Mr Selfridge

Mr Selfridge

Historialliset draamat

Draamasarja Selfridges-tavaratalon perustajasta. Harry Selfridge halusi tehdä ostoksista yhtä jännittävää kuin seksistä. Hän saapuu Lontooseen Chicagosta vuonna 1908 tavoitteenaan avata maailman hienoin tavaratalo. Englantilainen draamasarja.

Katso: Jakso 1Poista suosikeistaLisää suosikiksi
1 - Jakso 1

1 - Jakso 1

11.4.2018
Kausi 2. Jakso 1/10. Tavaratalo täyttää viisi vuotta, ja vanhat ja uudet kasvot palaavat ruutuun. Harry Selfridgen liike kukoistaa, mutta yksityiselämässä on karikkoisempaa. Englantilainen draamasarja. (47')

1 - Jakso 1

2 - Jakso 2

2 - Jakso 2

11.4.2018
Kausi 2. Jakso 2/10. Sodan uhka ja yhteiskunnan levottomuus hermostuttaa henkilökuntaa ja maata. Harry kiittää henkilökuntaansa järjestämällä tangojuhlat. Englantilainen draamasarja. (45')

2 - Jakso 2

3 - Jakso 3

3 - Jakso 3

11.4.2018
Kausi 2. Jakso 3/10. Agnes järjestää huikean tapahtuman britti-imperiumin kunniaksi, mutta uutiset latistavat tunnelmaa: Englanti on julistanut sodan Saksalle. Englantilainen draamasarja. (44')

3 - Jakso 3

4 - Jakso 4

4 - Jakso 4

11.4.2018
Kausi 2. Jakso 4/10. Ensimmäiset uutiset sodan kauhuista Belgiassa tihkuvat Englantiin, ja Selfridgen miehet ryntäävät värväytymään armeijaan. Thackeray kiinnittää huomiota oudosti käyttäytyvään Henriin…. Englantilainen draamasarja. (44')

4 - Jakso 4

5 - Jakso 5

5 - Jakso 5

11.4.2018
Kausi 2. Jakso 5/10. Kun Harryn miespuolinen henkilökunta lähtee sotaan, naisia värvätään miesten töihin ja Harry haluaisi kantaa kortensa kekoon sotaponnisteluissa. Englantilainen draamasarja. (44')

5 - Jakso 5

6 - Jakso 6

6 - Jakso 6

11.4.2018
Kausi 2. Jakso 6/10. Saksanvastainen mieliala nousee, ja Harry järjestää isänmaallisen konsertin. Häntä pyydetään lähtemään salaiselle tiedustelumatkalle ja Henri pidätetään. Englantilainen draamasarja. (43')

6 - Jakso 6

7 - Jakso 7

7 - Jakso 7

11.4.2018
Kausi 2. Jakso 7/10. Henri on pidätettynä ja Harry yllättäen poissa, väki on huolissaan ja lehdet paljastavat skandaalin, jonka mukaan Harry on toimittanut brittijoukoille viallisia laitteita. Englantilainen draamasarja. (43')

7 - Jakso 7

8 - Jakso 8

8 - Jakso 8

11.4.2018
Kausi 2. Jakso 8/10. Hermostunut ja huolestunut Harry palaa kotiin kohtaamaan julkisuuden ja lehdistön paineet ja samalla kuulee uutiset Henrin pidätyksestä. Englantilainen draamasarja. (43')

8 - Jakso 8

9 - Jakso 9

9 - Jakso 9

11.4.2018
Kausi 2. Jakso 9/10. Harry on päättänyt saada Selfridgen takaisin ruotuun ja Lady Mae ja Frank Edwards yhdistävät voimansa puhdistaakseen Harryn nimen. Englantilainen draamasarja. (43')

9 - Jakso 9

10 - Jakso 10

10 - Jakso 10

11.4.2018
Kausi 2. Jakso 10/10. Agnes ja Victor joutuvat miettimään tekojaan, kun Lady Mae ottaa riskin, joka tuo Harrylle hyviä uutisia. Rose taas valmistautuu kertomaan Harrylle uutisen, joka särkee hänen maailmansa. Englantilainen draamasarja. (44')

