Kaikki lasten suosikkihahmot ja sarjat suomeksi puhuttuna
Madagascarin pingviinit

Madagascarin pingviinit

Luonto ja lemmikit, lapset, hauskat

Madagascar-elokuvista tutut pingviinit seikkailevat tässä hulvattomassa lastenohjelmassa. Pingviiniveljeksillä on räpylät täynnä hommaa kotonaan eläintarhassa, mutta joskus seikkailut johdattavat heidät sen aitojen ulkopuolellekin. Sarjassa tulee vastaan uusia tuttavuuksia, mutta myös vanhoja ystäviä Madagascar-elokuvista. Lastenohjelma. Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.

Katso: Jakso 17Poista suosikeistaLisää suosikiksi
1 - Popcornpaniikki / Salamasotaa

1 - Popcornpaniikki / Salamasotaa

10.5.2017
Kausi 1. Jakso 1/26. Madagascar-elokuvista tutut pingviinit seikkailevat tässä hulvattomassa lastenohjelmassa. Pingviiniveljeksillä on räpylät täynnä hommaa kotonaan eläintarhassa, mutta joskus seikkailut johdattavat heidät sen aitojen ulkopuolellekin. Sarjassa tulee vastaan uusia tuttavuuksia, mutta myös vanhoja ystäviä Madagascar-elokuvista. Lastenohjelma. (22')

1 - Popcornpaniikki / Salamasotaa

2 - Verkossa / Kruunu Kadoksissa Tulossa

2 - Verkossa / Kruunu Kadoksissa

29.7.2018
Kausi 1. Jakso 2/26. Madagascar-elokuvista tutut pingviinit seikkailevat tässä hulvattomassa lastenohjelmassa. Pingviiniveljeksillä on räpylät täynnä hommaa kotonaan eläintarhassa, mutta joskus seikkailut johdattavat heidät sen aitojen ulkopuolellekin. Sarjassa tulee vastaan uusia tuttavuuksia, mutta myös vanhoja ystäviä Madagascar-elokuvista. Lastenohjelma. (22')

2 - Verkossa / Kruunu Kadoksissa

3 - Kuumatka / Kummitus Aitaus Tulossa

3 - Kuumatka / Kummitus Aitaus

30.7.2018
Kausi 1. Jakso 3/26. Madagascar-elokuvista tutut pingviinit seikkailevat tässä hulvattomassa lastenohjelmassa. Pingviiniveljeksillä on räpylät täynnä hommaa kotonaan eläintarhassa, mutta joskus seikkailut johdattavat heidät sen aitojen ulkopuolellekin. Sarjassa tulee vastaan uusia tuttavuuksia, mutta myös vanhoja ystäviä Madagascar-elokuvista. Lastenohjelma. (22')

3 - Kuumatka / Kummitus Aitaus

4 - Operaatio Pehmoeläin / Hauskaa Julien Päivää Tulossa

4 - Operaatio Pehmoeläin / Hauskaa Julien Päivää

31.7.2018
Kausi 1. Jakso 4/26. Madagascar-elokuvista tutut pingviinit seikkailevat tässä hulvattomassa lastenohjelmassa. Pingviiniveljeksillä on räpylät täynnä hommaa kotonaan eläintarhassa, mutta joskus seikkailut johdattavat heidät sen aitojen ulkopuolellekin. Sarjassa tulee vastaan uusia tuttavuuksia, mutta myös vanhoja ystäviä Madagascar-elokuvista. Lastenohjelma. (22')

4 - Operaatio Pehmoeläin / Hauskaa Julien Päivää

5 - Isän Vaisto / Paristot Lopussa Tulossa

5 - Isän Vaisto / Paristot Lopussa

1.8.2018
Kausi 1. Jakso 5/26. Madagascar-elokuvista tutut pingviinit seikkailevat tässä hulvattomassa lastenohjelmassa. Pingviiniveljeksillä on räpylät täynnä hommaa kotonaan eläintarhassa, mutta joskus seikkailut johdattavat heidät sen aitojen ulkopuolellekin. Sarjassa tulee vastaan uusia tuttavuuksia, mutta myös vanhoja ystäviä Madagascar-elokuvista. Lastenohjelma. (22')

5 - Isän Vaisto / Paristot Lopussa

6 - Voitto tai Ei Mitään / Kaksi Jalkaa ja Nousee Yhä Tulossa

6 - Voitto tai Ei Mitään / Kaksi Jalkaa ja Nousee Yhä

2.8.2018
Kausi 1. Jakso 6/26. Madagascar-elokuvista tutut pingviinit seikkailevat tässä hulvattomassa lastenohjelmassa. Pingviiniveljeksillä on räpylät täynnä hommaa kotonaan eläintarhassa, mutta joskus seikkailut johdattavat heidät sen aitojen ulkopuolellekin. Sarjassa tulee vastaan uusia tuttavuuksia, mutta myös vanhoja ystäviä Madagascar-elokuvista. Lastenohjelma. (22')

