Jericho

Jericho

Brittidraamat

1870-luvun Yorkshiren ylängöillä Jerichon hökkelikylässä asuu yhteisö, joka elää, kukoistaa ja kuolee sen järkälemäisen sillan varjossa, joita rakentamaan heidät alun perin tuotiin. Englantilainen draamasarja.

Katso: Jakso 1Poista suosikeistaLisää suosikiksi
1 - Jakso 1

1 - Jakso 1

2.4.2018
Kausi 1. Jakso 1/8. Annie Quaintain häädetään kotoaan, kun hän jää rahattomaksi leskeksi. Yhteiskunnan hylkäämä Annie etsii epätoivoisesti kotia itselleen ja lapsilleen. Heidän matkansa vie hökkelikylään nimeltä Jericho. Englantilainen draamasarja. (64')

1 - Jakso 1

2 - Jakso 2

2 - Jakso 2

2.4.2018
Kausi 1. Jakso 2/8. Yrittäessään epätoivoisesti suojella poikaansa Annie tulee avanneeksi oven rautatie-etsivä Bamfordille, joka palaa Jerichoon etsimään Red Killeeniä päästäkseen lähelle perhettä ja salaisuutta, jonka he toivoivat jo olevan kuollut ja kuopattu. Englantilainen draamasarja. (45')

2 - Jakso 2

3 - Jakso 3

3 - Jakso 3

2.4.2018
Kausi 1. Jakso 3/8. Annie perheineen on juuri pääsemässä jaloilleen, onnettomuus iskee ja Martha sairastuu vakavasti kuumeeseen. Lääkäriä ei ole, ja Johnnyn on taivuttava valtavaan uhraukseen ennen kuin on liian myöhäistä. Englantilainen draamasarja. (45')

3 - Jakso 3

4 - Jakso 4

4 - Jakso 4

2.4.2018
Kausi 1. Jakso 4/8. Johnnyn oikea henkilöllisyys paljastuu ja leviää läpi kaupungin ja eristää hänet sieltä. Coates pitää häntä kilpailijanaan ja Anniekin pitää etäisyyttä. Charles joutuu pulaan etsiessään uutta sijoittajaa. Englantilainen draamasarja. (42')

4 - Jakso 4

5 - Jakso 5

5 - Jakso 5

2.4.2018
Kausi 1. Jakso 5/8. Annie suostuttelee Georgen muuttamaan takaisin kotiin, mutta hän on haudannut synkän perhesalaisuuden, joka uhkaa paljastua Georgen palattua. Siltarahat alkavat loppua ja palkat pitäisi maksaa. Englantilainen draamasarja. (45')

5 - Jakso 5

6 - Jakso 6

6 - Jakso 6

2.4.2018
Kausi 1. Jakso 6/8. Kun Annie ja Johnny selvittävät, mihin louhos tulee, he hätääntyvät. Jos Redin ruumis löydetään, kaikki tuhoutuu. Kun Jerichossa kuullaan, että kylässä on ehkä murhaaja, järkytys puistattaa kaupunkia. Englantilainen draamasarja. (45')

6 - Jakso 6

7 - Jakso 7

7 - Jakso 7

2.4.2018
Kausi 1. Jakso 7/8. Johnny on pääepäilty Red Killeenin murhassa. Jerichossa on levotonta, kaupunki haluaa vastauksia, ja Coates saa tehtäväkseen jakaa oikeutta. Syytteessä on väärä mies, mutta todisteet kasautuvat ja Johnnya odottaa kammottava kohtalo. Englantilainen draamasarja. (42')

7 - Jakso 7

8 - Jakso 8

8 - Jakso 8

2.4.2018
Kausi 1. Jakso 8/8. Oikeudenkäynnin jälkimainingeissa Coates karkotetaan kylästä ja Annien ja Johnnyn suhteen tiellä ei näytä olevan esteitä. Uusi louhos on suurmenestys Jerichossa, mutta kun kaivoskuilu romahtaa, Johnny jää loukkuun. Englantilainen draamasarja. (45')

