Rikkaus ratkaisee

Ökyvaimojen salaisuudet

Sarjassa tutustutaan ökyrikkaiden miesten ja heidän vaimojensa elämään. Amerikkalainen dokumentti.

Ökyvaimojen salaisuudet
 

Diorin muotitalon kulisseissa

Ohjelman kautta luodaan eksklusiivinen silmäys 70-vuotiaan Diorin muotitalon kulissien taakse. Englantilainen dokumentaarinen sarja.

Diorin muotitalon kulisseissa
 

Ihana ökyelämä

Sarjassa sukelletaan ökyrikkaiden brittien elämään. Englantilainen minidokumenttisarja.

Ihana ökyelämä
 

Rich Kids of Social Media

Sosiaalinen media on muuttanut nuorten ökyrikkaiden asenteita avoimempaan suuntaan. Varallisuutta ei enää kätketä, vaan sillä rehennellään avoimesti esimerkiksi Instagramissa. Nämä nuoret elävät elämää, josta vain monet meistä voivat haaveilla. Heillä on rahaa, he matkustavat yksityiskoneilla, omistavat hulppeita asuntoja ja juovat shamppanjaa kuin vettä. Tässä sarjassa seurataan neljäntoista rikkaan nuoren elämää ympäri maailmaa. Onko näiden nuorten elämä sittenkään niin täydellistä, kuin heidän some-tilit antavat ymmärtää? Englantilainen dokumenttisarja.

Rich Kids of Social Media
 

Superautot: Miljoonamoottorit

Tässä sarjassa tutustutaan naisiin ja miehiin, jotka myyvät luksusautoja Englannin äveriäille ja kuuluisille. Englantilainen dokumentti.

Superautot: Miljoonamoottorit
 

The Rich Kids of Instagram

Sosiaalinen media on muuttanut nuorten ökyrikkaiden asenteita avoimempaan suuntaan. Varallisuutta ei enää kätketä, vaan sillä rehennellään avoimesti Instagramissa. Luksuselämästä nauttivat nuoret keräävät paljon seuraajia, mutteivät ainoastaan ihailijoita, minkä miljoonaperijä Lana sai oppia kantapään kautta. Englantilainen dokumentti.

The Rich Kids of Instagram
 

Ökyjahtien maailma

Vuosittaiseen Monacon jahtinäyttelyyn saapuu yli sata suurta ja kallista ökyjahtia. Niiden omistajat ovat miljardöörejä, jotka haluavat ylellisyyttä ja huippupalvelua. Veneissä on koko ajan enemmän lisävarusteita, ja ne työllistävät monia suunnittelijoita, välittäjiä ja miehistön jäseniä. Kaikilla on oma roolinsa ökyjahtien maailmassa. Amerikkalainen dokumentti.

Ökyjahtien maailma
 

Ökyrikkaiden lastenhoitokuviot

Ökyrikkaat ovat ulkoistaneet täysin omien lastensa hoidon. Lapsilla on omat hoitajat, kokit, henkivartijat, auton kuljettajat ja assistentit. Rikkaat vanhemmat tyytyvät vain kaikkein parhaimpaan palveluun, ja heiltä eivät vaatimukset lopu.

Ökyrikkaiden lastenhoitokuviot
 

Ökyt lapsikullat

Lapset puetaan tässä sarjassa upeisiin muotiluomuksiin. Englantilainen lifestyleohjelma.

Ökyt lapsikullat