Line of Duty

Line of Duty

Rikos

Kuinka pitkälle ollaan valmiita menemään totuuden paljastamiseksi? Seuraa poliisin mädännäisyyttä tutkivaa AC-12 -yksikköä, jotka jahtaavat oikeutta sisältäpäin tuhoavia miehiä ja naisia. Englantilainen rikosdraamasarja.

Katso: Jakso 1Poista suosikeistaLisää suosikiksi
1 - Jakso 1

1 - Jakso 1

2.4.2018
Kausi 3. Jakso 1/6. Ylikonstaapeli Danny Waldron (Daniel Mays) ja hänen aseistettu yksikkönsä ampuvat paatuneen rikollisen. Tarinassa on kuitenkin epäselvyyksiä - mitä ryhmä peittelee? Korruptiota tutkiva AC12-yksikkö löytää todisteita tapon suunnitelmallisuudesta. Englantilainen rikosdraamasarja. (59')

1 - Jakso 1

2 - Jakso 2

2 - Jakso 2

2.4.2018
Kausi 3. Jakso 2/6. Ammuskelu huumeluolassa kiristää tutkintaa Dannyn yksikössä, ja tiimi vetää tiukasti yhtä köyttä. Konstaapeli Kate Flemingin kautta AC12 syöttää uutta tietoa, joka paljastaa aukot tiimin tarinassa - surullisin seurauksin. Englantilainen rikosdraamasarja. (59')

2 - Jakso 2

3 - Jakso 3

3 - Jakso 3

2.4.2018
Kausi 3. Jakso 3/6. Danny Waldron ilmestyy yllättäen Lindsay Dentonin oikeusistuntoon. Rikosylikonstaapeli Steve Arnott löytää todisteita Danny Waldronin seksuaalisesta hyväksikäytöstä lastenkodissa. Englantilainen rikosdraamasarja. (58')

3 - Jakso 3

4 - Jakso 4

4 - Jakso 4

2.4.2018
Kausi 3. Jakso 4/6. Uudet todisteet vievät AC12:n taas Caddyn jäljille. Caddy on mätä poliisi, jolla on yhteyksiä järjestäytyneeseen rikokseen. Näyttää siltä, että hän onkin AC12:n sisäpiiriä. Yhteenotto AC12:n ja Lindsay Dentonin välillä tuo uutta tietoa Stevestä. Englantilainen rikosdraamasarja. (59')

4 - Jakso 4

5 - Jakso 5

5 - Jakso 5

2.4.2018
Kausi 3. Jakso 5/6. AC12:n rintamalinjat repeävät, kun ylikonstaapeli Steve Arnott hyllytetään. Pelastaakseen uransa Arnott kääntyy yllättäen Lindsay Dentonin puoleen löytääkseen Dannyn listan ja selvittääkseen murhan takana olevan salaliiton. Englantilainen rikosdraamasarja. (58')

5 - Jakso 5

6 - Jakso 6

6 - Jakso 6

2.4.2018
Kausi 3. Jakso 6/6. Ylikonstaapeli Steve Arnott pidätetään epäiltynä Lindsay Dentonin murhasta, mutta hän vakuuttaa syyttömyyttään. Onko konstaapeli Kate Flemingin peitetehtävä avain Steven syyllisyyteen ja Caddyn henkilöllisyyteen? Englantilainen rikosdraamasarja. (87')

6 - Jakso 6

Sinua saattaisi kiinnostaa

Chasing Shadows

Chasing Shadows

Rikosjännärisarja keskittyy kadonneita etsivän yksikköön. Rikosylikonstaapeli Sean Stone on yrmy mies jonka käytös vieraannuttaa kaikki työtoverit. Mutta hänen erikoiset työtapansa saavat tuloksia aikaan. Englantilainen rikosdraamasarja.
Thorne

Thorne

Palkittu näyttelijä David Morrissey on rikoskomisario Tom Thorne, monimutkainen ja erikoinen poliisi Mark Billinghamin bestselleriin perustuvassa sarjassa. Englantilainen draamasarja.
Case Histories

Case Histories

Entinen poliisi ja sotilas Jackson näyttää kovikselta mutta on oikea pehmonalle sisällä. Hän ei voi olla auttamatta ketään ja vetää puoleensa surevia, eksyneitä ja hukassa olevia. Englantilainen rikosdraamasarja.
Amber

Amber

Amber kertoo vahvan tarinan täynnä psykologisia huomioita ja odottamattomia käännöksiä. Yhden tytön katoamisella on suurempi vaikutus kuin kukaan osasi aavistaa. Englantilainen rikosdraamasarja.
Lucan

Lucan

7.11. 1974, Sandra Rivett, aatelisen Lucanin perheen lastenhoitaja, löytyi kuoliaaksi hakattuna. Sitten pääepäilty, Lordi Lucan, katoaa jäljettömiin. Skandaali ravisteli brittiyhteiskunnan perustaa. Englantilainen rikosdraamasarja.
Appropriate Adult

Appropriate Adult

Ennennäkemätön tarina siitä, miten sarjamurhaajat Fred ja Rosemary West saatiin kiinni. Draama keskittyy Fredin ja Janet Leachin suhteeseen, joka poliisikuulusteluissa otti "kunnollisen aikuisen" roolin. Englantilainen rikosdraamasarja.
The Last Panthers

The Last Panthers

Uhkarohkea timanttiryöstö laukaisee sukelluksen Euroopan rikollisuuden alamaailmaan. Brittiläinen vakuutustutkija, ranskalais-algerialainen poliisi ja serbialainen timanttivarkaaksi ryhtynyt poliisi ovat kaikki törmäyskurssilla. Englantilainen rikosdraamasarja.
Run

Run

Neliosainen draama on vahva nykypäivän kuvaus neljästä näennäisesti vieraasta ihmisestä joilla on edessään elämän tärkein päätös maailmassa, jossa jokainen valinta on vaikea. Englantilainen draamasarja.
The Moorside

The Moorside

Tositarinaan perustuva brittidraama yhteisön petoksesta, kun he etsivät kadonnutta Shannon Matthewsia. Kaksiosainen draama keskittyy kuvaamaan ryhmää naisia, jotka yrittävät löytää keskuudestaan kadonneen tytön.
The Secret Agent

The Secret Agent

Räjähtävä, sydäntäsärkevä sovitus Joseph Conradin klassikkoromaanista, joka kertoo terrorismista, vakoilusta ja petoksesta vuoden 1886 Lontoossa. Englantilainen draamasarja.
Breathless

Breathless

Salaisuudet, valheet ja intohimot kytevät pinnan alla 1960-luvun alun loisteliaassa maailmassa. Englanti on seksivallankumouksen partaalla ja lontoolaisen naistentautien osaston henkilökunta paiskii töitä ja kamppailee omien ongelmiensa kanssa. Englantilainen rikosdraamasarja.
H G Wellsin painajaismaiset maisemat

H G Wellsin painajaismaiset maisemat

HG Wells kirjoitti yliluonnollisia, selittämättömiä ja makaabereja tarinoita, joissa liikuttiin rinnakkaistodellisuuksissa. Tarinoissa kerrottiin demonien riivaamasta elämästä ja tutkittiin tunnetun tieteen rajoja. Tässä neljä parasta. Englantilainen jännityssarja.