8 - Jakso 8

Sinua saattaisi kiinnostaa

Jamaica Inn

Jamaica Inn

1820-luvun karuille, tuulisille ja syrjäisille Cornwallin nummille sijoittuva kasvutarina kertoo sisukkaan Mary Yellanin elämästä. Perustuu Daphne Du Maurierin klassikkoromaaniin. Englantilainen draamasarja.
Murtuva maailma

Murtuva maailma

Palkittu dramaturgi Stephen Poliakoff avaa 1930-luvun Lontoon ailahtelevaa maailmaa tarinallaan mustan jazzyhtyeen noususta menestykseen ennen kuin väkivalta ja ennakkoluulot tekevät lopun suosiosta. Englantilainen draamasarja.
Him

Him

Kolmiosainen yliluonnollinen draama. 17-vuotias poika, joka tunnetaan vain nimellä HIM yrittää kaikin voimin salata isoisältään perimänsä yliluonnollisen kyvyn, jota ymmärtää vain hänen ikääntyvä isoäitinsä. Englantilainen draamasarja.
Veripunainen, lumivalkoinen

Veripunainen, lumivalkoinen

1870-luvun Lontoon kadut eivät ole turvallisia tässä Michael Faberin bestselleriin perustuvassa tarinassa Sugarista, erikoisesta nuoresta prostituoidusta ja William Rackhamista, parfyymi-imperiumin perijästä. Englantilainen draamasarja.
The Bletchley Circle

The Bletchley Circle

Vuosiin 1952-53 sijoittuva tiheätunnelmainen draama neljästä naisesta, jotka ratkoivat 2. maailmansodan aikana salakirjoitusta Bletchley Parkissa. Naiset eivät ole tyytyväisiä rikosten viralliseen tutkintaan, ja ottavat tapaukset ratkaistakseen. Englantilainen rikosdraamasarja.
Mr Selfridge

Mr Selfridge

Draamasarja Selfridges-tavaratalon perustajasta. Harry Selfridge halusi tehdä ostoksista yhtä jännittävää kuin seksistä. Hän saapuu Lontooseen Chicagosta vuonna 1908 tavoitteenaan avata maailman hienoin tavaratalo. Englantilainen draamasarja.
Breathless

Breathless

Salaisuudet, valheet ja intohimot kytevät pinnan alla 1960-luvun alun loisteliaassa maailmassa. Englanti on seksivallankumouksen partaalla ja lontoolaisen naistentautien osaston henkilökunta paiskii töitä ja kamppailee omien ongelmiensa kanssa. Englantilainen rikosdraamasarja.
The Secret Agent

The Secret Agent

Räjähtävä, sydäntäsärkevä sovitus Joseph Conradin klassikkoromaanista, joka kertoo terrorismista, vakoilusta ja petoksesta vuoden 1886 Lontoossa. Englantilainen draamasarja.
Kotilieden lämpöä

Kotilieden lämpöä

Draama maalaisyhteisön vahvoista naisista toisen maailmansodan varjossa. Sodan alkaessa naiset yhdistävät voimansa naisjärjestön paikallisjaostossa. Paljastuvat piilevät kyvyt muuttavat kaikkien elämää. Englantilainen draamasarja.
H G Wellsin painajaismaiset maisemat

H G Wellsin painajaismaiset maisemat

HG Wells kirjoitti yliluonnollisia, selittämättömiä ja makaabereja tarinoita, joissa liikuttiin rinnakkaistodellisuuksissa. Tarinoissa kerrottiin demonien riivaamasta elämästä ja tutkittiin tunnetun tieteen rajoja. Tässä neljä parasta. Englantilainen jännityssarja.
Jekyll and Hyde

Jekyll and Hyde

Palkittu kirjailija Charlie Higson uudistaa hyvä vastaan paha -tarinan. V. 1930 Lontoossa nuori tohtori Jekyll saa selville pimeän menneisyytensä. Hän on perinyt isoisänsä kirouksen, ja ääritilanteissa hänet valtaa selittämätön voima - Hyde. Englantilainen jännityssarja.
The Moorside

The Moorside

Tositarinaan perustuva brittidraama yhteisön petoksesta, kun he etsivät kadonnutta Shannon Matthewsia. Kaksiosainen draama keskittyy kuvaamaan ryhmää naisia, jotka yrittävät löytää keskuudestaan kadonneen tytön.