Lentopallon Mestaruusliiga vahvistaa Ruudun kotimaista huippukattausta

Lentopallon Mestaruusliiga vahvistaa Ruudun kotimaista huippukattausta

6.9.2017

Nelonen Media jatkaa Ruudun urheilutarjonnan laajentamista tuomalla vahvaa nousukautta elävän lentopallon mukaan valikoimaansa. Tuoreen sopimuksen myötä kotikatsomoissa päästään nauttimaan kattavasti sekä miesten että naisten Mestaruusliigan otteluista.

Nelonen Median ja Mestaruusliigan välinen sopimus kattaa kaudet 2017-2019 ja sisältää option jatkosta. Kotimaisen huippupalloilusarjan näkyvyys nousee tästä syksystä alkaen aivan uudelle tasolle Ruutu-palvelun näyttäessä kauden aikana yhteensä noin 150 suoraa ottelulähetystä.

– Lentopallo on meille loistava lisä, sillä suomalainen huippupalloilu on Ruudun kulmakivi nyt ja jatkossa. Mestaruusliiga on nyt samassa kattavassa palvelussa mm. Liigan, Superpesiksen, Veikkausliigan ja Vaahteraliigan rinnalla, Nelonen Median urheilutuotannoista vastaava johtaja Jussi Suvanto niputtaa.

– On kunnia-asia, että voimme välittää kotimaisia sarjoja näin kattavasti eri lajien seuraajille. Olen varma, että Mestaruusliiga löytää komeasti yleisönsä meidän kauttamme ja laji tavoittaa uutta fanipohjaa jo entuudestaan aktiiviseen lajiperheeseen, johon mekin nyt pääsemme jäseneksi.

Lentopallon Mestaruusliigan toiminnanjohtaja Jussi Jokinen on mielissään laajasta yhteistyösopimuksesta.

– On hienoa havaita, että niin Mestaruusliigan kuin Lentopalloliitonkin työ lajin kiinnostavuuden lisäämiseksi on tuottanut näin kattavan ja monipuolisen mediasopimuskokonaisuuden. Uuden sopimuksen myötä lajin näkyvyys lisääntyy pitkään tavoittelemallemme tasolle ja sen myötä myös liigaseurojen yleisömarkkinointi vahvistuu ja yhteistyökumppanien palvelumahdollisuudet lisääntyvät, Jokinen sanoo.

Sekä miesten että naisten Mestaruusliigat alkavat syyskuussa. Pudotuspelit niitataan käyntiin maaliskuussa ja mestaruuksista taistellaan huhtikuussa.

Lentopallolähetykset ovat osa Ruutu-palvelun uusittua Ruutu+-pakettia, joka on tilattavissa hintaan 9,95€/kk. Tutustu ja tilaa Ruutu+ täältä. 

Artikkelit

Urheilulähetykset

close