Laitteet

Koodikirjautuminen Smart TV

Koodikirjautuminen Smart TV

Nyt on kirjautuminen entistä helpompaa SmartTV:ssä. Lue ohje, miten koodikirjaudut selaimella Ruutuun.

 
iPad ja iPhone

iPad ja iPhone

Ruutu-sovelluksen voi ladata App Storesta. Tuemme iOS 9.1 ja sitä uudempia käyttöjärjestelmää.

 
Android-puhelimet ja tabletit

Android-puhelimet ja tabletit

Tuemme Android 4.4 ja sitä uudempia käyttöjärjestelmiä. Selainkäyttö mobiililaitteilla ei ole tuettu, vaan suosittelemme lataamaan ilmaiseksi uusimman Ruutu-sovelluksen Google Play -kaupasta.

 
Google Chromecast

Google Chromecast

Chromecast on television HDMI-porttiin kytkettävä laite, jonka avulla voit siirtää katsomasi videon laitteestasi television näytölle.

 
Android-TV

Android-TV

Android-TV on uusimmissa televisioissa sisäänrakennettuna oleva ohjelmisto, joka mahdollistaa Netti-TV palveluiden käyttämisen suoraan televisiolla ja kaukosäätimelläsi.

 
Smart-TV

Smart-TV

Ruutu-sovellus on saatavilla Samsung, LG Smart-TV, Panasonic Smart-TV, Finlux 2018, Toshiba 2018, Procaster 2018 ja Luxor 2018 älytelevisioille. Sovellus on ladattavissa television sovelluskaupasta.

 
Apple TV

Apple TV

Apple TV on nettivideoiden käyttöön suunniteltu mediasoitin. Ruutu-sovellus on saatavilla 4. sukupolven "New AppleTV" laitteisiin. Vanhemmille Apple TV-laitteille ruudun sisällön saa toimimaan Airplay-toiminnolla.

 
ruutu.fi

ruutu.fi

Ruutu.fi toimii kaikilla yleisimmillä käyttöjärjestelmillä ja selaimilla

 
Digitan Hybridi-TV-palvelu

Digitan Hybridi-TV-palvelu

Digitan HbbTV-palvelun kautta Ruutu näkyy antenni-tv:n katsojille ja myös joidenkin kaapelioperaattoreiden verkoissa. Televisiovastaanottimessa on oltava nettiliittymä ja HbbTV-ominaisuus aktivoituna.