Jekyll and Hyde

Jekyll and Hyde

Minisarjat

Palkittu kirjailija Charlie Higson uudistaa hyvä vastaan paha -tarinan. V. 1930 Lontoossa nuori tohtori Jekyll saa selville pimeän menneisyytensä. Hän on perinyt isoisänsä kirouksen, ja ääritilanteissa hänet valtaa selittämätön voima - Hyde. Englantilainen jännityssarja.

Katso: Jakso 1Poista suosikeistaLisää suosikiksi
1 - Jakso 1

1 - Jakso 1

2.4.2018
Kausi 1. Jakso 1/10. On vuosi 1935 Ceylonissa, ja Hyden pojanpoika Robert Jekyll on nuori lääkäri, joka ei tiedä mitään perimästään ennen kuin pelastaa nuoren tytön epäinhimillisin voimin. Englantilainen jännityssarja. (46')

1 - Jakso 1

2 - Jakso 2

2 - Jakso 2

2.4.2018
Kausi 1. Jakso 2/10. Robert herää Bellan huoneessa Empiressä Hydenä. Veitsestä tullut haava on parantunut kuin ihmeen kaupalla. Hädissään hän hakee apua Lilyltä, joka saa Robertin uskomaan että vastaus löytyy perimästä. Englantilainen jännityssarja. (46')

2 - Jakso 2

3 - Jakso 3

3 - Jakso 3

2.4.2018
Kausi 1. Jakso 3/10. Nyt Robert tajuaa vanhan Jekyllin kokeet. Robertin isoisä keksi, miten ihminen jaetaan kahtia. Jos isoisä pystyi jakamaan itsensä lääkkeen avulla, niin ehkä lääkkeestä löytyy Robertille apu vaivaan? Englantilainen jännityssarja. (44')

3 - Jakso 3

4 - Jakso 4

4 - Jakso 4

2.4.2018
Kausi 1. Jakso 4/10. Maggien haava saa aikaan verenmyrkytyksen, ja Robert haluaa pelastaa isoäitinsä. Robert, Lily ja Garson raatavat kuumeisesti pelastavan antimikrobisen lääkkeen kimpussa. Englantilainen jännityssarja. (46')

4 - Jakso 4

5 - Jakso 5

5 - Jakso 5

2.4.2018
Kausi 1. Jakso 5/10. Robert ja Max huomaavat, että kaikki jäljet taistelusta on poistettu. Se kertoo suuren organisaation voimasta. Robert ja Max eivät tiedä enää kehen luottaisivat ja seuraavat ainoaa johtolankaa. Jekyllin kaukaisia sukulaisia asuu syrjässä maaseudulla. Englantilainen jännityssarja. (45')

5 - Jakso 5

6 - Jakso 6

6 - Jakso 6

2.4.2018
Kausi 1. Jakso 6/10. Kun Robert hautaa Maxin, viiltäjä vaanii Lontoossa ja kaduille ilmestyy verettömiä ruumiita ilman elimiä. Kun Hyde huomaa, että viiltäjähysteria vaikuttaa Bellan liikkeeseen, hän lupaa tappaa viiltäjän. Englantilainen jännityssarja. (46')

6 - Jakso 6

7 - Jakso 7

7 - Jakso 7

2.4.2018
Kausi 1. Jakso 7/10. Ravi ja Robert kisaavat aikaa vastaan. He löytävät Jack-kotilon ja tutkivat sitä laboratoriossa. He toivovat sen pelastavan ystävänsä, mutta tutkimus saakin olennon murtautumaan ulos kotilosta ja hyökkäämään tutkijoiden kimppuun. Englantilainen jännityssarja. (45')

7 - Jakso 7

8 - Jakso 8

8 - Jakso 8

2.4.2018
Kausi 1. Jakso 8/10. Kun vampyyri iskee brittiyhteiskunnan parhaimpiin, MIO joutuu kriisiin. Sisäministeri määrää Bulstroden selvittämään asiaa, ja tämä vetoaa Hydeen. Hyde ei halua olla missään tekemisissä jutun kanssa. Englantilainen jännityssarja. (45')

8 - Jakso 8

9 - Jakso 9

9 - Jakso 9

2.4.2018
Kausi 1. Jakso 9/10. Olalla herää Jezequielien talossa ja huomaa, että Robert toi hänet sinne piiloon. Olalla huomaa nopeasti, että talossa ei ole kaikki kunnossa. Seireeni, jota ajaa tarve imeä elämä uhreistaan, näkee tulokkaissa tuoreen saaliin. Englantilainen jännityssarja. (44')

