Virhe ladattaessa mainoksia

Virhe ladattaessa mainoksia

Ruutu antaa minulle ilmoituksen ”Virhe ladattaessa mainoksia”. Miksi? Virhe voi johtua mainonnan esto-ohjelmasta tai mahdollisesta häiriöistä tietoliikenteessä. Mikäli käytössäsi on joku mainonnan esto-ohjelma, kytke se pois päältä ja yritä uudelleen. Mikäli mistään näistä ei ole apua ongelmaasi, niin ole yhteydessä palautelomakkeen kautta.

Huomio Firefox käyttäjät. Firefoxin 45. version myötä seurannan suojaus on oletuksena käytössä yksityisen selaamisen ikkunoissa. Seurannan suojaus estää mainosten näytön. Kun otat seurannan suojauksen pois käytöstä (katso ohje) Ruutu-katselun ajaksi, niin mainosten lataaminen onnistuu ja siten myös ohjelman katselu.

Huomio Chromen käyttäjät. Avast-laajennos estää mainosten näytön. Voit ottaa Avast-laajennoksen pois käytöstä Ruudun katselun ajaksi. Sen voi tehdä Chromen laajennuksien kautta chrome://extensions/  

Huomio Safarin käyttäjät. Mikäli mainokset eivät lähde toimimaan ja saat ilmoituksen "Virhe ladattaessa mainoksia. Virhe voi johtua mainonnan esto-ohjelmasta tai mahdollisesta häiriöstä tietoliikenteessä.", niin tarkista Safarin asetuksista, että evästeet ja muu verkkosivustojen data on sallittu. Valitse ylävalikosta Safari ja sen jälkeen Asetukset -> Yksityisyys. Kohdassa "Estä evästeet ja muu verkkosivustojen data" tulee olla valittuna "Ei koskaan". Mikäli muutit tätä asetusta, niin sen jälkeen Safari on sammutettava kokonaan ja käynnistettävä uudelleen, jotta asetus astuu voimaan.

Lisää ohjeita

close