6 - Voitto tai Ei Mitään / Kaksi Jalkaa ja Nousee Yhä

7 - Väijytys / Vallankumous Tulossa

7 - Väijytys / Vallankumous

3.8.2018
Kausi 1. Jakso 7/26. Madagascar-elokuvista tutut pingviinit seikkailevat tässä hulvattomassa lastenohjelmassa. Pingviiniveljeksillä on räpylät täynnä hommaa kotonaan eläintarhassa, mutta joskus seikkailut johdattavat heidät sen aitojen ulkopuolellekin. Sarjassa tulee vastaan uusia tuttavuuksia, mutta myös vanhoja ystäviä Madagascar-elokuvista. Lastenohjelma. (22')

7 - Väijytys / Vallankumous

8 - Eläintarharalli / Röörit Tukossa Tulossa

8 - Eläintarharalli / Röörit Tukossa

4.8.2018
Kausi 1. Jakso 8/26. Madagascar-elokuvista tutut pingviinit seikkailevat tässä hulvattomassa lastenohjelmassa. Pingviiniveljeksillä on räpylät täynnä hommaa kotonaan eläintarhassa, mutta joskus seikkailut johdattavat heidät sen aitojen ulkopuolellekin. Sarjassa tulee vastaan uusia tuttavuuksia, mutta myös vanhoja ystäviä Madagascar-elokuvista. Lastenohjelma. (22')

8 - Eläintarharalli / Röörit Tukossa

9 - Kalassa / Ihme Jäällä Tulossa

9 - Kalassa / Ihme Jäällä

5.8.2018
Kausi 1. Jakso 9/26. Madagascar-elokuvista tutut pingviinit seikkailevat tässä hulvattomassa lastenohjelmassa. Pingviiniveljeksillä on räpylät täynnä hommaa kotonaan eläintarhassa, mutta joskus seikkailut johdattavat heidät sen aitojen ulkopuolellekin. Sarjassa tulee vastaan uusia tuttavuuksia, mutta myös vanhoja ystäviä Madagascar-elokuvista. Lastenohjelma. (22')

9 - Kalassa / Ihme Jäällä

10 - Neulakammo / Auringonpimennys

10 - Neulakammo / Auringonpimennys

11.7.2018
Kausi 1. Jakso 10/26. Madagascar-elokuvista tutut pingviinit seikkailevat tässä hulvattomassa lastenohjelmassa. Pingviiniveljeksillä on räpylät täynnä hommaa kotonaan eläintarhassa, mutta joskus seikkailut johdattavat heidät sen aitojen ulkopuolellekin. Sarjassa tulee vastaan uusia tuttavuuksia, mutta myös vanhoja ystäviä Madagascar-elokuvista. Lastenohjelma. (22')

10 - Neulakammo / Auringonpimennys

11 - Mort Mahtava / Kämppikset

11 - Mort Mahtava / Kämppikset

12.7.2018
Kausi 1. Jakso 11/26. Madagascar-elokuvista tutut pingviinit seikkailevat tässä hulvattomassa lastenohjelmassa. Pingviiniveljeksillä on räpylät täynnä hommaa kotonaan eläintarhassa, mutta joskus seikkailut johdattavat heidät sen aitojen ulkopuolellekin. Sarjassa tulee vastaan uusia tuttavuuksia, mutta myös vanhoja ystäviä Madagascar-elokuvista. Lastenohjelma. (22')

11 - Mort Mahtava / Kämppikset

12 - Rogerin Raivo / Matki Matki Makia

12 - Rogerin Raivo / Matki Matki Makia

13.7.2018
Kausi 1. Jakso 12/26. Madagascar-elokuvista tutut pingviinit seikkailevat tässä hulvattomassa lastenohjelmassa. Pingviiniveljeksillä on räpylät täynnä hommaa kotonaan eläintarhassa, mutta joskus seikkailut johdattavat heidät sen aitojen ulkopuolellekin. Sarjassa tulee vastaan uusia tuttavuuksia, mutta myös vanhoja ystäviä Madagascar-elokuvista. Lastenohjelma. (22')

12 - Rogerin Raivo / Matki Matki Makia

13 - Saukko Villiintyy / Kissa Vieköön

13 - Saukko Villiintyy / Kissa Vieköön

14.7.2018
Kausi 1. Jakso 13/26. Madagascar-elokuvista tutut pingviinit seikkailevat tässä hulvattomassa lastenohjelmassa. Pingviiniveljeksillä on räpylät täynnä hommaa kotonaan eläintarhassa, mutta joskus seikkailut johdattavat heidät sen aitojen ulkopuolellekin. Sarjassa tulee vastaan uusia tuttavuuksia, mutta myös vanhoja ystäviä Madagascar-elokuvista. Lastenohjelma. (22')

