Mitä ovat Ruudun maksulliset lisäpalvelut?

Mitä ovat Ruudun maksulliset lisäpalvelut?

15.3.2019

Lue miten Ruudun maksulliset lisäpalvelut toimivat!

Ruudun tarjontaan tulee keväästä 2019 alkaen maksullisia lisäpalveluja, joita voi liittää Ruutu+-tilaukseen.

Lisäpalvelut ovat Ruudun kumppaneiden tarjoamia sisältökokonaisuuksia, jotka voivat koostua suoratoistokanavista, suorista tapahtumista ja ohjelmakirjastoista. Näistä palveluista veloitetaan erillinen maksu Ruutu+-tilauksen päälle. On mahdollista, Tarjoamme myös joitakin palveluja tilattavaksi myös ilman, että Ruutu+-tilausta vaaditaan. Tällaisia voivat olla esimerkiksi tietyt yksittäiset urheilutapahtumat.

Ruutu toimii näiden maksullisten lisäpalvelujen jälleenmyyjänä. Vastuu näiden palveluiden sisällöistä ja esimerkiksi tekstityksistä on aina palvelun tuottajalla. Näiden ohjelmien tekstitykset ja muut ratkaisut ovat aina sisällön tarjoajan vastuulla.

Lisäpalvelun tilaaminen ja irtisanominen

Jos maksullinen lisäpalvelu vaatii Ruutu+-tilauksen, se käynnistyy automaattisesti lisäpalvelua tilatessa. Tämän johdosta Ruutu+-tilauksen irtisanominen irtisanoo myös lisäpalvelun. Lisäpalvelun voi irtisanoa myös ilman, että Ruutu+-tilaus päättyy.

Lisäpalvelut voi tilata Ruudun tilaussivulta (www.ruutu.fi/tilaukset) tai palvelujen omilta sivuilta tai avaamalla jonkin lisäpalveluun kuuluvan ohjelman.

Kesken laskutuskauden tilaaminen

Ruudun tilaukset veloitetaan aina samana päivänä kuukaudesta. Jos tilaat lisäpalvelun kesken Ruutu+-laskutuskauden, maksat lisäpalvelun kuukausimaksusta vain ne päivät, joiden aikana lisäpalvelu on ollut sinulla käytössä. Kun seuraava laskutuskausi alkaa, sinulta veloitetaan ensimmäisestä tilauskuukaudesta käyttämäsi lisäpalvelupäivät, seuraava kokonainen lisäpalvelukuukausi sekä Ruutu+-tilaus. Tilaussivujen maksut-välilehdellä voi tarkistaa tulevan maksun suuruuden.

Sanomien asiakasetutuotteet Ruutu+-tilaajille

Ruutu on Sanoma Median omistama palvelu ja sen ansiosta Ruudun asiakkaat saavat erikoisetuja Sanoman tuotteista. Näiden tuotteiden tilaaminen ja irtisanominen toimii samalla tavalla kuin lisäpalveluiden tilaaminen.

 

Lisää ohjeita

close