Digitan Hybridi-TV-palvelu

Digitan Hybridi-TV-palvelu

Digitan HbbTV-palvelun kautta Ruutu näkyy antenni-tv:n katsojille ja myös joidenkin kaapelioperaattoreiden verkoissa. Televisiovastaanottimessa on oltava nettiliittymä ja HbbTV-ominaisuus aktivoituna.

Digita on tehnyt sovelluksen televisioon, jolla Nelonen Median kanavilla Nelonen, Jim, Liv ja Hero voit aloittaa meneillään olevan ohjelman alusta - yhdellä napin painalluksella.

Saat käytössäsi olevasta päätelaitteesta riippuen käyttöösi Ruutu-palvelusta beta-version (vaalea ja sovelluksessa lukee beta ja jossa toimivat Ruudun ilmaiset sisällöt) tai mustapohjaisen, varsinaisen Ruutu-sovelluksen.  Mustapohjaisella HbbTV-sovelluksella toimivat myös maksulliset Ruutu-sisällöt, mikä sinulla on Ruutu-tilaus voimassa ja kirjaudut sisään sovellukseen. Televisioruudulle tulee kanavalle mentäessa ilmoitus, jos ohjelma on mahdollista aloittaa alusta hybridi-tv:n kautta. Se tapahtuu painamalla kaukosäätimen punaista nappia.

Digitan Ruutu-hybridipalvelun kautta voi katsoa myös meneillään olevan ohjelman sarjan muita jaksoja. HbbTV-palvelu ja sen sovelluskehitys on Digitan hallussa. Hbbtv-asioissa voitte ottaa yhteyttä suoraan Digitan asiakaspalveluun. Meille tulleet palautteet välitämme edelleen Digitalle.

<a href="https://www.digita.fi/hybriditv">Lisätietoa HbbTV-palvelusta saat Digitan sivuilta.</a>

Lisää ohjeita

close