13 - Saukko Villiintyy / Kissa Vieköön

14 - Epäonnenkeksi / Apinarakkautta

14 - Epäonnenkeksi / Apinarakkautta

15.7.2018
Kausi 1. Jakso 14/26. Madagascar-elokuvista tutut pingviinit seikkailevat tässä hulvattomassa lastenohjelmassa. Pingviiniveljeksillä on räpylät täynnä hommaa kotonaan eläintarhassa, mutta joskus seikkailut johdattavat heidät sen aitojen ulkopuolellekin. Sarjassa tulee vastaan uusia tuttavuuksia, mutta myös vanhoja ystäviä Madagascar-elokuvista. Lastenohjelma. (22')

14 - Epäonnenkeksi / Apinarakkautta

15 - Talas! / Rengastetut

15 - Talas! / Rengastetut

16.7.2018
Kausi 1. Jakso 15/26. Madagascar-elokuvista tutut pingviinit seikkailevat tässä hulvattomassa lastenohjelmassa. Pingviiniveljeksillä on räpylät täynnä hommaa kotonaan eläintarhassa, mutta joskus seikkailut johdattavat heidät sen aitojen ulkopuolellekin. Sarjassa tulee vastaan uusia tuttavuuksia, mutta myös vanhoja ystäviä Madagascar-elokuvista. Lastenohjelma. (22')

15 - Talas! / Rengastetut

16 - Karman Laki / Pesukarhun Naamio

16 - Karman Laki / Pesukarhun Naamio

17.7.2018
Kausi 1. Jakso 16/26. Madagascar-elokuvista tutut pingviinit seikkailevat tässä hulvattomassa lastenohjelmassa. Pingviiniveljeksillä on räpylät täynnä hommaa kotonaan eläintarhassa, mutta joskus seikkailut johdattavat heidät sen aitojen ulkopuolellekin. Sarjassa tulee vastaan uusia tuttavuuksia, mutta myös vanhoja ystäviä Madagascar-elokuvista. Lastenohjelma. (22')

16 - Karman Laki / Pesukarhun Naamio

17 - Tohtori Ilma-aukon Kosto

17 - Tohtori Ilma-aukon Kosto

18.7.2018
Kausi 1. Jakso 17/26. Madagascar-elokuvista tutut pingviinit seikkailevat tässä hulvattomassa lastenohjelmassa. Pingviiniveljeksillä on räpylät täynnä hommaa kotonaan eläintarhassa, mutta joskus seikkailut johdattavat heidät sen aitojen ulkopuolellekin. Sarjassa tulee vastaan uusia tuttavuuksia, mutta myös vanhoja ystäviä Madagascar-elokuvista. Lastenohjelma. (22')

17 - Tohtori Ilma-aukon Kosto

18 - Kadonnut viba / Viidakon laki Tulossa

18 - Kadonnut viba / Viidakon laki

19.7.2018
Kausi 1. Jakso 18/26. Madagascar-elokuvista tutut pingviinit seikkailevat tässä hulvattomassa lastenohjelmassa. Pingviiniveljeksillä on räpylät täynnä hommaa kotonaan eläintarhassa, mutta joskus seikkailut johdattavat heidät sen aitojen ulkopuolellekin. Sarjassa tulee vastaan uusia tuttavuuksia, mutta myös vanhoja ystäviä Madagascar-elokuvista. Lastenohjelma. (22')

18 - Kadonnut viba / Viidakon laki

19 - Olin pingviinizombi / Pistämättömät Tulossa

19 - Olin pingviinizombi / Pistämättömät

20.7.2018
Kausi 1. Jakso 19/26. Madagascar-elokuvista tutut pingviinit seikkailevat tässä hulvattomassa lastenohjelmassa. Pingviiniveljeksillä on räpylät täynnä hommaa kotonaan eläintarhassa, mutta joskus seikkailut johdattavat heidät sen aitojen ulkopuolellekin. Sarjassa tulee vastaan uusia tuttavuuksia, mutta myös vanhoja ystäviä Madagascar-elokuvista. Lastenohjelma. (22')

