KILPAILUSÄÄNNÖT: NBA All Access -matka Ruutu+-asiakkaille San Franciscoon

KILPAILUSÄÄNNÖT: NBA All Access -matka Ruutu+-asiakkaille San Franciscoon

4.1.2019

Oletko intohimoinen NBA-fani? Osoita se ja voit voittaa All Access -liput NBA-peleihin San Franciscoon! Tässä kilpailun ehdot ja säännöt.

NBA All Access –matka Ruutu+-asiakkaille San Franciscoon NBA -otteluihin  – arvonnan säännöt:

1. Järjestäjä

Sanoma Media Finland, Töölönlahdenkatu 2, PL 95, 00089 Sanoma  (jäljempänä ”Järjestäjä”).

2. Osallistumiskelpoisuus

Osallistujalla tulee olla arvonnan suorittamisen hetkellä voimassaoleva Ruutu+–tilaus.
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa vakituisesti asuvat täysi-ikäiset yksityishenkilöt, lukuun ottamatta Järjestäjän tai sen alihankkijan palveluksessa olevia henkilöitä tai heidän perheenjäseniään.

Arvontaan eivät saa osallistua National Basketball Associationin, sen Jäsenjoukkueiden eivätkä NBA Properties, Incin palveluksessa olevat henkilöt (jäljempänä "NBA").

3. Osallistumisaika

Osallistumisaika alkaa keskiviikkona 6.1.2019 ja päättyy maanantaina 4.2.2019 klo 12.00.

4. Kilpailuun osallistuminen
Kilpailuun osallistutaan osallistumisajan kuluessa osoittamalla vapaavalintaisella tavalla, kuinka intohimoisesti NBA:ta fanittaa. Kilpailutuotos, kuten video tai kuva jaetaan sosiaalisessa mediassa seuraavasti:

 • Valitse kanava: Instagram, Facebook tai Twitter
 • Postaa tuotoksesi ja liitä tekstiin hashtag #NBAKISA2019 tai #NBASKABA 
 • Täggää myös Ruutu Urheilu postaukseen: 
  • Instagram: @ruutu_urheilu
  • Facebook: @RuutuUrheilu
  • Twitter: @RuutuUrheilu
 • Varmista, että postauksesi on julkinen 
                                                  

Mikäli kilpailutuotosta ei halua jakaa sosiaalisessa mediassa, voi sen lähettää Whatsappilla numeroon: +358401678521.

Osallistujat vastaavat kaikista kustannuksistaan, jotka liittyvät arvontaan osallistumiseen.

5. Palkinnot
Pääpalkinto arvotaan kaikkien 12 finalistiksi valitun Ruutu+-tilaajan kesken, jotka ovat jakaneet kilpailutuotoksensa Instagramissa, Facebookissa tai Twitterissä tai lähettäneet sen Whatsappilla. Arvonnan kohteena on kahden (2) hengen matka kahteen NBA-otteluun San Franciscoon.

Palkinto sisältää kahden hengen All Access-pääsyliput NBA-otteluihin perjantaina 5.4. sekä sunnuntaina 7.4. Oracle Arenalla San Franciscossa. All Access -lippuihin kuuluu lisäksi VIP-kierros Oracle Arenalla sekä pääsy seuraamaan harjoituksia ennen peliä.

Lisäksi palkinto sisältää Carson Wagonlit –lahjakortin kahdelle edestakaisille lennoille 2019 Helsinki – San Francisco - Helsinki turistiluokassa ja viisi yötä hotellissa kahden hengen huoneessa. Matkan arvo on yhteensä noin 3 000 euroa.

Voittajat viettävät San Franciscossa alustavasti 3.4.–8.4. välisen ajan matkustusaikatauluista riippuen. Kilpailija huolehtii itse tarvittavien matkustusasiakirjojen hankkimisesta sekä lentojen ja hotellin varauksesta. Ottaessaan palkinnon vastaan voittaja takaa, että hän on kykeneväinen matkustamaan ja lunastamaan palkinnon kyseisenä aikana.

Palkinnon voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen ja arvontaan osallistumiseen liittyvistä kustannuksista. Arvonnan voittaja ei voi vaihtaa palkintoa rahaksi eikä muuhun tuotteeseen.

