Nyt voimme paljastaa:  Ruutu ja Teflon Brothers synnyttivät Liiga-tuotteelle ”Meijän biisin”

Nyt voimme paljastaa: Ruutu ja Teflon Brothers synnyttivät Liiga-tuotteelle ”Meijän biisin”

14.10.2016

Rytmi soljuu kuin Aaltosen Juhiksen luistelu, kertosäe pumppaa täyteen fiilikseen ja teksti alleviivaa yhteishenkeä – siinä resepti Ruudun Liiga-tuotteen uudelle teemabiisille.

Hittipumppu Teflon Brothersin kanssa yhteisponnistuksella synnytetty ”Meijän biisi” on tahdittanut Ruudun Liiga-lähetyksiä kauden alusta lähtien ja nyt biisi on julkaistu myös musiikkipalvelu Spotifyssa. Tänään perjantaina kello 15.00 ”Meijän biisi” pannaan sitten kunnon puntariin, kun biisi nousee Radio Suomipopin Pop Top 10 -äänestyslistalle mukaan.

Jääkiekon Liigaa yksinoikeudella näyttävä Ruutu remppasi isosti Liiga-tuotettaan täksi kaudeksi ja samalla vauhdilla kaikille Liiga-lähetyksille haluttiin myös yhteinen äänimaailma. Siitä se ajatus sitten lähti ja Nelonen Median radioiden äänituottaja Renny Järvinen sai panna sävellysmyssyn päähän.

– Rennyn masiinasta rusahti ulos ihan loistava pohja ja Teflonit innostuivat lähtemään talkoisiin mukaan, tekemään tekstit ja julkaisemaan biisin. Hienoa yhteistyötä, kiitos siitä, Nelonen Medialla ilmiöistä ja urheilutuotannoista vastaava johtaja Jussi Suvanto kertaa.

– Ainoat ohjeet Tefloneiden suuntaan olivat, ettei biisissä nosteta mitään kattoon, ei vedetä ylämummoon, alapappaan eikä mihinkään muuhunkaan sukulaiseen ja ettei kukaan grillaa mitään. Haluttiin ottaa fanit keskiöön ja tarjota heille kertakäyttörallatuksen sijaan kestävämpi ja meidän tuotteiden kannalta monikäyttöisempi viisu.

Teemakappaletta on kuultu ja kuullaan jatkossakin erilaisina versioina kaikissa Ruudun Liiga-lähetyksissä. Faneilta on tullut paljon palautetta ja kyselyitä, mikä biisi lähetyksiin on otettu mukaan. Nyt voimme ylpeinä paljastaa: se on ”Meijän biisi”.

Käy äänestämässä ”Meijän biisiä” Pop Top 10 -listalle Radio Suomipopin nettisivuilla eli täällä.

Artikkelit

Urheilulähetykset

close