Taistelu Kanada-maljasta alkaa – nyt koko Liiga-kausi kotiin edullisemmin kuin koskaan!

Taistelu Kanada-maljasta alkaa – nyt koko Liiga-kausi kotiin edullisemmin kuin koskaan!

4.9.2017

Suomen seuratuin urheilusarja, jääkiekon Liiga on valmis alkamaan. Uusittu Ruutu+ Liiga tuo kauden kaikki ottelut suorana lähetyksenä jokaisen lätkäfanin saataville.

Liigan kaikista otteluista nautitaan tälläkin kaudella yksinoikeudella vain Nelonen Median Ruutu-palvelussa. Uutta on Ruudun tuotteistus, jonka myötä kaikki Liigan ottelut ja muut palvelun huippusisällöt herkutellaan kotikatsomoissa nyt entistä edullisempaan hintaan, alkaen 14,95 €/kk ilman sitovia määräaikaisuuksia.

Suorien ottelulähetysten lisäksi Ruutu-palvelun tarjontaan kuuluvat tuttuun tapaan ottelutallenteet, kaikki Liigan lyhytvideosisällöt sekä Huippuhetket.

– Liiga jatkuu kovalla sykkeellä. Tulossa on niin kaukalossa kuin meidän sisältöjen osalta todella mielenkiintoinen kausi. Upean vastaanoton saaneiden Preseason-lähetysten jäljiltä olen varma, että Liigaa seurataan meidän välineistä tällä kaudella enemmän kuin koskaan aikaisemmin, Nelonen Median urheilutuotannoista vastaava johtaja Jussi Suvanto näkee.

– Ruudun uusitun hinnoittelun ja mm. lisääntyvän some-tarjoilun ansiosta Liiga-sisältömme ovat nyt entistäkin useamman suomalaisen saatavilla ja osana heidän arkeaan.

Liigastudio-tiimi jalkautuu viikoittain jäähallille keskelle kuuminta kiekkoydintä. Sen lisäksi tiimi tuottaa säännöllisesti uniikkia studiosisältöä suorana myös Ruutu Urheilun Facebookiin. Studio-osuuksia juontavat Sebastian Waheeb, Minna Korkka, Jani Alkio, Ilkka Soini ja Olli Eronen. Vakioasiantuntijoina kuullaan Ari Vallinia, Mika Kortelaista ja Petteri Nokelaista. Kauden mittaan lähetyksissä vierailee myös muita kovia nimiä lätkäperheen sisältä – ja kyllä, myös sen liepeiltä.

Selostusrintamalla jatketaan loistavaa jälkeä jo aiemmilla kausilla tehneellä ykkösketjulla Jani Alkio, Sebastian Waheeb ja Anssi Ritari.

Liigastudion Facebook-livet pureutuvat säännöllisesti kuumiin puheenaiheisiin ja tuleviin huippuotteluihin. Noin neljästi viikossa ”Lounaslive ” niputtaa päivänpolttavaa kiekkoasiaa aina maanantaisin ja viikon isoimpina pelipäivinä puoliltapäivin. Ruutu Urheilun Facebook-liven kautta sukellellaan joka viikko myös jäähallien sykkeeseen.

Tästä alkaa uusien tähtien esiinmarssi ja uuden mestaruustarinan kirjoittaminen. Kenen nimi kaiverretaan Kanada-maljaan seuraavaksi? Lähde mukaan upealle kiekkomatkalle ja nauti Liigan kaikki ottelut edullisemmin kuin koskaan aikaisemmin. Tutustu ja tilaa tästä Ruutu+ Liiga hintaan 14,95€/kk.

Ruutu+ Liigan tilaaminen on varmin tapa nauttia kaikista lähetyksistä jatkossa myös antennitalouksissa, Liigaa esittävien maksukanavien jakelun päätyttyä antenniverkossa syyskuun alussa. Asutko antennitaloudessa? Lue lisää tästä.

Artikkelit

Urheilulähetykset

close