Fortitude

Fortitude

Brittidraamat

Fortitude on maailman pohjoisin kaupunki. Se oli myös maailman rauhallisin, kunnes yksi sen merkkihenkilöistä löytyy kotoaan raa'asti surmattuna. Yhtäkkiä kaupungin lainvartijalla on tutkittavanaan uransa ensimmäinen murhatapaus.

Katso: Jakso 1Poista suosikeistaLisää suosikiksi
1 - Jakso 1

1 - Jakso 1

13.6.2018
Kausi 1. Jakso 1/12. Brittitutkija Vincent Rattray saapuu Fortitudeen tutkimaan jääkarhujen ihmissyöntitapauksia ja arktisten alueiden muutoksia. Samaan aikaan kaksi lasta löytää jotakin karmaisevaa, joka muuttaa heidän elämänsä ikiajoiksi. (47')

1 - Jakso 1

2 - Jakso 2

2 - Jakso 2

13.6.2018
Kausi 1. Jakso 2/12. Vincent Rattrey pidätetään. Sheriffi Dan Anderssen tutkii ryhmineen rikospaikkaa samaan aikaan, kun Fortituden kaupunginjohtaja Hildur Odegard tekee parhaansa, etteivät murhauutiset kantautuisi hänen jäätikköhotellinsa rahoittajien korviin. (47')

2 - Jakso 2

3 - Jakso 3

3 - Jakso 3

13.6.2018
Kausi 1. Jakso 3/12. Dan sulkee Mortonin yhä tutkimusten ulkopuolelle, mutta brittietsivä päättää tehdä omaa selvitystyötään. Poliisin silmukka kiristyy surmatyön pääepäillyn ympärillä. Ronnie Morganin toimet alkavat kuitenkin herättää epäilyksiä... (47')

3 - Jakso 3

4 - Jakso 4

4 - Jakso 4

13.6.2018
Kausi 1. Jakso 4/12. Uusi tutkimushaara pakottaa Danin ja Frankin tekemään yhteistyötä ja seuraamaan Ronnie Morgania raa'an arktisen erämaan keskelle. Dan on kuitenkin tukahtumaisillaan Elenaan kohdistuvien tunteidensa vuoksi. (47')

4 - Jakso 4

5 - Jakso 5

5 - Jakso 5

13.6.2018
Kausi 1. Jakso 5/12. Dan ei pysty hillitsemään itseään Frankin pidätyksen aikana. Morton hyödyntää tilanteen, sivuuttaa seriffin ja ottaa päävastuun Frankin kuulustelusta. Nöyryytettynä Dan hakee apua Henryltä. Menneisyyden varjot puolestaan vaivaavat Elenaa. (47')

5 - Jakso 5

6 - Jakso 6

6 - Jakso 6

13.6.2018
Kausi 1. Jakso 6/12. Edellisen jakson dramaattisen havainnon jälkeen poliisi tietää nyt, että Liam Sutter oli paikalla, kun Charlie Stoddart murhattiin. Sutterin perheen rauhaa uhkaa kuitenkin toinen järkyttävä löytö. (47')

6 - Jakso 6

7 - Jakso 7

7 - Jakso 7

13.6.2018
Kausi 1. Jakso 7/12. Morton on Vukobejinan kaupungissa tutkimassa Pettigrew'n kuolemantapausta. Uusien tietojen valossa Fortituden poliisi näyttää sotkeutuneen murhasalaliittoon. Liamin syyllisyyteen liittyvän kaamean havainnon ohella luvassa on lisää järkytyksiä. (47')

7 - Jakso 7

8 - Jakso 8

8 - Jakso 8

13.6.2018
Kausi 1. Jakso 8/12. Kun tieto toisesta hyökkäyksestä leviää Fortitudessa, Dan ja Morton joutuvat ratkomaan tapausta yhdessä. Tohtori Allardyce kiidätetään sairaalaan. Hänen tilansa saadaan vakautetuksi, mutta hän saattaa menehtyä rajuihin vammoihinsa. (47')

8 - Jakso 8

9 - Jakso 9

9 - Jakso 9

13.6.2018
Kausi 1. Jakso 9/12. Frank ja Jules saavat vihdoin Liamin kotiin, mutta heidän avioliittonsa on yhä vaikeuksissa. Frank ottaa lain omiin käsiinsä. Morton on yhä lähempänä Pettigrew'n kuolemaan liittyvän arvoituksen ratkaisua. (47')

9 - Jakso 9

10 - Jakso 10

10 - Jakso 10

13.6.2018
Kausi 1. Jakso 10/12. Vincent ja Natalie joutuvat miettimään omien toimiensa oikeutusta. Morton puolestaan kokee yllätyksen, joka saattaa jäädä hänen elämänsä viimeiseksi. (47')