10 - Jakso 10

Sinua saattaisi kiinnostaa

Kotilieden lämpöä

Kotilieden lämpöä

Draama maalaisyhteisön vahvoista naisista toisen maailmansodan varjossa. Sodan alkaessa naiset yhdistävät voimansa naisjärjestön paikallisjaostossa. Paljastuvat piilevät kyvyt muuttavat kaikkien elämää. Englantilainen draamasarja.
Jamaica Inn

Jamaica Inn

1820-luvun karuille, tuulisille ja syrjäisille Cornwallin nummille sijoittuva kasvutarina kertoo sisukkaan Mary Yellanin elämästä. Perustuu Daphne Du Maurierin klassikkoromaaniin. Englantilainen draamasarja.
Jericho

Jericho

1870-luvun Yorkshiren ylängöillä Jerichon hökkelikylässä asuu yhteisö, joka elää, kukoistaa ja kuolee sen järkälemäisen sillan varjossa, joita rakentamaan heidät alun perin tuotiin. Englantilainen draamasarja.
Veripunainen, lumivalkoinen

Veripunainen, lumivalkoinen

1870-luvun Lontoon kadut eivät ole turvallisia tässä Michael Faberin bestselleriin perustuvassa tarinassa Sugarista, erikoisesta nuoresta prostituoidusta ja William Rackhamista, parfyymi-imperiumin perijästä. Englantilainen draamasarja.
The Bletchley Circle

The Bletchley Circle

Vuosiin 1952-53 sijoittuva tiheätunnelmainen draama neljästä naisesta, jotka ratkoivat 2. maailmansodan aikana salakirjoitusta Bletchley Parkissa. Naiset eivät ole tyytyväisiä rikosten viralliseen tutkintaan, ja ottavat tapaukset ratkaistakseen. Englantilainen rikosdraamasarja.
Murtuva maailma

Murtuva maailma

Palkittu dramaturgi Stephen Poliakoff avaa 1930-luvun Lontoon ailahtelevaa maailmaa tarinallaan mustan jazzyhtyeen noususta menestykseen ennen kuin väkivalta ja ennakkoluulot tekevät lopun suosiosta. Englantilainen draamasarja.
Him

Him

Kolmiosainen yliluonnollinen draama. 17-vuotias poika, joka tunnetaan vain nimellä HIM yrittää kaikin voimin salata isoisältään perimänsä yliluonnollisen kyvyn, jota ymmärtää vain hänen ikääntyvä isoäitinsä. Englantilainen draamasarja.
Jekyll and Hyde

Jekyll and Hyde

Palkittu kirjailija Charlie Higson uudistaa hyvä vastaan paha -tarinan. V. 1930 Lontoossa nuori tohtori Jekyll saa selville pimeän menneisyytensä. Hän on perinyt isoisänsä kirouksen, ja ääritilanteissa hänet valtaa selittämätön voima - Hyde. Englantilainen jännityssarja.
Tutankhamun

Tutankhamun

Tositarina Howard Carterin suurkoitoksesta löytää poikafaarao Tutankhamonin kadonnut hauta. Upeana taustana Egypti vallankumouksen ja 1. maailmansodan melskeessä. Englantilainen draamasarja.
Breathless

Breathless

Salaisuudet, valheet ja intohimot kytevät pinnan alla 1960-luvun alun loisteliaassa maailmassa. Englanti on seksivallankumouksen partaalla ja lontoolaisen naistentautien osaston henkilökunta paiskii töitä ja kamppailee omien ongelmiensa kanssa. Englantilainen rikosdraamasarja.
H G Wellsin painajaismaiset maisemat

H G Wellsin painajaismaiset maisemat

HG Wells kirjoitti yliluonnollisia, selittämättömiä ja makaabereja tarinoita, joissa liikuttiin rinnakkaistodellisuuksissa. Tarinoissa kerrottiin demonien riivaamasta elämästä ja tutkittiin tunnetun tieteen rajoja. Tässä neljä parasta. Englantilainen jännityssarja.
The Secret Agent

The Secret Agent

Räjähtävä, sydäntäsärkevä sovitus Joseph Conradin klassikkoromaanista, joka kertoo terrorismista, vakoilusta ja petoksesta vuoden 1886 Lontoossa. Englantilainen draamasarja.