IS:n Videotuomarit Nyholm & Rantanen vetämään Nelosen Liiga-tiimiä - "nyt aletaan rokkaamaan!"

IS:n Videotuomarit Nyholm & Rantanen vetämään Nelosen Liiga-tiimiä - "nyt aletaan rokkaamaan!"

10.2.2016

Sanoma Media Finland tiivistää Nelonen Median ja Ilta-Sanomien välistä sisältöyhteistyötä. Muutokset näkyvät ensitilassa etenkin yksinoikeudella Nelonen Median kanavilla seurattavan jääkiekon Liigan tv-tuotannoissa. Näkyvin osa nyt tehtävää uudistusta on Ilta-Sanomien huippusuosittujen Videotuomareiden Vesa Rantasen ja Tuomas Nyholmin liittyminen Nelonen Median jääkiekkotiimiin. Rantanen toimii jatkossa Liiga-tuotannon sisältöpäällikkönä. Tähtitiimin aiemmat jäsenet jatkavat tutuissa rooleissaan.

Suorilla kannanotoillaan, analyyseillaan ja tarttuvalla intohimollaan jääkiekon seuraajia jo pitkään puhututtanut kaksikko isännöi suoraa Liiga-lähetystä jo perjantaina, kun studiotiimi on paikalla ottelussa HIFK-JYP (Ruutu+ & Pro 2 klo 18). Samassa yhteydessä viimeksi Ilvestä valmentanut Tuomas Tuokkola liittyy tähtitiimin asiantuntijakaartiin.

– Olen erittäin tyytyväinen Tuomaksen ja Vesan mukaantulosta. He vahvistavat entisestään hyvää tuotetta ja tiimiä ja tuovat mukanaan väkevää persoonavetoista tekemistä. Tänä päivänä yleisölle pitää tuottaa sisältöä, joka herättää tunteita ja jättää muistijäljen. Tältä kaksikolta se onnistuu, Nelonen Median radioiden ja Liigan sisältöjohtaja Jussi Suvanto näkee.

– Jussi ilmoitti meidät värvätessään, että hän haluaa seksin takaisin tähän lajiin, ja sen me haluamme tehdä. Nyt aletaan rokkaamaan taidolla ja tunteella, vähän kuin Jukka Jalosen Pikkuleijonat! Rantanen lataa.

Lisääntyvän sisältöyhteistyön taustalla onkin ennen kaikkea Sanoma Media Finlandin halu tarjota vaativille ja asiantunteville yleisöilleen jatkuvasti parempaa ja merkityksellisempää sisältöä.  Jatkossa Suomen paras urheilutoimitus on kiinteästi mukana myös maan suurimman ja seuratuimman urheilusarjan tv-tuotteen tekemisessä.

– Ilta-Sanomat on Suomen kovin uutis- ja puheenaihemedia ja nimenomaan sitä osaamista tuomme tuotantoihin. Myös Urheilusanomien syvätiedolle on käyttöä erilaisissa studio-ohjelmissa. Liigan tv-oikeuksien myötä Sanomien pitää myös olla tärkein jääkiekkotiedon ja -tarinoiden kertoja, oli sitten kyse pelistä tai puheenaiheista. Tarjoamme puhetta ja analyyseja, jotka eivät jätä kylmäksi, Rantanen linjaa.

Vireillä on myös uuden, Sanomatalossa toteutettavan studiokonseptin tuominen mukaan Liiga-lähetyksiin. Studio on tarkoitus saada käyttöön vielä kevään aikana.

– Tämä on keskeinen osa strategiaa. Suunnitteilla on uudenlainen studiokonsepti – tai oikeastaan ajattelutapa – joka palvelee jokaista jääkiekosta kiinnostunutta. Haluamme tehdä studiota, jota ilman ei voi elää. Ajatus on, että kun Nelosen studioon syttyy punainen valo, olimme sitten kentällä tai Sanomatalossa, kiekkokansa kuuntelee – ja ryhtyy väittämään vastaan tai jatkamaan keskustelua.

Liiga-lähetysten ja Urheilusanomien jääkiekkosisältöjen lisäksi Nyholm ja Rantanen jatkavat myös Total Hockey Forever -ohjelman tekemistä. Ohjelma on kuunneltavissa joka viikko Radio Rockilla ja Supla-äänipalvelussa.

Artikkelit

Urheilulähetykset

close