Järjestäjällä on oikeus muuttaa ilmoittamansa palkinto korvaavaan palkintoon, joka vastaa arvoltaan aiemmin ilmoitettua palkintoa. Arpajaisveron suorittaa Järjestäjä.  Järjestäjä varaa oikeuden muuttaa näitä kilpailun sääntöjä tai peruuttaa kilpailun ylivoimaisen esteen (force majeure) tai vastaavan tapahtuman johdosta.

6. Arvonnan voittaminen

Joka maanantai 14.1., 21.1., 28.1. ja 4.2. osallistujien keskuudesta valitaan kolme finalistia, jotka julkaistaan Ruutu Urheilun Facebook-sivulla. Pääpalkinnon voittaja arvotaan keskiviikkona 6.2.2019 kaikkien 12 finalistin joukosta Radio Rockin suorassa lähetyksessä. Kaikkien kilpailuun osallistujien kesken arvotaan lisäksi neljä (4) NBA-pelipaitaa 6.2.2019.   

Voitosta ilmoitetaan voittajalle henkilökohtaisesti. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden päivän kuluessa arvonnasta, suoritetaan uusi arvonta. Arvonnan järjestää Sanoma Media Finland.  Voittajan nimi voidaan julkaista Ruutu Urheilun Facebook-sivulla sekä Järjestäjän internet-sivuilla. Lisäksi kaikille osallistuneille voidaan lähettää sähköpostilla tieto kilpailun tuloksista.

Mikäli voittoilmoitus tai palkinto palautetaan Järjestäjälle virheellisten tietojen tai muun toimitusesteen vuoksi tai mikäli kilpailun voittaja on menetellyt näiden sääntöjen vastaisesti tai muutoin lainvastaisesti, tämä johtaa hylkäämiseen. Järjestäjällä on oikeus poistaa sellaiset osallistujat, jotka pyrkivät muuttamaan arpajaistodennäköisyyksiä tai muuten väärinkäyttämään osallistumistaan arvontaan.

7. Järjestäjän vastuu

Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta. Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän myös kaikesta vastuusta liittyen palkintomatkaan ja sen aikana mahdollisesti sattuneista tapahtumista sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tai palkinnon lunastamisesta, käyttämisestä tai palkintomatkalle osallistumisesta. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle Kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Palkinto ei sisällä matkalle lähtijöiden matkavakuutusta.

Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää.

Osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja Järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä verkkosivullaan.

Arvontaan osallistumalla osallistuja vapauttaa Järjestäjän, sen käyttämät mainos- ja promootioyritykset, NBA:n ja Palkinnon Toimittajat kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa, omaisuuteen kohdistunutta vahinkoa tai muita menetyksiä, mukaan lukien ja rajoituksitta suorat, epäsuorat, välilliset ja satunnaiset vahingot, jotka aiheutuvat tai joiden väitetään aiheutuneen arvontaan osallistumisesta tai palkinnon lunastamisesta, käyttämisestä tai palkintomatkalle osallistumisesta. Järjestäjä, sen käyttämät mainos- ja promootioyritykset, NBA ja Palkinnon Toimittajat vapautetaan vastuusta myös muihin kilpailun osa-alueisiin liittyen.

9. Henkilötietojen käsittely ja käyttäminen suoramarkkinoinnissa

Osallistumisen yhteydessä kerättäviä henkilötietoja voidaan käyttää suoramarkkinointiin henkilötietolain mukaisesti sekä sähköiseen suoramarkkinointiin, jos osallistuja on antanut tähän suostumuksensa. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä, rekisteröidyn oikeuksista ja niiden toteuttamisesta on saatavilla rekisteriselosteesta.
Arvontaan osallistumalla ja palkinnon vastaanottamalla kilpailun voittaja suostuu siihen, että NBA saa käyttää missä tahansa tulevassa markkinointitoiminnassaan kohtuullisessa määrin hänen valokuvaansa, ääntään, yhdennäköisyyttään ja/tai kuvaansa, osallistumistietojaan, nimeään ja ikäänsä ilman erillistä korvausta.

Artikkelit

Urheilulähetykset

close