Blue Bloods

Blue Bloods

Draama, toiminta

Huippunäyttelijöiden tähdittämä draamasarja Blue Bloods kertoo newyorkilaisesta perheestä, jossa on poliiseja monessa sukupolvessa. Magnum- ja Frendit-sarjoista tuttu, karismaattinen Tom Selleck näyttelee poliisipäällikkö Frank Reagania. Hänen aikuisina lapsinaan nähdään niin Taistelutoverit-sarjasta kuin New Kids on the Block -yhtyeestäkin muistettava Donnie Wahlberg ja Briget Moynahan, joka puolestaan muistetaan elokuvista I, Robot ja The Recruit sekä sarjasta Sinkkuelämää. Amerikkalainen draamasarja.

Katso: Jakso 14Poista suosikeistaLisää suosikiksi
7 - Bullitt Mustang

7 - Bullitt Mustang

7.6.2018
Kausi 6. Jakso 7/22. Bullitt Mustang. ?Bullitt?-elokuvasta tutun Mustangin varkaus työllistää Dannya. Samalla työ tuo riitoja perheeseen, kun Erin tutkii poliisin korruptiota. Amerikkalainen draamasarja. (41')

7 - Bullitt Mustang

8 - Murhaajan paluu

8 - Murhaajan paluu

11.6.2018
Kausi 6. Jakso 8/22. Murhaajan paluu. Danny ja Linda yrittävät setviä avioliittonsa tilaa, mutta samalla kaupunkiin palaa vapaalla jalalla oleva murhaaja, joka alkaa härnätä Dannya. Frank aikoo puhua Nickyn korkeakoulussa, mutta Nicky pelkää ikävää vastaanottoa. Jamie ajautuu törmäyskurssille esimiehensä kanssa. Amerikkalainen draamasarja. (40')

8 - Murhaajan paluu

9 - Ryöstöt

9 - Ryöstöt

12.6.2018
Kausi 6. Jakso 9/22. Ryöstöt. Ryöstöt piinaavat yhtä ja samaa korttelia, ja Eddie ja Jamie yrittävät selvittää rikossarjaa. Erin saa eteensä kollegan jutun, ja toimittajien kysymykset jatkosta piinaavat Frankia. Amerikkalainen draamasarja. (38')

9 - Ryöstöt

10 - Lipun kunnia

10 - Lipun kunnia

13.6.2018
Kausi 6. Jakso 10/22. Lipun kunnia. Mielenosoittajat haluavat polttaa Yhdysvaltain lipun, mutta Frank yrittää saada liikkeen johtajan toisiin aatoksiin. Jamie ja Janko auttavat tyttöä, jonka isän poliisi on ampunut vuosia aiemmin. Danny etsii todisteita, ettei murhaaja pääsisi vapaaksi poliisin virheen takia. Amerikkalainen draamasarja. (40')

10 - Lipun kunnia

11 - Kirottu

11 - Kirottu

14.6.2018
Kausi 6. Jakso 11/22. Kirottu. Frank saa henkilökohtaista pohdittavaa, kun poliisi pyytää saada käyttöön hänen kuolleen poikansa virkamerkin numeron. Danny ja Maria selvittävät mafiapomon murhaa, ja Jamie ja Eddie puukotusten ja ryöstöjen sarjaa. Amerikkalainen draamasarja. (38')

11 - Kirottu

12 - Ennen vanhaan

12 - Ennen vanhaan

18.6.2018
Kausi 6. Jakso 12/22. Ennen vanhaan. Frankin vanha partiopari aikoo julkaista paljastuskirjan kaksikon yhteisistä ajoista, mutta Frank ei ole varma, haluaako hän kaikkea julki. Danny auttaa Jackia kiusaajan panemisessa aisoihin, ja Erin päätyy tutkimaan toisen syyttäjän ampumiseen liittyvää tapausta. Amerikkalainen draamasarja. (39')

12 - Ennen vanhaan

13 - Kotikulmat

13 - Kotikulmat

19.6.2018
Kausi 6. Jakso 13/22. Kotikulmat. Baez joutuu kohtaamaan menneisyytensä, kun mies, jonka tekemän murhan hän näki kymmenvuotiaana, palaa vanhoille kotikulmille. Menneisyyden tuulet puhaltavat asemalla muutenkin, kun uudet ja vanhat käytännöt kohtaavat. Amerikkalainen draamasarja. (41')

13 - Kotikulmat

14 - Tie helvettiin

14 - Tie helvettiin

20.6.2018
Kausi 6. Jakso 14/22. Tie helvettiin. Reaganien kirkossa on tapahtunut varkaus, mutta pappi ei halua varkaan joutuvan vankilaan. Nickyn ajamasta autosta löytyy kokaiinia, mutta Nicky ei haluaisi vasikoida ystävästään, vaikka hän on vaarassa saada syytteen. Danny ja Baez tutkivat prostituutioon pakottaneen miehen murhaa. Amerikkalainen draamasarja. (38')

