Italian Serie A ja Cristiano Ronaldo Ruudussa!

Italian Serie A ja Cristiano Ronaldo Ruudussa!

10.8.2018

Italian jalkapallon pääsarja Serie A täydentää Ruudun urheilutarjontaa kolmen vuoden sopimuksella. Ruutu tarjoaa jatkossa Serie A:n huippumatsit sekä Cristiano Ronaldon jokaisen pelin suorana urheilufaneille.

Ruudun urheilutarjonta laajenee jälleen, kun Italian jalkapallon pääsarja Serie A saapuu tuoreimpana lisäyksenä joukkoon. Sanoma on solminut Serie A:n näyttämisestä kolmen vuoden sopimuksen. Tästä syksystä alkaen Ruutu tarjoaa Serie A:n huippumatsit sekä Cristiano Ronaldon jokaisen pelin suorana. Juventuksen otteluiden lisäksi valikoidaan viikoittain muita jännittäviä kamppailuja suoriksi lähetyksiksi. Selostukset kuullaan ottelusta riippuen joko suomeksi tai englanniksi. Ottelulähetykset ovat katsottavissa jälkikäteen tallenteina ja katsottavaksi tulee myös makasiiniohjelmia Serie A:n maailmasta. 
 
Yksi jalkapallomaailman suurimmista tähdistä Cristiano Ronaldo siirtyi juuri Real Madridin riveistä Italian suurseura Juventuksen paitaan. Tehokas maalintekijä pääsee nyt haastamaan uusia vastustajia uuden seuransa hyökkäyksessä. Ronaldon ensimmäinen ottelu Serie A:ssa nähdään lauantaina 18. elokuuta, kun vastapuolelle nurmea astelee suomalainen Perparim Hetemaj Chievo Verona -joukkueen paidassa.
 
”Olemme erittäin iloisia saadessamme Seria A:n Ruutuun. Urheilu ja viihde ovat Ruudun kantavia voimia ja Serie A on hieno lisä jo kattavaan urheilutarjontaamme. Kyseessä on yksi maailman kiinnostavimmista jalkapalloliigoista ja viimeaikaisten pelaajasiirtojen myötä sen vetovoima tulee vain kasvamaan”, sanoo Nelonen Median televisiojohtaja Ville Toivonen.
 
Serie A:n lähetykset näkyvät Ruutu+-tilaajille. Ruutu+ tarjoaa urheilun ystäville myös kotimaisten jääkiekkosarjojen otteluita, Salibandyliigan, Superpesiksen, Veikkausliigan sekä lentopallon Mestaruusliigan otteluita.
 
 

 

Artikkelit

Urheilulähetykset

close