Nyt se on varmaa! Rallin MM-sarja yksi Ruutu+:n lippulaivoista kaudet 2016-2018

Nyt se on varmaa! Rallin MM-sarja yksi Ruutu+:n lippulaivoista kaudet 2016-2018

7.1.2016

Rallin MM-sarja pysyy tukevasti Ruutu+:n huippu-urheilutarjonnassa mukana. WRC Promoter GmBH:n kanssa solmittu uusi sopimus pitää sinivalkoisen menestyslajin ohjelmistossa seuraavien kolmen kauden ajan.

Nelonen Media on ollut Suomessa rallin MM-sarjan koti kaudesta 2014 lähtien. Uuden sopimuksen myötä Ruutu+ tarjoaa maailman parhaat kuljettajat ja maailman parhaat rallielämykset kotikatsomoihin varmuudella kauden 2018 loppuun asti. Rallin MM-sarjan kiinnittäminen pitkällä sopimuksella yhdeksi ohjelmiston lippulaivoista oli Nelonen Median tärkeimpiä urheilupuolen tavoitteita vuodelle 2016.

– Olemme erittäin tyytyväisiä uuteen sopimukseen. Halusimme nimenomaan sitoutua saman tien pitemmäksi aikaa, sillä tahdomme tarjota jatkuvuutta rallifaneille, joita tässä maassa todellakin riittää. Ralli on yksi meidän rakkaimmista kansallislajeistamme, Nelonen Median tv-johtaja Jani Hartikainen iloitsee.

– Uskomme vahvasti, että koko sarja on 2017 voimaan tulevien sääntöuudistusten, uusien autojen ja tiimien vuoksi uuden kukoistuksen ja kulta-ajan kynnyksellä. Me haluamme ehdottomasti viedä katsojamme mukaan sille matkalle.

WRC Promoter GmBH:n toimitusjohtaja Oliver Ciesla lähtee hyvillä mielin jatkamaan yhteistyötä Nelonen Median kanssa. Hän korostaa Suomen erityistä asemaa rallimaailmassa.

– Olemme mielissämme, että WRC jatkaa menestyksekästä yhteistyötä Nelonen Median kanssa. Suomen ralliperinteet ovat totta kai legendaariset ja tämä pitkä sopimus takaa sen, että fanit saavat jatkossakin nauttia MM-sarjan parhaasta jännityksestä televisiossa, Ciesla kehuu.

Myös Ciesla näkee lajin tulevaisuuden raikkaana ja mielenkiintoisena.

– Faneilla on paljonkin syitä olla intona tulevien kausien aikana. Ja me olemme aivan tohkeissamme, että Suomi, jota usein kutsutaan rallin henkiseksi kodiksi, on MM-sarjasta aivan yhtä innoissaan kuin aina ennenkin!

Kaudella 2016 ajetaan kaikkiaan 14 MM-osakilpailua. Kausi käynnistyy Monte Carlossa 21.-24. tammikuuta. Siitä alkaa Suomen kirkkaimman rallitähden Jari-Matti Latvalan ja kartanlukija Miikka Anttilan taistelu maailmanmestaruudesta. Ruutu+ on jokaisen osakilpailun sykkeessä mukana kaikkina kisapäivänä.

Artikkelit

Urheilulähetykset

close