​​​​​​​KILPAILUSÄÄNNÖT: FUGEKISA

​​​​​​​KILPAILUSÄÄNNÖT: FUGEKISA

13.3.2019

Nyt on naurettavan helppoa voittaa Superpesismatka Espanjaan! Tässä kilpailun ehdot ja säännöt.

1. Järjestäjä

Sanoma Media Finland, Töölönlahdenkatu 2, PL 95, 00089 Sanoma  (jäljempänä ”Järjestäjä”).

 

2. Osallistumiskelpoisuus

Osallistujalla tulee olla arvonnan suorittamisen hetkellä voimassaoleva Ruutu+-tilaus.

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa vakituisesti asuvat täysi-ikäiset yksityishenkilöt, lukuun ottamatta Järjestäjän tai sen alihankkijan palveluksessa olevia henkilöitä tai heidän perheenjäseniään.

Arvontaan eivät saa osallistua Pesäpalloliiton palveluksessa olevat henkilöt.

 

3. Osallistumisaika

Osallistumisaika alkaa perjantaina 15.3.2019 ja päättyy perjantaina 5.4.2019 klo 12.00.

 

4. Kilpailuun osallistuminen

Kilpailuun osallistutaan osallistumisajan kuluessa kommentoimalla oma suosikkipelaaja Ruutu Urheilun Facebook-sivulla olevaan kilpailupostaukseen.

 

5. Palkinnot

Pääpalkinto arvotaan kaikkien kilpailupostaukseen kommentoineiden kesken. Arvonnan kohteena on yksi kahden (2) hengen matka Fuengirolaan, Espanjaan. Matkustusaika on 25.4–29.4.2019.

 

Palkinto sisältää kahden hengen VIP-pääsyliput kahteen Superpesisotteluun:

Lauantai 27.4.2019 klo 13 Fera - Manse PP
Sunnuntai 28.4.2019 klo 14 JymyJussit - JoMa

 

Lisäksi palkinto sisältää lennot ja majoituksen el Puerto -hotellissa matkan ajaksi.  

Matkan arvo on yhteensä noin 2 x 600,00 euroa.

 

Kilpailija huolehtii itse tarvittavien matkustusasiakirjojen hankkimisesta. Ottaessaan palkinnon vastaan voittaja takaa, että hän on kykeneväinen matkustamaan ja lunastamaan palkinnon kyseisenä aikana.

Palkinnon voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen ja arvontaan osallistumiseen liittyvistä kustannuksista. Arvonnan voittaja ei voi vaihtaa palkintoa rahaksi eikä muuhun tuotteeseen.

Järjestäjällä on oikeus muuttaa ilmoittamansa palkinto korvaavaan palkintoon, joka vastaa arvoltaan aiemmin ilmoitettua palkintoa. Arpajaisveron suorittaa Järjestäjä. Järjestäjä varaa oikeuden muuttaa näitä kilpailun sääntöjä tai peruuttaa kilpailun ylivoimaisen esteen (force majeure) tai vastaavan tapahtuman johdosta.

 

6. Arvonnan voittaminen

Pääpalkinnon voittaja arvotaan perjantaina 5.4.2019 kaikkien kilpailupostaukseen kommentoneiden kesken

Voitosta ilmoitetaan voittajalle henkilökohtaisesti. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden päivän kuluessa arvonnasta, suoritetaan uusi arvonta. Arvonnan järjestää Sanoma Media Finland. Voittajan nimi voidaan julkaista Ruutu Urheilun Facebook-sivulla.

Mikäli voittoilmoitus tai palkinto palautetaan Järjestäjälle virheellisten tietojen tai muun toimitusesteen vuoksi tai mikäli kilpailun voittaja on menetellyt näiden sääntöjen vastaisesti tai muutoin lainvastaisesti, tämä johtaa hylkäämiseen. Järjestäjällä on oikeus poistaa sellaiset osallistujat, jotka pyrkivät muuttamaan arpajaistodennäköisyyksiä tai muuten väärinkäyttämään osallistumistaan arvontaan.

 

7. Järjestäjän vastuu

Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta. Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän myös kaikesta vastuusta liittyen palkintomatkaan ja sen aikana mahdollisesti sattuneista tapahtumista sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tai palkinnon lunastamisesta, käyttämisestä tai palkintomatkalle osallistumisesta. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle Kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Palkinto ei sisällä matkalle lähtijöiden matkavakuutusta.

Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää.

Osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja Järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä verkkosivullaan.

Arvontaan osallistumalla osallistuja vapauttaa Järjestäjän, sen käyttämät mainos- ja promootioyritykset ja Palkinnon Toimittajat kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa, omaisuuteen kohdistunutta vahinkoa tai muita menetyksiä, mukaan lukien ja rajoituksitta suorat, epäsuorat, välilliset ja satunnaiset vahingot, jotka aiheutuvat tai joiden väitetään aiheutuneen arvontaan osallistumisesta tai palkinnon lunastamisesta, käyttämisestä tai palkintomatkalle osallistumisesta. Järjestäjä, sen käyttämät mainos- ja promootioyritykset ja Palkinnon Toimittajat vapautetaan vastuusta myös muihin kilpailun osa-alueisiin liittyen.

 

8. Henkilötietojen käsittely ja käyttäminen suoramarkkinoinnissa

Osallistumisen yhteydessä kerättäviä henkilötietoja voidaan käyttää suoramarkkinointiin henkilötietolain mukaisesti sekä sähköiseen suoramarkkinointiin, jos osallistuja on antanut tähän suostumuksensa. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä, rekisteröidyn oikeuksista ja niiden toteuttamisesta on saatavilla rekisteriselosteesta.

Artikkelit

Urheilulähetykset

close