Resident-sarjan esitysaikataulu

Resident-sarjan esitysaikataulu

Noudatamme sarjan esitysaikataulussa Amerikan julkaisuaikataulua. Täältä löydät viimeisimmät tiedot esitysaikataulusta ja sen mahdollisista muutoksista.

HUOM! Resident ei ilmesty 16.4. Ruudussa Amerikassa meneillään olevan esitystauon takia. Seuraavan jakson julkaisupäivämäärä tarkentuu, kun jakson esityspäivämäärä Amerikassa on vahvistunut.

Resident-sarjaa voi seurata jenkkitahtiin maksullisella Ruutu+-tilauksella.  Ohjelma ilmestyy Ruutuun yhden jakson viikkotahdilla aina perjantaisin. Mahdolliset Amerikan esitystauot vaikuttavat sarjan julkaisuun taukoina Ruutu-esityksissä. Ruudussa julkaistut jaksot jäävät Ruutu+-tilaajien katsottaviksi 26.5. asti. Sarjaa voi katsoa myös Ruutu+ Leffat ja Sarjat -maksu-tv-kanavalla.

Uudessa sarjassa nuori lääkäri Devon Pravesh (Manish Dayal) odottaa innolla pääsevänsä pelastamaan henkiä ensimmäisenä työpäivänään. Taitavan, mutta kovapäisen apulaislääkärin (Matt Czuchry) Conrad Hawkinsin tiukassa valvonnassa hän kuitenkin oppii pian, että hänen valitsemansa ammatti ei ole sitä mitä kuvitteli. Sairaalan kulisseissa pelataan likaista peliä ja eettiset rajat hämärtyvät usein. Sarjan pääosissa nähdään Matt Czuchry (Good Wife), Bruce Greenwood (The People v. O.J. Simpson: American Crime Story, Mad Men), Emily Vancamp (Kosto) ja Manish Dayal (Herkullinen elämä). Amerikkalainen draamasarja.

Artikkelit

Urheilulähetykset

close