9 - Jakso 9

10 - Jakso 10

10 - Jakso 10

2.4.2018
Kausi 1. Jakso 10/10. Robert matkaa Lontooseen Maggien ja Ravin kanssa kun Fedora väijyttää heidät. Fedora haluaa Incubusin ja saa sen aseella uhaten. Garson ja Bella pelastavat ystävänsä, mutta Fedora pääsee karkuun. Englantilainen jännityssarja. (45')

10 - Jakso 10

Sinua saattaisi kiinnostaa

The Great Train Robbery

The Great Train Robbery

Kiitetyiltä Broadchurchin käsikirjoittajilta tulee nyt tarina Suuresta junaryöstöstä. Britannia herää uutiseen maan historian suurimmasta ryöstöstä. Tarina kerrotaan kahdessa osassa - poliisin ja rosvon näkökulmasta. Englantilainen draamasarja.
Him

Him

Kolmiosainen yliluonnollinen draama. 17-vuotias poika, joka tunnetaan vain nimellä HIM yrittää kaikin voimin salata isoisältään perimänsä yliluonnollisen kyvyn, jota ymmärtää vain hänen ikääntyvä isoäitinsä. Englantilainen draamasarja.
H G Wellsin painajaismaiset maisemat

H G Wellsin painajaismaiset maisemat

HG Wells kirjoitti yliluonnollisia, selittämättömiä ja makaabereja tarinoita, joissa liikuttiin rinnakkaistodellisuuksissa. Tarinoissa kerrottiin demonien riivaamasta elämästä ja tutkittiin tunnetun tieteen rajoja. Tässä neljä parasta. Englantilainen jännityssarja.
Murtuva maailma

Murtuva maailma

Palkittu dramaturgi Stephen Poliakoff avaa 1930-luvun Lontoon ailahtelevaa maailmaa tarinallaan mustan jazzyhtyeen noususta menestykseen ennen kuin väkivalta ja ennakkoluulot tekevät lopun suosiosta. Englantilainen draamasarja.
Tutankhamun

Tutankhamun

Tositarina Howard Carterin suurkoitoksesta löytää poikafaarao Tutankhamonin kadonnut hauta. Upeana taustana Egypti vallankumouksen ja 1. maailmansodan melskeessä. Englantilainen draamasarja.
The Secret Agent

The Secret Agent

Räjähtävä, sydäntäsärkevä sovitus Joseph Conradin klassikkoromaanista, joka kertoo terrorismista, vakoilusta ja petoksesta vuoden 1886 Lontoossa. Englantilainen draamasarja.
Jericho

Jericho

1870-luvun Yorkshiren ylängöillä Jerichon hökkelikylässä asuu yhteisö, joka elää, kukoistaa ja kuolee sen järkälemäisen sillan varjossa, joita rakentamaan heidät alun perin tuotiin. Englantilainen draamasarja.
Mr Selfridge

Mr Selfridge

Draamasarja Selfridges-tavaratalon perustajasta. Harry Selfridge halusi tehdä ostoksista yhtä jännittävää kuin seksistä. Hän saapuu Lontooseen Chicagosta vuonna 1908 tavoitteenaan avata maailman hienoin tavaratalo. Englantilainen draamasarja.
Jamaica Inn

Jamaica Inn

1820-luvun karuille, tuulisille ja syrjäisille Cornwallin nummille sijoittuva kasvutarina kertoo sisukkaan Mary Yellanin elämästä. Perustuu Daphne Du Maurierin klassikkoromaaniin. Englantilainen draamasarja.
The Bletchley Circle

The Bletchley Circle

Vuosiin 1952-53 sijoittuva tiheätunnelmainen draama neljästä naisesta, jotka ratkoivat 2. maailmansodan aikana salakirjoitusta Bletchley Parkissa. Naiset eivät ole tyytyväisiä rikosten viralliseen tutkintaan, ja ottavat tapaukset ratkaistakseen. Englantilainen rikosdraamasarja.
Veripunainen, lumivalkoinen

Veripunainen, lumivalkoinen

1870-luvun Lontoon kadut eivät ole turvallisia tässä Michael Faberin bestselleriin perustuvassa tarinassa Sugarista, erikoisesta nuoresta prostituoidusta ja William Rackhamista, parfyymi-imperiumin perijästä. Englantilainen draamasarja.
Breathless

Breathless

Salaisuudet, valheet ja intohimot kytevät pinnan alla 1960-luvun alun loisteliaassa maailmassa. Englanti on seksivallankumouksen partaalla ja lontoolaisen naistentautien osaston henkilökunta paiskii töitä ja kamppailee omien ongelmiensa kanssa. Englantilainen rikosdraamasarja.