Hakkurit valmiina! Ruutu passaa viikonloppuna Mestaruusliigan vauhtiin - kausi haltuun 9,95€/kk

Hakkurit valmiina! Ruutu passaa viikonloppuna Mestaruusliigan vauhtiin - kausi haltuun 9,95€/kk

20.9.2017

Lentopallon Mestaruusliigan runkosarjat isketään viikonloppuna voimalla kotikatsomoihin. Ruutu on heti tiukasti menossa mukana ja välittää jo avausviikonlopun aikana faneille peräti neljä suoraa ottelulähetystä.

Sekä miesten että naisten runkosarjat alkavat lauantaina 23.9. Siitä alkaen Ruutu seuraa kotimaisia huippupalloilusarjoja noin neljän suoran, selostetun ottelun viikkotahdilla.

Ruudun lentopalloasiantuntija ja pääselostaja Toni Flink ennustaa upeaa pelikautta, jonka aikana Ruudun välityksellä päästään nauttimaan kansainvälisen tason huippuosaamisesta.

Olli Kunnari, Mikko Esko, Matti Oivanen, Markus Kaurto… Mukana on todella kovia kotimaisia nimiä! Heidän lisäkseen miesten Mestaruusliigassa nähdään myös iso liuta tähtiluokan ulkomaalaisvahvistuksia, Flink listaa.

– Naisten puolella on todella ilahduttavaa nähdä, että kotimaisten pelaajien roolit ovat hienosti kasvamassa. Uusia läpimurtopelaajia syttyy takuulla useita tällä kaudella.

Viime keväänä miesten pronssimitaleista taistelleet Team Lakkapää ja Sampo Volley saavat kunnian avata Ruudun Mestaruusliiga-kauden lauantaina. Suoran, kello 16.55 alkavan lähetyksen Rovaniemellä selostaa Harri Nykänen.

Lentopallosta päästään nauttimaan heti pitkän kaavan mukaan, kun päivän toisessa lähetyksessä LiigaPloki ja LP Vampula taistelevat naisten runkosarjan avauspisteistä kello 17.55 alkaen. Ottelun selostaa Niko Huupponen.

Ja kyllä, lisää herkkua annostellaan heti sunnuntaina ja jälleen kahden matsin voimalla. Kello 16.55 päästetään irti myös pääselostaja Toni Flink, joka välittää kotikatsomoihin Raision Loimun ja LEKA Volleyn välisen ottelun. Samaan aikaan naisten puolella WoVo Rovaniemi ja HPK aloittavat oman pistejahtinsa. Ottelun selostaa Harri Nykänen.

Lentopallolähetykset ovat katsottavissa osana kattavaa Ruutu+-pakettia, jonka voi tilata kotiin hintaan 9,95€/kk ilman sitovuutta. Ruutu+ sisältää katseluoikeuden kaikkeen palvelun sisältöön pois lukien jääkiekon Liigan ottelut. Mikäli myös Liiga kiinnostaa, oikea valinta on Ruutu+ Liiga -tuote hintaan 14,95€/kk ilman sitovuutta. Ruudun tilausvaihtoehtoihin voi tutustua tarkemmin täällä.

SYYSKUUN MESTARUUSLIIGA-LÄHETYKSET:

la 23.9.
klo 16:55 Team Lakkapää - Sampo Volley
klo 17:55 LiigaPloki - LP Vampula

su 24.9.
klo 16:55 Raision Loimu - LEKA Volley
klo 16:55 WoVo Rovaniemi - HPK

ma 25.9.
klo 18:25 Hurrikaani Loimaa - LEKA Volley

ke 27.9.
klo 18:25 VaLePa - Raision Loimu

la 30.9.
klo 16:55 LP Kangasala - LP Vampula    

su 1.10.
klo 16.55 Nurmon Jymy  - LiigaPloki

Artikkelit

Urheilulähetykset

close