Ruutu vahvasti mukaan Lauri Markkasen NBA:n valloitukseen!

Ruutu vahvasti mukaan Lauri Markkasen NBA:n valloitukseen!

11.10.2017

Suomi-koriksen ykköstimantti Lauri Markkanen on valmis ottamaan tarunhohtoiset NBA-parketit haltuun. Uuden NBA-sopimuksensa myötä Ruutu rakentaa ensi viikolla alkavalle kaudelle entistäkin kattavamman koripallopaketin.

Uusittu yhteistyösopimus pitää maailman seuratuimpiin ja fanitetuimpiin kuuluvan urheilusarjan tulevaisuudessakin Ruudun laadukkaassa urheilutarjonnassa mukana. Susijengin nostattama sinivalkoinen koripallobuumi nousee Ruudun siivittämänä pian uusiin korkeuksiin, kun Markkanen vetää legendaarisen Chicago Bullsin pelipaidan päälleen ja heittää NBA:n runkosarjan käyntiin.

– Jo pelkästään meille kauden alla tulleiden innostuneiden tiedustelujen perusteella voi sanoa, että rytinällä suomalaisten urheilutähtien kärkikaartiin noussut Markkanen todella kiinnostaa urheilukansaa! Nelonen Median urheilutuotannoista vastaava johtaja Jussi Suvanto tietää.

Alkavalla kaudella Ruutu on entistäkin tiiviimmin mukana NBA:n ytimessä. Ruutu välittää huippuluokan urheiluviihdettä kotikatsomoihin keskimäärin viiden suoran ottelulähetyksen viikkotahdilla – ja mikä parasta, Markkasen tähdittämä Chicago Bulls on säännöllisesti joka viikko mukana live-kattauksessa! Ottelut ovat katsottavissa palvelussa myös tallenteina tuoreeltaan heti aamulla. 

– On erittäin hienoa, että pystymme joka viikko seuraamaan suorana Markkasen ja Bullsin menoa. Muutenkin runsas matsikattaus tallenteineen ja lyhytvideosisältöineen on hieno paketti kaikille huippu-urheilun ystäville. Olemme tuomassa alkukaudesta tarjolle myös ihan uudenlaista korissisältöä ja siinäkin mennään totta kai vahvasti Markkanen edellä, Suvanto vihjaa.

Ruudun monivuotinen luottomies Kristian Palotie selostaa noin puolet otteluista suomeksi. Suomenkieliset selostukset keskittyvät erityisesti Bullsin otteluihin ja hyvään katseluaikaan sunnuntai-iltaisin pääosin kello 22.30 alkaviin lähetyksiin.

Markkasen Chicago Bulls avaa kautensa kohtaamalla vieraskentällä Toronto Raptorsin. Ruutu näyttää ottelun suorana lähetyksenä torstain ja perjantain välisenä yönä 20.10. kello 02.30. Palotie on luonnollisesti äänessä, kun Markkanen avaa NBA-uransa.

Lisää Bullsia saadaan kuviin heti seuraavana viikonloppuna, kun chicagolaiset huudattavat kotiavauksessaan United Centerin yleisöä ottelussa San Antonio Spursia vastaan. Niin ikään Palotien selostama suora lähetys alkaa sunnuntain vastaisena yönä kello 03.00.

NBA on osa Ruutu+ -tilausta, jonka saa hankittua hintaan 9,95€/kk ilman sitovuutta. Ruutu+-tilauksen ensimmäinen kuukausi on maksuton. Ruutu+ kattaa palvelun kaikki sisällöt pois lukien jääkiekon Liiga. Myös Liiga-ottelut sisältävän Ruutu+ Liigan  saa käyttöönsä hintaan 14,95€/kk ilman sitovuutta.

TUTUSTU JA TILAA RUUTU+ TÄSTÄ

RUUDUN AVAUSVIIKON SUORAT NBA-LÄHETYKSET:

Ke 18.10 klo 05.30 Golden State - Houston
Pe 20.10. klo 02.30 Toronto - Chicago (suomeksi)
Su 22.10. klo 03.00 Chicago - San Antonio (suomeksi) & Memphis - Golden State
Su 22.10. klo 22.30 Brooklyn - Atlanta (suomeksi)

Tallenteiden julkaisuaikataulu Ruudussa:

Ottelutallenne pyritään julkaisemaan seuraavaan aamuun klo 09.00 mennessä Ruudussa. Tätä  ennen tietokoneella katsottaessa on mahdollista kelata palvelusta löytyvä suora lähetys alkuun ja katsoa ottelu siten jälkikäteen.

Artikkelit

Urheilulähetykset

close