1 - Changing Tides

1 - Changing Tides

Kausi 5. Jakso 1/4. Changing Tides. Vera tutkii epäilyttävää tulipaloa leirintäalueella Northumberlandin rannikolla. Kolme mökkiä on tuhoutunut ja yhdestä löytyy naisen ruumis. Englantilainen rikosdraamasarja. (89')
7 - Jakso 7

7 - Jakso 7

Kausi 1. Jakso 7/8. Viktorian raskauden järkytys vain syvenee, kun hän miettii hallitsijan sijaista. Hän valitsee Albertin, joka haikailee lisää valtaa. Kohtalokas matka pohjoiseen paljastaa suhteen piilevät jännitteet. Englantilainen draamasarja. (46')
1 - The Mystery of the Blue Train

1 - The Mystery of the Blue Train

Kausi 10. Jakso 1/4. The Mystery of the Blue Train. Poirotia pyydetään tutkimaan Ranskan Rivieralle matkalla olleen Sinisen junan murhatapausta. Englantilainen rikosdraamasarja. (94')
5 - Jakso 5

5 - Jakso 5

Kausi 3. Jakso 5/6. Perezin on vaikea käsittää Toshin kohtaloa. Robbie Mortonin ja Michael Thompsonin murhatutkinta jatkuu, mutta järkyttävä paljastus vie Perezin vihdoin jäljille siitä, ketä vastaan Thompson aikoi todistaa. Englantilainen draamasarja. (57')
1 - Pelkurin osa

1 - Pelkurin osa

Kausi 7. Jakso 1/3. Pelkurin osa. Lewis ja Hathaway tutkivat Reuben Beattyn kuolemaa. Oxfordin yliopiston psykologian laitoksen tutkija löydetään kuolleena, ja häneen on pistetty etorfiinia, voimakasta lamauttavaa ainetta. Englantilainen rikosdraamasarja. (87')
1 - Girl

1 - Girl

Kausi 1. Jakso 1/4. Girl. Oxford 1960-luvulla; rähjäinen mutta terävä nuori rikoskonstaapeli Morse tulee kokeneen komisario Thursdayn pariksi. Heitä askarruttaa 20-vuotiaan Margaret Bellin kuolema oletettuun sydänkohtaukseen. Englantilainen rikosdraamasarja. (89')
1 - Osa 1

1 - Osa 1

Kausi 1. Jakso 1/4. William Rackhamilla on suuria ongelmia. Kirjailijanura ei vedä, isän saippuabisnes ei houkuta ja epävakaa vaimo riivaa. Hän etsii lohtua Sugar-nimisestä prostituoidusta, jonka kirjalliset ja seksuaaliset taidot tekevät vaikutuksen. Englantilainen draamasarja. (59')
1 - A Caribbean Mystery

1 - A Caribbean Mystery

Kausi 6. Jakso 1/3. A Caribbean Mystery. Lomallaan Karibianmerellä neiti Marple vedetään mukaan petoksen ja kuoleman verkkoon. Mahtava liikemies apunaan neiti Marple ryhtyy selvittämään totuutta. Englantilainen rikosdraamasarja. (88')
1 - Jakso 1

1 - Jakso 1

Kausi 1. Jakso 1/5. Musiikkitoimittaja Stanley Mitchell ystävystyy Louis Lesterin bändin kanssa ja auttaa sen kuuluisuuteen. Englantilainen draamasarja. (89')
1 - Jakso 1

1 - Jakso 1

Kausi 1. Jakso 1/2. Elokuvallisessa tarinassa ryöstäjien näkökulma ja heidän panoksensa vuosisadan rikokseen saa liioitellut mittasuhteet. Miten keskinkertaisten rikollisten joukkio onnistui toteuttamaan suurryöstön joka hämäsi poliiisit? Englantilainen draamasarja. (88')
1 - Jakso 1

1 - Jakso 1

Kausi 1. Jakso 1/4. Ray Winstonen esittämä HG Wells kertoo synkän tarinan kahdesta hyönteistutkijasta, joiden katkera kilpailu ajaa toisen hulluuden syövereihin. Englantilainen jännityssarja. (22')
Nuori Morse: pilotti (12)

Nuori Morse: pilotti (12)

Vuoteen 1965 sijoittuvassa tarinassa seurataan kadonneen koulutytön etsintöjä, jotka vievät Endeavour Morsen paikkaan joka tulee muovaamaan hänen kohtalonsa - Oxfordiin. (89')
3 - Jakso 3

3 - Jakso 3

Kausi 3. Jakso 3/6. Danny Waldron ilmestyy yllättäen Lindsay Dentonin oikeusistuntoon. Rikosylikonstaapeli Steve Arnott löytää todisteita Danny Waldronin seksuaalisesta hyväksikäytöstä lastenkodissa. Englantilainen rikosdraamasarja. (58')
3 - Jakso 3

3 - Jakso 3

Kausi 1. Jakso 3/4. Sean uskoo paljastaneensa tuomitun tappajan Leonard Vancen kolmannen uhrin. Vance tunnustaa mutta ruumista ei löydy. Englantilainen rikosdraamasarja. (45')
2 - Viimeinen näytös, Jakso 2

2 - Viimeinen näytös, Jakso 2

Kausi 7. Jakso 2/2. Curtis Flynn pakenee raakaa kohtaamistaan Tennisonin kanssa ja on ottanut Penny Phillipsin panttivangiksi. Englantilainen rikosdraamasarja. (91')
11 - Jakso 11

11 - Jakso 11

Kausi 1. Jakso 11/12. Dan ja Frank löytävät Mortonin ja Henryn. Henry on kuollut, mutta Morton juuri ja juuri hengissä. Hän ehtii paljastaa Danille tietävänsä totuuden Danin osuudesta Pettigrew'n kuolemaan. Matkalla Fortitudeen hän kuolee. (47')
1 - Jakso 1

