5 - Jakso 5

5 - Jakso 5

Kausi 1. Jakso 5/5. Arnott, Fleming ja Hastings ottavat yhteen. Arnottin on päätettävä kenelle olla lojaali. Flaming ja Hastings pistävät kaiken peliin napatakseen Gatesin. Lopputulos ei ole kaunista katsottavaa. Englantilainen rikosdraamasarja. (58')
1 - One for Sorrow

1 - One for Sorrow

Kausi 9. Jakso 1/3. One for Sorrow. Kaivosta löytyneen ruumiin jäänteiden tunnistaminen on hankalaa ja Lewisillä on lisäksi niskassaan uusi päällikkö, Joe Moody, joka epäilee Lewisin työintoa eläkkeeltä paluun jälkeen. Englantilainen rikosdraamasarja. (89')
2 - Protected

2 - Protected

Kausi 4. Jakso 2/4. Protected. Vera kaivaa esiin 30 vuotta vanhan arvoituksen. Paikallisen silmäätekevän perheen poika löytyi raa'asti murhattuna merenrantalomakohteen rannalta. Juttuun liittyvä toinen kuolema kasaa Veralle paineita ratkaista juttu. Englantilainen rikosdraamasarja. (88')
3 - Jakso 3

3 - Jakso 3

Kausi 1. Jakso 3/3. Susan palaa poliisin kanssa, mutta murhaaja on kadonnut. Hän löytää salakielisen viestin, jossa on Cavendishin osoite, mutta tämä on jo kuollut. Pöydällä oleva postikortti antaa vihjeen Susanille, ja hän kävelee suoraan tappajan ansaan. Englantilainen rikosdraamasarja. (44')
3 - Sway

3 - Sway

Kausi 2. Jakso 3/4. Sway. Sankka sumu verhoaa Oxfordin ja sarjamurhaaja iskee kaupunkiin. Hän kuristaa naimisissa olevia naisia silkkisukalla ja vie naisten vihkisormukset. Englantilainen rikosdraamasarja. (89')
2 - Jakso 2

2 - Jakso 2

Kausi 1. Jakso 2/4. Carter jatkaa etsintöjään vuonna 1918. Maggie palaa laaksoon ja suhde Carteriin jatkuu. Kun Carter tapaa lordi Carnarvonin tyttären Evelynin, miehen elämä ja työ vaikeutuvat huomattavasti. Englantilainen draamasarja. (44')
2 - Viimeinen näytös, Jakso 2

2 - Viimeinen näytös, Jakso 2

Kausi 7. Jakso 2/2. Curtis Flynn pakenee raakaa kohtaamistaan Tennisonin kanssa ja on ottanut Penny Phillipsin panttivangiksi. Englantilainen rikosdraamasarja. (91')
3 - Jakso 3

3 - Jakso 3

Kausi 1. Jakso 3/4. Lisätutkimukset osoittavat Moodyn kotoa löytyneen aseen samaksi, jolla Rhys ammuttiin. Kun todistajaksi ilmoittautunut Claire Olssen haluaa uhkausten vuoksi muuttaa lausuntoaan, tutkimusryhmä joutuu tukeutumaan uusiin menetelmiin. (45')
4 - Jakso 4

4 - Jakso 4

Kausi 1. Jakso 4/4. Sean huomaa Vancen tunnustuksen epäjohdonmukaisuudet ja tajuaa että Vancekin on vain uhri. Oikea tappaja on yhä vapaana. Englantilainen rikosdraamasarja. (45')
1 - Mrs McGinty's Dead

1 - Mrs McGinty's Dead

Kausi 11. Jakso 1/4. Mrs McGinty's Dead. Siivooja löytyy raa'asti surmattuna kotoaan, ja kaikki merkit viittaavat hiljaiseen alivuokralaiseen. Englantilainen rikosdraamasarja. (93')
1 - Jakso 1

