Nuori Morse

Nuori Morse

Rikos

Sarja seuraa nuorta Endeavour Morsea hänen uransa alussa Oxfordin rikospoliisissa. Hän kohtaa Strangen ensi kertaa ja myöhemmin tutuksi tulevat persoonallisuuden omat piirteet alkavat hahmottua. Englantilainen rikosdraamasarja.

Katso: Jakso 1Poista suosikeistaLisää suosikiksi
1 - Ride

1 - Ride

2.4.2018
Kausi 3. Jakso 1/4. Ride. Tivolin hupi loppuu lyhyeen kun nuori nainen siepataan yöhön. Aamulla hänen pahoinpidelty ruumiinsa löytyy Oxfordshiren maaseudulta ja Oxfordin poliisi aloittaa tutkinnan Englantilainen rikosdraamasarja. (88')

1 - Ride

2 - Arcadia

2 - Arcadia

2.4.2018
Kausi 3. Jakso 2/4. Arcadia. Nuori kotiäiti kuolee ilmeisesti samaan outoon vatsatautiin, joka on kaatanut puolet päällikkö Brightin joukoista. Endeavour Morsen tutkimukset johtavat hänet keskustan supermarketiin. Englantilainen rikosdraamasarja. (89')

2 - Arcadia

3 - Prey

3 - Prey

2.4.2018
Kausi 3. Jakso 3/4. Prey. Hollantilainen au pair Ingrid Hjort katoaa, ja Endeavour vedetään Oxfordin tiedeyhteisön riitoihin, kaupungin laajoihin puistoihin, iltakouluun ja kesyttömän Oxfordshiren metsiin. Englantilainen rikosdraamasarja. (89')

3 - Prey

4 - Coda

4 - Coda

2.4.2018
Kausi 3. Jakso 4/4. Coda. Endeavourilla on vaikeuksia yksityiselämässä ja hän joutuu tutkimaan tapausta, joka sopisi paremmin yksityisetsivälle. Hän seuraa ystävänsä entisen vaimon liikkeitä ja kaksi yksinäistä sielua löytää lohdun toisistaan. Englantilainen rikosdraamasarja. (90')

4 - Coda