Breathless

Breathless

Historialliset draamat

Salaisuudet, valheet ja intohimot kytevät pinnan alla 1960-luvun alun loisteliaassa maailmassa. Englanti on seksivallankumouksen partaalla ja lontoolaisen naistentautien osaston henkilökunta paiskii töitä ja kamppailee omien ongelmiensa kanssa. Englantilainen rikosdraamasarja.

Katso: Jakso 1Poista suosikeistaLisää suosikiksi
1 - Jakso 1

1 - Jakso 1

2.4.2018
Kausi 1. Jakso 1/6. Vuoteen 1961 sijoittuva draamasarja seuraa lontoolaissairaalan lääkäreitä. Abortti on yhä laiton ja ehkäisypilleri on juuri tullut markkinoille. Karismaattinen tohtori Otto Powell johtaa vilkasta naistentautien osastoa. Englantilainen rikosdraamasarja. (45')

1 - Jakso 1

2 - Jakso 2

2 - Jakso 2

2.4.2018
Richardin ja Jeanin kuherruskuukausi loppuu kun Richard saa selville Jeanin petoksen keskenmenosta. Oton viehtymys Angelaa kohtaan kukoistaa, mutta Angela ei innostu varatusta ihailijasta. Englantilainen rikosdraamasarja. (44')

2 - Jakso 2

3 - Jakso 3

3 - Jakso 3

2.4.2018
Kausi 1. Jakso 3/6. Charlie joutuu hankauksiin lain kanssa, ja tapauksella olisi ollut ikäviä seurauksia leikkaussalissa. Richard on yhä murheissaan Jeanin petoksesta ja haluaa etsiä käsiinsä naisen menneisyydestään. Englantilainen rikosdraamasarja. (44')

3 - Jakso 3

4 - Jakso 4

4 - Jakso 4

2.4.2018
Kausi 1. Jakso 4/6. Otto pyytää Angelaa mukaansa yöpymistä vaativalle matkalle Dorsetin kyläsairaalaan. Mulligan tekee Elizabethille ehdotuksen ja lupaa, että jos Elizabeth suostuu, Mulligan jättää hänet ja perheensä rauhaan lopullisesti. Englantilainen rikosdraamasarja. (44')

4 - Jakso 4

5 - Jakso 5

5 - Jakso 5

2.4.2018
Kausi 1. Jakso 5/6. Angela saa julman muistutuksen Oton siviilisäädystä. Elizabeth on voimaton Mulliganin tuhovimman edessä. Salaisuus Oton ja Elizabethin avioliitosta paljastuu ja järkyttävä totuus tulee ilmi. Englantilainen rikosdraamasarja. (45')

5 - Jakso 5

6 - Jakso 6

6 - Jakso 6

2.4.2018
Kausi 1. Jakso 6/6. Otto ja Mulligan kohtaavat vihdoin kasvokkain Montyn kotona. Kun Otto tajuaa Mulliganin pakkomielteen ja päättäväisyyden, Elizabeth tunnustaa mitä on tekeillä ja he hautovat yhdessä ratkaisua. Englantilainen rikosdraamasarja. (45')

6 - Jakso 6

Sinua saattaisi kiinnostaa

The Bletchley Circle

The Bletchley Circle

Vuosiin 1952-53 sijoittuva tiheätunnelmainen draama neljästä naisesta, jotka ratkoivat 2. maailmansodan aikana salakirjoitusta Bletchley Parkissa. Naiset eivät ole tyytyväisiä rikosten viralliseen tutkintaan, ja ottavat tapaukset ratkaistakseen. Englantilainen rikosdraamasarja.
The Moorside

The Moorside

Tositarinaan perustuva brittidraama yhteisön petoksesta, kun he etsivät kadonnutta Shannon Matthewsia. Kaksiosainen draama keskittyy kuvaamaan ryhmää naisia, jotka yrittävät löytää keskuudestaan kadonneen tytön.
Lucan

Lucan

7.11. 1974, Sandra Rivett, aatelisen Lucanin perheen lastenhoitaja, löytyi kuoliaaksi hakattuna. Sitten pääepäilty, Lordi Lucan, katoaa jäljettömiin. Skandaali ravisteli brittiyhteiskunnan perustaa. Englantilainen rikosdraamasarja.
Run

Run

Neliosainen draama on vahva nykypäivän kuvaus neljästä näennäisesti vieraasta ihmisestä joilla on edessään elämän tärkein päätös maailmassa, jossa jokainen valinta on vaikea. Englantilainen draamasarja.
Murtuva maailma

Murtuva maailma

Palkittu dramaturgi Stephen Poliakoff avaa 1930-luvun Lontoon ailahtelevaa maailmaa tarinallaan mustan jazzyhtyeen noususta menestykseen ennen kuin väkivalta ja ennakkoluulot tekevät lopun suosiosta. Englantilainen draamasarja.
The Secret Agent

The Secret Agent

Räjähtävä, sydäntäsärkevä sovitus Joseph Conradin klassikkoromaanista, joka kertoo terrorismista, vakoilusta ja petoksesta vuoden 1886 Lontoossa. Englantilainen draamasarja.
Appropriate Adult

Appropriate Adult

Ennennäkemätön tarina siitä, miten sarjamurhaajat Fred ja Rosemary West saatiin kiinni. Draama keskittyy Fredin ja Janet Leachin suhteeseen, joka poliisikuulusteluissa otti "kunnollisen aikuisen" roolin. Englantilainen rikosdraamasarja.
H G Wellsin painajaismaiset maisemat

H G Wellsin painajaismaiset maisemat

HG Wells kirjoitti yliluonnollisia, selittämättömiä ja makaabereja tarinoita, joissa liikuttiin rinnakkaistodellisuuksissa. Tarinoissa kerrottiin demonien riivaamasta elämästä ja tutkittiin tunnetun tieteen rajoja. Tässä neljä parasta. Englantilainen jännityssarja.
Veripunainen, lumivalkoinen

Veripunainen, lumivalkoinen

1870-luvun Lontoon kadut eivät ole turvallisia tässä Michael Faberin bestselleriin perustuvassa tarinassa Sugarista, erikoisesta nuoresta prostituoidusta ja William Rackhamista, parfyymi-imperiumin perijästä. Englantilainen draamasarja.
Jericho

Jericho

1870-luvun Yorkshiren ylängöillä Jerichon hökkelikylässä asuu yhteisö, joka elää, kukoistaa ja kuolee sen järkälemäisen sillan varjossa, joita rakentamaan heidät alun perin tuotiin. Englantilainen draamasarja.
Amber

Amber

Amber kertoo vahvan tarinan täynnä psykologisia huomioita ja odottamattomia käännöksiä. Yhden tytön katoamisella on suurempi vaikutus kuin kukaan osasi aavistaa. Englantilainen rikosdraamasarja.
Him

Him

Kolmiosainen yliluonnollinen draama. 17-vuotias poika, joka tunnetaan vain nimellä HIM yrittää kaikin voimin salata isoisältään perimänsä yliluonnollisen kyvyn, jota ymmärtää vain hänen ikääntyvä isoäitinsä. Englantilainen draamasarja.