1 - Jakso 1

Kausi 2. Jakso 1/10. Syrjäinen kaupunki taistelee hallituksen leikkauksia vastaan. Kaupungin poliisipäällikkö on kadonnut ja outo uusi henkilö ilmestynyt paikalle. Järkyttävä löytö kertoo, että kauhu ei ole ohi: lauman seassa on demoni. (44')
3 - Jakso 3

3 - Jakso 3

Kausi 1. Jakso 3/8. Ystävät eivät saa tulla Calin hautajaisiin jättämään jäähyväisiä. Tina vetoaa Eliin. Poliisi saa käsiinsä videon, jossa huppariasuinen mies riitelee Calin kanssa murhailtana. Kuka hän on ja mitä hän halusi? Englantilainen rikosdraamasarja. (47')
1 - Musta kuin yö, osa 1

1 - Musta kuin yö, osa 1

Kausi 2. Jakso 1/6. Musta kuin yö, osa 1. Komisario Jimmy Perez ryhmineen tutkii syrjäiseltä rannalta löytyneen teinitytön murhaa. Pääepäilty on seudun oma erakko Magnus Bain, joka on ystävystynyt uhrin kanssa. Englantilainen draamasarja. (58')
7 - Jakso 7

7 - Jakso 7

Kausi 1. Jakso 7/8. Johnny on pääepäilty Red Killeenin murhassa. Jerichossa on levotonta, kaupunki haluaa vastauksia, ja Coates saa tehtäväkseen jakaa oikeutta. Syytteessä on väärä mies, mutta todisteet kasautuvat ja Johnnya odottaa kammottava kohtalo. Englantilainen draamasarja. (42')
4 - Jakso 4

4 - Jakso 4

Kausi 1. Jakso 4/5. Louis ei enää voi piileskellä Music Expressin toimistossa, joten Stanley vie hänet kotiinsa. Englantilainen draamasarja. (89')
10 - Jakso 10

10 - Jakso 10

Kausi 1. Jakso 10/10. Robert matkaa Lontooseen Maggien ja Ravin kanssa kun Fedora väijyttää heidät. Fedora haluaa Incubusin ja saa sen aseella uhaten. Garson ja Bella pelastavat ystävänsä, mutta Fedora pääsee karkuun. Englantilainen jännityssarja. (45')
3 - Jackson ja naiset

3 - Jackson ja naiset

Kausi 2. Jakso 3/3. Nuori Aiden Kelso odottaa Jacksonia toimistossa. Aidenin äidin Islan kuoli sarjamurhaaja McCroryn käsissä, mutta nyt kuolinvuoteellaan murhaaja tunnusti kaikki muut murhat paitsi Islan. Brodie tutkii asiaa. Englantilainen rikosdraamasarja. (87')
2 - Murder Is Easy

2 - Murder Is Easy

Kausi 4. Jakso 2/4. Murder Is Easy. Neiti Marplen tuttava on vihjannut tietävänsä useista paljastumattomista murhista Wychwood-under-Ashen kylässä. Tuttava kuolee onnettomuudessa ja neiti Marple saapuu kylään. Hän paljastaa koko kylää järkyttävän salaisuuden. Englantilainen rikosdraamasarja. (93')
5 - Jakso 5

5 - Jakso 5

Kausi 1. Jakso 5/6. Vuosi on 1995, ja sodan repimä Bosnia vetää henkeä tulitauon ajan. Naomin ja Milanin kaukainen yhteys paljastuu. Englantilainen rikosdraamasarja. (47')
1 - Osa 1

1 - Osa 1

Kausi 1. Jakso 1/2. Mary joutuu muuttamaan pahamaineiseen Jamaica Inniin Cornwallissa alistetun Patience-tädin ja tämän väkivaltaisen Joss-miehen, salakuljettajapomon, luo. Maryn moraali joutuu heti koetukselle. Englantilainen draamasarja. (89')
7 - Jakso 7