14 - Tie helvettiin

15 - Uusi alku Tulossa

15 - Uusi alku

21.6.2018
Kausi 6. Jakso 15/22. Uusi alku. Erin joutuu kovaan paikkaan, kun hänen vapauttamaansa miestä syytetään poliisin murhasta. Danny ja Maria etsivät kadonnutta poliisia, ja Frank antaa viimein vastauksensa pormestarille. Amerikkalainen draamasarja. (40')

15 - Uusi alku

16 - Avun monet kasvot Tulossa

16 - Avun monet kasvot

25.6.2018
Kausi 6. Jakso 16/22. Avun monet kasvot. Danny ja Baez yrittävät saada Lindan ystävän ex-miehen ymmärtämään, että parisuhde on päättynyt. Kaupunginvaltuuston uusi puhemies ajaa muutosta, joka vaarantaa Frankin mielestä kaupungin turvallisuuden. Erin joutuu vaikean päätöksen eteen, kun vanha ystävä laiminlöi tuomarin työnsä. Amerikkalainen draamasarja. (40')

16 - Avun monet kasvot

17 - Ystävät hädässä Tulossa

17 - Ystävät hädässä

26.6.2018
Kausi 6. Jakso 17/22. Ystävät hädässä. Danny pyytää Jamieta opastamaan tuttua tulokasta, mutta kaikki ei mene suunnitelmien mukaan. Erin joutuu tutkimaan työtoverinsa sukulaista. Frank tapaa vierailevan poliisijohtajan yhteistyöohjelman merkeissä, mutta syntyykö yhteistyötä? Amerikkalainen draamasarja. (39')

17 - Ystävät hädässä

18 - Ei armoa Tulossa

18 - Ei armoa

27.6.2018
Kausi 6. Jakso 18/22. Ei armoa. Frankin 20 vuotta sitten pidättämä mies vapautuu vankilasta ja näyttää sekaantuneen tuoreeseen ampumistapaukseen. Erin yrittää tavoitella murhaepäiltyä uutta oikeudenkäyntiä varten, mutta entinen syyttäjä heittää kapuloita rattaisiin. Danny ja Janko löytävät kuolleen miehen luota suuria määriä käteistä. Amerikkalainen draamasarja. (38')

18 - Ei armoa

19 - Tuulahdus menneestä Tulossa

19 - Tuulahdus menneestä

28.6.2018
Kausi 6. Jakso 19/22. Tuulahdus menneestä. Frank puntaroi hankalaa päätöstä, kun aseettoman musliminuoren ampunut poliisi on ehdolla ylennettäväksi. Kaduilla selvitellään koruryöstöjä ja tavataan vanhoja tuttuja. Amerikkalainen draamasarja. (40')

19 - Tuulahdus menneestä

20 - Askel lähemmäs Tulossa

20 - Askel lähemmäs

2.7.2018
Kausi 6. Jakso 20/22. Askel lähemmäs. Sarjamurhaaja Wilder näyttää palanneen kaupunkiin, ja FBI osallistuu tutkintaan NYPD:n ja Dannyn vastustelusta huolimatta. Irlantilainen poliisipäällikkö pyytää Eriniä perehtymään isänsä 1970-luvulla tapahtuneeseen murhaan. Nickyn uusi poikaystävä herättää ihmetystä perheen parissa. Amerikkalainen draamasarja. (39')

20 - Askel lähemmäs

21 - Kaikki peliin Tulossa

21 - Kaikki peliin

3.7.2018
Kausi 6. Jakso 21/22. Kaikki peliin. Anthonysta Erin on valmis menemään liiankin pitkälle voittaakseen jutun. Päämajassa aiheuttaa harmaita hiuksia perinteinen poliisiliiton juhla. Amerikkalainen draamasarja. (40')

21 - Kaikki peliin

22 - Vastareaktio Tulossa

22 - Vastareaktio

4.7.2018
Kausi 6. Jakso 22/22. Vastareaktio. Konstaapeli ampuu nuoren ryöstöstä epäillyn latinopojan, ja kaupunkilaiset pormestaria myöten epäilevät ampumisen perusteita. Kun samassa naapurustossa ammutaan poliisia, vastakkainasettelu kiristyy entisestään. Frank yrittää pysyä tilanteen tasalla. Amerikkalainen draamasarja. (39')

22 - Vastareaktio

Sinua saattaisi kiinnostaa

Havaiji 5-0

Havaiji 5-0

Suosikkisarjassa ratkotaan rikoksia Havaijin vehreillä rannoilla. Luvassa on tyylikästä jännitystä, vauhdikasta toimintaa ja huikeita maisemia - kauniita ja komeita sankareita unohtamatta. Sarjan päärooleissa nähdään Alex O'Loughlin (Varasuunnitelma, Shield - Lain varjolla), Scott Caan (Ocean's Eleven, Pinnan alla), Daniel Dae Kim (Lost) ja Grace Park (Taisteluplaneetta Galactica). Amerikkalainen draamasarja.
Driver

