällöin palaute menee välittömästi tiedoksi mainostrafikointiin ja saamme korjattua viallisen sisällön mahdollisimman pian kuntoon. 

 

Lisää ohjeita

close