Laskulla maksaminen

Laskulla maksaminen

Tietoa laskutuksesta: lasku hukassa, ongelmia laskutuksessa, muistutuslasku.

Laskuvaihtoehto on poistettu uusien tilausten maksutapavaihtoehdoista. Tällä ei ole vaikutusta olemassa olevien tilausten laskutukseen. Poisto on tehty asiakaspalautteiden perusteella asiakastyytyväisyyden parantamiseksi.

Korttimaksu on automaattinen ja helppo tapa maksaa Ruutu-palvelusta. Sekä luottokortit, että nettimaksamisen mahdollistavat pankkikortit ovat käytettävissä. Mikäli et tahdo käyttää korttiasi toistuviin maksuihin, tutustu Ruudun lahjakortteihin.

Ongelmanratkaisuvinkkejä laskuasioissa

Jos et löydä Ruudun lähettämää laskua, niin suosittelemme tarkistamaan sähkopostisi roskapostiasetukset. Joidenkin sähköpostipalvelujen roskapostisuodatus saattaa siirtää Ruudun laskut roskapostikansioon tai erityisesti ilmoituksia varten tarkoitettuun kansioon. Tarkista että onko lasku siellä.

Muista merkitä sähköpostipalvelusi antamien ohjeiden mukaan, että lasku ei ole roskapostia. Näin lasku tulee jatkossa oikeaan paikkaan. Suosittelemme lämpimästi laskun vaihtamista e-laskuksi, näin saat sen suoraan verkkopankkiisi. E-laskun saat hakemalla nettipankissasi laskuttajaa "Sanoma Media Finland", laskutusaiheena "Tilauslaskut". 

Huom! Ruudun laskutuksen hoitaa Arvato ja laskuttajatietona on Nelonen Media/Ruutu! Huom!  

Laskun maksamiseen liittyvissä asioissa voi ottaa yhteyttä Arvato Financen asiakaspalveluun: 
puh. 020 7229 497 tai sähköpostitse laskutus.sanoma@arvato.com
Aukiolo arkisin 8-17, puhelun hinta 8,8 snt/min, sis. alv. Jonottaminen on maksullista. 
Laskun lähettävä sähköpostiosoite on InvoicingFI@sanoma.com.

Huom! Muista että tilauksen muutoksiin tai lopettamiseen liittyvät asiat hoituvat Ruudun omassa asiakaspalvelussa tai Ruudun itsepalvelussa Tilaukset-kohdassa.

Maksamattomat laskut ja muistutuslaskut

Saamasi laskun maksuaika on 14 päivää. Myöhästyneistä laskuista saat muistutuslaskun lisämaksuineen. Tämä lasku on tulee postitse kotiisi. Muistutuslaskun maksamiseen liittyvissä kysymyksissä tai mahdollisista perintäasioista tulee keskustella laskutusta hoitavan Arvaton kanssa. 

Laskutusjakson pituus ja kuitit

Kuukausittain maksettavat tilaukset veloitetaan 30 päivän välein, mutta joissakin tilauksissa voi olla esimerkiksi 90 päivän (3 kk) tai 180 päivän (6 kk) tilausjakso. Maksuista voi katsoa kuitit Ruutu-palvelussa omissa tiedoissa kohdassa tilaukset. Nykyinen ja jo päättyneet tilaukset ovat katseltavissa Ruutu-palvelussa. 

Veloitukset tehdään aina samaan kellonaikaan kuin tilauskin on tehty. Eli 30 päivän välein veloitettava kuukausimaksu tehdään samaan aikaan kuin olit tilannut tuotteen. Jos tilaus tehtiin kello 13:05, tehdään uusi veloitus 30 päivän päästä myös kello 13:05 ja tämän jälkeen on uusi laskutuskausi alkanut.

Lisää ohjeita

close