Driver

Vince ryhtyy rikollisjengin kuskiksi. Aluksi työ on jännää, mutta kun jengi suunnittelee isoa rikosta, Vince joutuu harkitsemaan elämänsä suuntaa. Hänen päätöksensä aloittaa tapahtumaketjun joka vaarantaa hänen perheensäkin. Englantilainen draamasarja.
Blindspot

Blindspot

Blindspot-sarjassa seurataan muistinsa menettänyttä naista, joka löydetään New Yorkin Times Squarelta iho kauttaaltaan tatuoituna. Jane Doeksi nimetty nainen liittyy Kurt Wellerin johtamaan FBI:n tiimiin, joka alkaa selvittämään Janen ja hänen tatuointiensa tarinaa. Tatuoinnit kätkevät sisälleen vihjeitä, joita ratkaistessaan tiimi onnistuu estämään merkittäviä uhkatilanteita ja rikoksia. Amerikkalainen rikosdraamasarja.
Good Wife

Good Wife

Sarjan viimeinen 7. kausi. Emmy- ja Golden Globe -palkittu Julianna Margulies näyttelee pääosaa asianajaja Alicia Florrickin työstä ja elämästä kertovassa laatudraamasarjassa. Keskeisissä rooleissa nähdään myös Matt Czuchry (Gilmoren tytöt), Christine Baranski (Chicago, Mamma Mia) ja Chris Noth (Sinkkuelämää). Amerikkalainen draamasarja.
Quantico

Quantico

Jännityssarja Quantico jatkuu 3. kauden uusilla jaksoilla Ruudussa jenkkitahtiin 4. toukokuuta 2018 alkaen! Uudella kaudella tavataan uusi Alex Parrish (Priyanka Chopra), joka on elänyt rauhallista elämää Italiassa. Alex joutuu kuitenkin hyvästelemään uuden elämänsä, kun Ryan suostuttelee hänet pelastamaan Shelbyn pahamaineisen asejärjestön The Widown kynsistä. Sarjan pääosia näyttelevät Priyanka Chopra, Jake McLaughlin, Johanna Braddy, Russell Tovey, Alan Powell, Marlee Matlin ja Blair Underwood. Sarjaa pääsee katsomaan Ruutu+-tilauksella. Amerikkalainen jännitysdraama.
Line of Duty

Line of Duty

Kuinka pitkälle ollaan valmiita menemään totuuden paljastamiseksi? Seuraa poliisin mädännäisyyttä tutkivaa AC-12 -yksikköä, jotka jahtaavat oikeutta sisältäpäin tuhoavia miehiä ja naisia. Englantilainen rikosdraamasarja.
Chasing Shadows

Chasing Shadows

Rikosjännärisarja keskittyy kadonneita etsivän yksikköön. Rikosylikonstaapeli Sean Stone on yrmy mies jonka käytös vieraannuttaa kaikki työtoverit. Mutta hänen erikoiset työtapansa saavat tuloksia aikaan. Englantilainen rikosdraamasarja.
Case Histories

Case Histories

Entinen poliisi ja sotilas Jackson näyttää kovikselta mutta on oikea pehmonalle sisällä. Hän ei voi olla auttamatta ketään ja vetää puoleensa surevia, eksyneitä ja hukassa olevia. Englantilainen rikosdraamasarja.
The Last Panthers

The Last Panthers

Uhkarohkea timanttiryöstö laukaisee sukelluksen Euroopan rikollisuuden alamaailmaan. Brittiläinen vakuutustutkija, ranskalais-algerialainen poliisi ja serbialainen timanttivarkaaksi ryhtynyt poliisi ovat kaikki törmäyskurssilla. Englantilainen rikosdraamasarja.
Thorne

Thorne

Palkittu näyttelijä David Morrissey on rikoskomisario Tom Thorne, monimutkainen ja erikoinen poliisi Mark Billinghamin bestselleriin perustuvassa sarjassa. Englantilainen draamasarja.
Rekkakuskit jäällä

Rekkakuskit jäällä

Kanadalainen dokumenttisarja kertoo rekkamiehistä, jotka ovat tulleet henkensä uhalla tienaamaan isoja rahoja Kanadan Luoteisterritorioiden jääteillä, joiden varsilla ajokauden ulkopuolella saavuttamattomissa olevat timanttikaivokset odottavat tarvitsemiansa kuormia. Sarjan punaisena lankana on kuljettajien keskinäinen kilpailu siitä, kuka kuljettaa eniten kuormia ajokauden loppuun mennessä. Kanadalainen realitysarja.
Rantavahdit

Rantavahdit

Tässä sarjassa seurataan australialaisten rantavahtien (Bondi Rescue) työtä Sydneyssa sijaitsevalla Bondin rannalla. Pitkä rantaviiva ja suositun kohteen ihmispaljous ovat oiva yhdistelmä pitämään rantavahdit kiireisinä. Australialainen sarja.