19 - Olin pingviinizombi / Pistämättömät

20 - Komentokriisi / Totuuden torvi Tulossa

20 - Komentokriisi / Totuuden torvi

21.7.2018
Kausi 1. Jakso 20/26. Madagascar-elokuvista tutut pingviinit seikkailevat tässä hulvattomassa lastenohjelmassa. Pingviiniveljeksillä on räpylät täynnä hommaa kotonaan eläintarhassa, mutta joskus seikkailut johdattavat heidät sen aitojen ulkopuolellekin. Sarjassa tulee vastaan uusia tuttavuuksia, mutta myös vanhoja ystäviä Madagascar-elokuvista. Lastenohjelma. (22')

20 - Komentokriisi / Totuuden torvi

21 - Ja puoli valtakuntaa / Ei koskea saa Tulossa

21 - Ja puoli valtakuntaa / Ei koskea saa

22.7.2018
Kausi 1. Jakso 21/26. Madagascar-elokuvista tutut pingviinit seikkailevat tässä hulvattomassa lastenohjelmassa. Pingviiniveljeksillä on räpylät täynnä hommaa kotonaan eläintarhassa, mutta joskus seikkailut johdattavat heidät sen aitojen ulkopuolellekin. Sarjassa tulee vastaan uusia tuttavuuksia, mutta myös vanhoja ystäviä Madagascar-elokuvista. Lastenohjelma. (22')

21 - Ja puoli valtakuntaa / Ei koskea saa

22 - Norsun muisti / Sydämen saukko Tulossa

22 - Norsun muisti / Sydämen saukko

23.7.2018
Kausi 1. Jakso 22/26. Madagascar-elokuvista tutut pingviinit seikkailevat tässä hulvattomassa lastenohjelmassa. Pingviiniveljeksillä on räpylät täynnä hommaa kotonaan eläintarhassa, mutta joskus seikkailut johdattavat heidät sen aitojen ulkopuolellekin. Sarjassa tulee vastaan uusia tuttavuuksia, mutta myös vanhoja ystäviä Madagascar-elokuvista. Lastenohjelma. (22')

22 - Norsun muisti / Sydämen saukko

23 - Neiti Kippari / Likaista peliä Tulossa

23 - Neiti Kippari / Likaista peliä

24.7.2018
Kausi 1. Jakso 23/26. Madagascar-elokuvista tutut pingviinit seikkailevat tässä hulvattomassa lastenohjelmassa. Pingviiniveljeksillä on räpylät täynnä hommaa kotonaan eläintarhassa, mutta joskus seikkailut johdattavat heidät sen aitojen ulkopuolellekin. Sarjassa tulee vastaan uusia tuttavuuksia, mutta myös vanhoja ystäviä Madagascar-elokuvista. Lastenohjelma. (22')

23 - Neiti Kippari / Likaista peliä

24 - Hetki / Piraattilähetys Tulossa

24 - Hetki / Piraattilähetys

25.7.2018
Kausi 1. Jakso 24/26. Madagascar-elokuvista tutut pingviinit seikkailevat tässä hulvattomassa lastenohjelmassa. Pingviiniveljeksillä on räpylät täynnä hommaa kotonaan eläintarhassa, mutta joskus seikkailut johdattavat heidät sen aitojen ulkopuolellekin. Sarjassa tulee vastaan uusia tuttavuuksia, mutta myös vanhoja ystäviä Madagascar-elokuvista. Lastenohjelma. (22')

24 - Hetki / Piraattilähetys

25 - Käärmeenpää! / Haukka ja Pingviinit Tulossa

25 - Käärmeenpää! / Haukka ja Pingviinit

26.7.2018
Kausi 1. Jakso 25/26. Madagascar-elokuvista tutut pingviinit seikkailevat tässä hulvattomassa lastenohjelmassa. Pingviiniveljeksillä on räpylät täynnä hommaa kotonaan eläintarhassa, mutta joskus seikkailut johdattavat heidät sen aitojen ulkopuolellekin. Sarjassa tulee vastaan uusia tuttavuuksia, mutta myös vanhoja ystäviä Madagascar-elokuvista. Lastenohjelma. (22')

25 - Käärmeenpää! / Haukka ja Pingviinit

26 - Pingviini Pysyy Kuvassa / Vanha Ystävä Vai Vihollinen? Tulossa

26 - Pingviini Pysyy Kuvassa / Vanha Ystävä Vai Vihollinen?

27.7.2018
Kausi 1. Jakso 26/26. Madagascar-elokuvista tutut pingviinit seikkailevat tässä hulvattomassa lastenohjelmassa. Pingviiniveljeksillä on räpylät täynnä hommaa kotonaan eläintarhassa, mutta joskus seikkailut johdattavat heidät sen aitojen ulkopuolellekin. Sarjassa tulee vastaan uusia tuttavuuksia, mutta myös vanhoja ystäviä Madagascar-elokuvista. Lastenohjelma. (22')

26 - Pingviini Pysyy Kuvassa / Vanha Ystävä Vai Vihollinen?