7 - Jakso 7

Kausi 1. Jakso 7/8. Viktorian raskauden järkytys vain syvenee, kun hän miettii hallitsijan sijaista. Hän valitsee Albertin, joka haikailee lisää valtaa. Kohtalokas matka pohjoiseen paljastaa suhteen piilevät jännitteet. Englantilainen draamasarja. (46')
1 - Jakso 1

1 - Jakso 1

Kausi 1. Jakso 1/3. Yliluonnollisen draamasarjan ensimmäisessä osassa 17-vuotias HIM yrittää salata perimänsä yliluonnollisen kyvyn. HIMin sisarpuoli Faith muuttaa perheen luo asumaan ja ikääntyvä isoäiti Rose tarjoaa arvokkaita neuvoja. Englantilainen draamasarja. (46')
8 - Jakso 8

8 - Jakso 8

Kausi 2. Jakso 8/10. Ross ja Dwight joutuvat oikeuteen salakuljetussotkusta. Uusi tinasuoni antaa Rossille toivoa Wheal Gracen jatkosta. George lohduttaa Elizabethia kun tämän äiti sairastuu. Se on katkera isku Rossille, ja uudella kaivoksella tapahtuu karmeita. Englantilainen draamasarja. (58')
4 - Jakso 4

4 - Jakso 4

Kausi 1. Jakso 4/4. Katrina on pyörittänyt avioliittohuijausta poikaystävänsä Tomeckin kanssa. Nyt Tomeck on ollut kadoksissa kaksi viikkoa, ja Katrina kuulee että hän oli velkaa koronkiskureille. Katrina joutuu turvautumaan koviin otteisiin saadakseen velat maksettua. Englantilainen draamasarja. (41')
3 - Jakso 3

3 - Jakso 3

Kausi 1. Jakso 3/3. Poliisi on Vincen kannoilla ja hänen on tehtävä elämänsä suurin päätös. Miten hän voi suojella itseään ja perhettään rikollisjengiltä? Saako hän poikansa takaisin perheen huomaan? Englantilainen draamasarja. (57')
2 - Jakso 2

2 - Jakso 2

Kausi 1. Jakso 2/10. Kardinaali, valtiosihteeri Voiello on huolissaan paavin aloitteista, jotka uhkaavat Vatikaanin poliittisia suhteita. Uuden paavin ensimmäinen puhe hämmentää Pietarin aukiolle kokoontunutta yleisöä. Englantilainen draamasarja. (55')
1 - Jakso 1 - Nukkumatti

1 - Jakso 1 - Nukkumatti

Kausi 1. Jakso 1/2. Kolme naista löydetään murhattuna - tappaja on aiheuttanut heille halvaukset. Neljäs uhri on yhä elossa, ja komisario Tom Thorne uskoo että tekijä ei halunnut tappaa naisia, vain vammauttaa heidät. Mutta miksi? Englantilainen draamasarja. (120')
7 - Jakso 7

7 - Jakso 7

Kausi 6. Jakso 7/8. Adam huomaa olevansa ihastunut Tinaan ja vaikuttaa, että Tina tuntee samoin. Pete ja Jenny pääsevät sopimukseen Harry-vainajan tyttären kanssa. Jenny on huolissaan Peten jaksamisesta ja suostuttelee hänet tietoisuuskurssille. Englantilainen draamasarja. (45')
4 - Jakso 4

4 - Jakso 4

Kausi 1. Jakso 4/4. Väsynyt kauppias Mr Coombes törmää hallusinaatioita aiheuttaviin kärpässieniin ja maailma muuttuu. Englantilainen jännityssarja. (22')
Nuori Morse: pilotti (12)

Nuori Morse: pilotti (12)

Vuoteen 1965 sijoittuvassa tarinassa seurataan kadonneen koulutytön etsintöjä, jotka vievät Endeavour Morsen paikkaan joka tulee muovaamaan hänen kohtalonsa - Oxfordiin. (89')