Kotilieden lämpöä

Kotilieden lämpöä

Historialliset draamat

Draama maalaisyhteisön vahvoista naisista toisen maailmansodan varjossa. Sodan alkaessa naiset yhdistävät voimansa naisjärjestön paikallisjaostossa. Paljastuvat piilevät kyvyt muuttavat kaikkien elämää. Englantilainen draamasarja.

Katso: Jakso 1Poista suosikeistaLisää suosikiksi
1 - Jakso 1

1 - Jakso 1

2.4.2018
Kausi 1. Jakso 1/6. Sodan uhatessa siviiliväestön uudenlaiset paineet kasvavat. Great Paxfordin naisten on tehtävä vaikea päätös, ja tohtori Campbellille selviää, miksei hän kelpaa armeijaan. Englantilainen draamasarja. (46')

1 - Jakso 1

2 - Jakso 2

2 - Jakso 2

2.4.2018
Kausi 1. Jakso 2/6. Francesin on opittava hienotunteisuutta jos haluaa syrjäyttää Joycen, ja Miriamilla on viimeinen tilaisuus estää Davidia värväytymästä. Teresan alku kylässä ei ole häävi. Englantilainen draamasarja. (45')

2 - Jakso 2

3 - Jakso 3

3 - Jakso 3

2.4.2018
Kausi 1. Jakso 3/6. Sota koventaa otettaan kylästä ja kaikkien on tehtävä uhrauksia. Patin avioliitto rakoilee ja Katen ja Jackin suhde taas lämpenee. Englantilainen draamasarja. (45')

3 - Jakso 3

4 - Jakso 4

4 - Jakso 4

2.4.2018
Kausi 1. Jakso 4/6. Steph piilottelee tilaa uhkaavaa salaisuutta, Teresan menneisyys palaa häiritsemään ja Erica on päättänyt tarttua toimeen Patia suojellakseen. Englantilainen draamasarja. (45')

4 - Jakso 4

5 - Jakso 5

5 - Jakso 5

2.4.2018
Kausi 1. Jakso 5/6. Erican ystävyyttä Patiin koetellaan, ja kylän uusi evakko ei ole ihan sitä, mitä Frances oli toivonut. Englantilainen draamasarja. (45')

5 - Jakso 5

6 - Jakso 6

6 - Jakso 6

2.4.2018
Kausi 1. Jakso 6/6. Frances yrittää auttaa Patia ennen kuin on liian myöhä. Alison etsii ulospääsyä kamalasta tilanteestaan. Miriam ei kerro Brynille tärkeitä uutisia, ja kansakunnan kohtalon hetkellä naisjärjestökin kohtaa suurimman haasteensa. Englantilainen draamasarja. (45')

6 - Jakso 6

Sinua saattaisi kiinnostaa

Mr Selfridge

Mr Selfridge

Draamasarja Selfridges-tavaratalon perustajasta. Harry Selfridge halusi tehdä ostoksista yhtä jännittävää kuin seksistä. Hän saapuu Lontooseen Chicagosta vuonna 1908 tavoitteenaan avata maailman hienoin tavaratalo. Englantilainen draamasarja.
The Bletchley Circle

The Bletchley Circle

Vuosiin 1952-53 sijoittuva tiheätunnelmainen draama neljästä naisesta, jotka ratkoivat 2. maailmansodan aikana salakirjoitusta Bletchley Parkissa. Naiset eivät ole tyytyväisiä rikosten viralliseen tutkintaan, ja ottavat tapaukset ratkaistakseen. Englantilainen rikosdraamasarja.
Murtuva maailma

Murtuva maailma

Palkittu dramaturgi Stephen Poliakoff avaa 1930-luvun Lontoon ailahtelevaa maailmaa tarinallaan mustan jazzyhtyeen noususta menestykseen ennen kuin väkivalta ja ennakkoluulot tekevät lopun suosiosta. Englantilainen draamasarja.
Jericho

Jericho

1870-luvun Yorkshiren ylängöillä Jerichon hökkelikylässä asuu yhteisö, joka elää, kukoistaa ja kuolee sen järkälemäisen sillan varjossa, joita rakentamaan heidät alun perin tuotiin. Englantilainen draamasarja.
Tutankhamun

Tutankhamun

Tositarina Howard Carterin suurkoitoksesta löytää poikafaarao Tutankhamonin kadonnut hauta. Upeana taustana Egypti vallankumouksen ja 1. maailmansodan melskeessä. Englantilainen draamasarja.
Veripunainen, lumivalkoinen

Veripunainen, lumivalkoinen

1870-luvun Lontoon kadut eivät ole turvallisia tässä Michael Faberin bestselleriin perustuvassa tarinassa Sugarista, erikoisesta nuoresta prostituoidusta ja William Rackhamista, parfyymi-imperiumin perijästä. Englantilainen draamasarja.
Jamaica Inn

Jamaica Inn

1820-luvun karuille, tuulisille ja syrjäisille Cornwallin nummille sijoittuva kasvutarina kertoo sisukkaan Mary Yellanin elämästä. Perustuu Daphne Du Maurierin klassikkoromaaniin. Englantilainen draamasarja.
Breathless

Breathless

Salaisuudet, valheet ja intohimot kytevät pinnan alla 1960-luvun alun loisteliaassa maailmassa. Englanti on seksivallankumouksen partaalla ja lontoolaisen naistentautien osaston henkilökunta paiskii töitä ja kamppailee omien ongelmiensa kanssa. Englantilainen rikosdraamasarja.
Jekyll and Hyde

Jekyll and Hyde

Palkittu kirjailija Charlie Higson uudistaa hyvä vastaan paha -tarinan. V. 1930 Lontoossa nuori tohtori Jekyll saa selville pimeän menneisyytensä. Hän on perinyt isoisänsä kirouksen, ja ääritilanteissa hänet valtaa selittämätön voima - Hyde. Englantilainen jännityssarja.
H G Wellsin painajaismaiset maisemat

H G Wellsin painajaismaiset maisemat

HG Wells kirjoitti yliluonnollisia, selittämättömiä ja makaabereja tarinoita, joissa liikuttiin rinnakkaistodellisuuksissa. Tarinoissa kerrottiin demonien riivaamasta elämästä ja tutkittiin tunnetun tieteen rajoja. Tässä neljä parasta. Englantilainen jännityssarja.
The Secret Agent

The Secret Agent

Räjähtävä, sydäntäsärkevä sovitus Joseph Conradin klassikkoromaanista, joka kertoo terrorismista, vakoilusta ja petoksesta vuoden 1886 Lontoossa. Englantilainen draamasarja.
Him

Him

Kolmiosainen yliluonnollinen draama. 17-vuotias poika, joka tunnetaan vain nimellä HIM yrittää kaikin voimin salata isoisältään perimänsä yliluonnollisen kyvyn, jota ymmärtää vain hänen ikääntyvä isoäitinsä. Englantilainen draamasarja.