10 - Jakso 10

11 - Jakso 11

11 - Jakso 11

13.6.2018
Kausi 1. Jakso 11/12. Dan ja Frank löytävät Mortonin ja Henryn. Henry on kuollut, mutta Morton juuri ja juuri hengissä. Hän ehtii paljastaa Danille tietävänsä totuuden Danin osuudesta Pettigrew'n kuolemaan. Matkalla Fortitudeen hän kuolee. (47')

11 - Jakso 11

12 - Jakso 12

12 - Jakso 12

13.6.2018
Kausi 1. Jakso 12/12. Vincent jatkaa tieteellisiä tutkimuksiaan ja käy tapaamassa tohtori Allardycea sairaalassa. Juuri silloin tohtorin ruumiissa alkaa tuhansien syntyvien loiseliöiden kuhina. Karmaiseva totuus murhista paljastuu. (47')

12 - Jakso 12

Sinua saattaisi kiinnostaa

The Great Train Robbery

The Great Train Robbery

Kiitetyiltä Broadchurchin käsikirjoittajilta tulee nyt tarina Suuresta junaryöstöstä. Britannia herää uutiseen maan historian suurimmasta ryöstöstä. Tarina kerrotaan kahdessa osassa - poliisin ja rosvon näkökulmasta. Englantilainen draamasarja.
Lucan

Lucan

7.11. 1974, Sandra Rivett, aatelisen Lucanin perheen lastenhoitaja, löytyi kuoliaaksi hakattuna. Sitten pääepäilty, Lordi Lucan, katoaa jäljettömiin. Skandaali ravisteli brittiyhteiskunnan perustaa. Englantilainen rikosdraamasarja.
The Last Panthers

The Last Panthers

Uhkarohkea timanttiryöstö laukaisee sukelluksen Euroopan rikollisuuden alamaailmaan. Brittiläinen vakuutustutkija, ranskalais-algerialainen poliisi ja serbialainen timanttivarkaaksi ryhtynyt poliisi ovat kaikki törmäyskurssilla. Englantilainen rikosdraamasarja.
Him

Him

Kolmiosainen yliluonnollinen draama. 17-vuotias poika, joka tunnetaan vain nimellä HIM yrittää kaikin voimin salata isoisältään perimänsä yliluonnollisen kyvyn, jota ymmärtää vain hänen ikääntyvä isoäitinsä. Englantilainen draamasarja.
The Secret Agent

The Secret Agent

Räjähtävä, sydäntäsärkevä sovitus Joseph Conradin klassikkoromaanista, joka kertoo terrorismista, vakoilusta ja petoksesta vuoden 1886 Lontoossa. Englantilainen draamasarja.
Amber

Amber

Amber kertoo vahvan tarinan täynnä psykologisia huomioita ja odottamattomia käännöksiä. Yhden tytön katoamisella on suurempi vaikutus kuin kukaan osasi aavistaa. Englantilainen rikosdraamasarja.
Appropriate Adult

Appropriate Adult

Ennennäkemätön tarina siitä, miten sarjamurhaajat Fred ja Rosemary West saatiin kiinni. Draama keskittyy Fredin ja Janet Leachin suhteeseen, joka poliisikuulusteluissa otti "kunnollisen aikuisen" roolin. Englantilainen rikosdraamasarja.
Run

Run

Neliosainen draama on vahva nykypäivän kuvaus neljästä näennäisesti vieraasta ihmisestä joilla on edessään elämän tärkein päätös maailmassa, jossa jokainen valinta on vaikea. Englantilainen draamasarja.
The Moorside

The Moorside

Tositarinaan perustuva brittidraama yhteisön petoksesta, kun he etsivät kadonnutta Shannon Matthewsia. Kaksiosainen draama keskittyy kuvaamaan ryhmää naisia, jotka yrittävät löytää keskuudestaan kadonneen tytön.
H G Wellsin painajaismaiset maisemat

H G Wellsin painajaismaiset maisemat

HG Wells kirjoitti yliluonnollisia, selittämättömiä ja makaabereja tarinoita, joissa liikuttiin rinnakkaistodellisuuksissa. Tarinoissa kerrottiin demonien riivaamasta elämästä ja tutkittiin tunnetun tieteen rajoja. Tässä neljä parasta. Englantilainen jännityssarja.
Breathless

Breathless

Salaisuudet, valheet ja intohimot kytevät pinnan alla 1960-luvun alun loisteliaassa maailmassa. Englanti on seksivallankumouksen partaalla ja lontoolaisen naistentautien osaston henkilökunta paiskii töitä ja kamppailee omien ongelmiensa kanssa. Englantilainen rikosdraamasarja.
Murtuva maailma

Murtuva maailma

Palkittu dramaturgi Stephen Poliakoff avaa 1930-luvun Lontoon ailahtelevaa maailmaa tarinallaan mustan jazzyhtyeen noususta menestykseen ennen kuin väkivalta ja ennakkoluulot tekevät lopun suosiosta. Englantilainen draamasarja.