1 - Jakso 1

Kausi 1. Jakso 1/10. On vuosi 1935 Ceylonissa, ja Hyden pojanpoika Robert Jekyll on nuori lääkäri, joka ei tiedä mitään perimästään ennen kuin pelastaa nuoren tytön epäinhimillisin voimin. Englantilainen jännityssarja. (46')
2 - Jakso 2

2 - Jakso 2

Kausi 1. Jakso 2/8. Yrittäessään epätoivoisesti suojella poikaansa Annie tulee avanneeksi oven rautatie-etsivä Bamfordille, joka palaa Jerichoon etsimään Red Killeeniä päästäkseen lähelle perhettä ja salaisuutta, jonka he toivoivat jo olevan kuollut ja kuopattu. Englantilainen draamasarja. (45')
6 - Jakso 6

6 - Jakso 6

Kausi 2. Jakso 6/10. Francisin kuoltua Ross yrittää tukea Elizabethia rahallisesti, mutta George vaatii Rossia maksamaan velkansa. Demelza yrittää suojella kaikkia Namparassa, ja Dwight ja Caroline tapailevat yhä salassa. Englantilainen draamasarja. (58')
2 - Osa 2

2 - Osa 2

Kausi 1. Jakso 2/2. Verkko kiristyy salakuljettajien ympärillä. Jem otetaan kiinni ja Mary ei tiedä kehen voisi luottaa. Jem rukoilee Jossia paljastamaan anonyymin pomonsa ja pelastamaan molemmat. Mary ei tiedä, millainen vaara häntä odottaa. Englantilainen draamasarja. (83')
1 - Jakso 1

1 - Jakso 1

Kausi 1. Jakso 1/4. Sarah on äskettäin eronnut miehestään Benistä ja etsii yhteyttä menneisyyteensä samalla kun huolehtii lapsistaan Amberista ja Eamonista. Kun Amber katoaa yllättäen, Sarah palaa vanhoihin kaavoihin ja Benistä tulee taas perheen pää. Englantilainen rikosdraamasarja. (49')
3 - Jakso 3

3 - Jakso 3

Kausi 1. Jakso 3/3. Viimeisessä jaksossa Rossin tieteeseen perustunut maailmankatsomus järkkyy kun hän todistaa HIMIN voimia käytännössä. Ross yrittää löytää pojalle apua, ja HIM on vaikean päätöksen edessä. Englantilainen draamasarja. (46')
3 - Jakso 3

3 - Jakso 3

Kausi 1. Jakso 3/4. Vuonna 1922 Carter vihdoin löytää haudan ja sen rikkaudet, mutta Egyptin muinaisaarteiden omistuslaki uhkaa saattaa Carnarvonin vararikkoon ja lopettaa kaivaukset. Carterin ja Evelynin suhde vaarantaa Carterin ja Carnarvorin ystävyyden. Englantilainen draamasarja. (44')
1 - Jakso 1

1 - Jakso 1

Kausi 1. Jakso 1/6. Kolme työmiestä ryntää hienoon koruliikkeeseen. Röyhkeässä päivänvalossa tehdyssä ryöstössä on kaikki kuuluisan Pink Panther -jengin tunnusmerkit. Tosin jengi on jäänyt aikoja sitten eläkkeelle. Pakosuunnitelma ontuu, ja kahakassa kuolee nuori tyttö. Englantilainen rikosdraamasarja. (50')
1 - Jakso 1 - Nukkumatti

1 - Jakso 1 - Nukkumatti

Kausi 1. Jakso 1/2. Kolme naista löydetään murhattuna - tappaja on aiheuttanut heille halvaukset. Neljäs uhri on yhä elossa, ja komisario Tom Thorne uskoo että tekijä ei halunnut tappaa naisia, vain vammauttaa heidät. Mutta miksi? Englantilainen draamasarja. (120')
6 - Jakso 6

6 - Jakso 6

Kausi 6. Jakso 6/8. Karenin uusi yrittäjäura saa hänet liekkeihin monin tavoin, kun nuori komea yrittäjämies tekee vastustamattoman tarjouksen. Peten maailma järkkyy, kun Chloe-tytär torjuu hänet. Onko se viimeinen pisara Petelle? Englantilainen draamasarja. (45')
10 - Jakso 10

10 - Jakso 10

Kausi 2. Jakso 10/10. Agnes ja Victor joutuvat miettimään tekojaan, kun Lady Mae ottaa riskin, joka tuo Harrylle hyviä uutisia. Rose taas valmistautuu kertomaan Harrylle uutisen, joka särkee hänen maailmansa. Englantilainen draamasarja. (44')
2 - Kylmiä tapauksia, Jakso 2

2 - Kylmiä tapauksia, Jakso 2

Kausi 1. Jakso 2/6. Surmatutkimusten lomassa Jackson auttaa salaperäistä viettelijätärtä löytämään sukulaistyttönsä. Englantilainen rikosdraamasarja. (52')
9 - Jakso 9

9 - Jakso 9

Kausi 1. Jakso 9/10. New Yorkissa Gutierrez ei löydä todisteita kardinaali Kurtwellin väitetystä seksuaalihäirinnästä. Mutta uusi todistaja voi muuttaa kaiken. Englantilainen draamasarja. (56')
1 - Jakso 1

1 - Jakso 1

Kausi 1. Jakso 1/4. Carol on yksinhuoltajaäiti, jonka teinipojat ovat mukana väkivallanteossa jossa kuolee ohikulkija. Kun Carolille selviää mitä pojat ovat tehneet, hän pyytää apua poikien isältä Kieranilta. Englantilainen draamasarja. (40')