Nuori Morse

Nuori Morse

Rikos

Sarja seuraa nuorta Endeavour Morsea hänen uransa alussa Oxfordin rikospoliisissa. Hän kohtaa Strangen ensi kertaa ja myöhemmin tutuksi tulevat persoonallisuuden omat piirteet alkavat hahmottua. Englantilainen rikosdraamasarja.

Katso: Jakso 1Poista suosikeistaLisää suosikiksi
1 - Ride

1 - Ride

2.4.2018
Kausi 3. Jakso 1/4. Ride. Tivolin hupi loppuu lyhyeen kun nuori nainen siepataan yöhön. Aamulla hänen pahoinpidelty ruumiinsa löytyy Oxfordshiren maaseudulta ja Oxfordin poliisi aloittaa tutkinnan Englantilainen rikosdraamasarja. (88')

1 - Ride

2 - Arcadia

2 - Arcadia

2.4.2018
Kausi 3. Jakso 2/4. Arcadia. Nuori kotiäiti kuolee ilmeisesti samaan outoon vatsatautiin, joka on kaatanut puolet päällikkö Brightin joukoista. Endeavour Morsen tutkimukset johtavat hänet keskustan supermarketiin. Englantilainen rikosdraamasarja. (89')

2 - Arcadia

3 - Prey

3 - Prey

2.4.2018
Kausi 3. Jakso 3/4. Prey. Hollantilainen au pair Ingrid Hjort katoaa, ja Endeavour vedetään Oxfordin tiedeyhteisön riitoihin, kaupungin laajoihin puistoihin, iltakouluun ja kesyttömän Oxfordshiren metsiin. Englantilainen rikosdraamasarja. (89')

3 - Prey

4 - Coda

4 - Coda

2.4.2018
Kausi 3. Jakso 4/4. Coda. Endeavourilla on vaikeuksia yksityiselämässä ja hän joutuu tutkimaan tapausta, joka sopisi paremmin yksityisetsivälle. Hän seuraa ystävänsä entisen vaimon liikkeitä ja kaksi yksinäistä sielua löytää lohdun toisistaan. Englantilainen rikosdraamasarja. (90')

4 - Coda

Sinua saattaisi kiinnostaa

Komisario Lewis

Komisario Lewis

Komisario Robbie Lewis on noussut Morsen varjosta ja hänellä on nyt oma oppipoika, kunnianhimoinen konstaapeli Hathaway. Yhdessä he tutkivat murhia Oxfordin hulppeissa puitteissa. Englantilainen rikosdraamasarja.
Shetlandsaarten murhat

Shetlandsaarten murhat

Douglas Henshall esittää Jimmy Pereziä murhamysteerisarjassa joka sijoittuu Skotlannin Shetlannin saarille. Englantilainen draamasarja.
Vera Stanhope tutkii

Vera Stanhope tutkii

Pohjois-Englantiin sijoittuvassa sarjassa rikosylikomisario Vera Stanhope on viinaanmenevä, suorasukainen työnarkomaani. Hän ei näytä yksinäisyyttään ja kohtaa maailman aseinaan terävä äly, oveluus ja rohkeus sekä räväkkä pahansisuinen luonne. Englantilainen rikosdraamasarja.
Case Histories

Case Histories

Entinen poliisi ja sotilas Jackson näyttää kovikselta mutta on oikea pehmonalle sisällä. Hän ei voi olla auttamatta ketään ja vetää puoleensa surevia, eksyneitä ja hukassa olevia. Englantilainen rikosdraamasarja.
Epäilyksen polttopiste

Epäilyksen polttopiste

Taitava mutta vaikea komisario Jane Tennison raivaa itselleen jalansijaa miehisessä maailmassa. Lynda La Planten kirjoihin perustuvassa rikosdraamassa on pääosassa Helen Mirren. Englantilainen rikosdraamasarja.
Thorne

Thorne

Palkittu näyttelijä David Morrissey on rikoskomisario Tom Thorne, monimutkainen ja erikoinen poliisi Mark Billinghamin bestselleriin perustuvassa sarjassa. Englantilainen draamasarja.
Chasing Shadows

Chasing Shadows

Rikosjännärisarja keskittyy kadonneita etsivän yksikköön. Rikosylikonstaapeli Sean Stone on yrmy mies jonka käytös vieraannuttaa kaikki työtoverit. Mutta hänen erikoiset työtapansa saavat tuloksia aikaan. Englantilainen rikosdraamasarja.
Agatha Christien Neiti Marple

Agatha Christien Neiti Marple

Agatha Christien rakastettu neiti Marple jatkaa dekkarigenren suosittuna kuningattarena. Englantilainen rikosdraamasarja.
Hercule Poirot

Hercule Poirot

David Suchet on maailmankuulu etsivähahmo Hercule Poirot. Agatha Christien rakastetut teokset heräävät henkiin tässä hienossa murhamysteerikokoelmassa. Englantilainen rikosdraamasarja.
Line of Duty

Line of Duty

Kuinka pitkälle ollaan valmiita menemään totuuden paljastamiseksi? Seuraa poliisin mädännäisyyttä tutkivaa AC-12 -yksikköä, jotka jahtaavat oikeutta sisältäpäin tuhoavia miehiä ja naisia. Englantilainen rikosdraamasarja.
Tutankhamun

Tutankhamun

Tositarina Howard Carterin suurkoitoksesta löytää poikafaarao Tutankhamonin kadonnut hauta. Upeana taustana Egypti vallankumouksen ja 1. maailmansodan melskeessä. Englantilainen draamasarja.
Lucan

Lucan

7.11. 1974, Sandra Rivett, aatelisen Lucanin perheen lastenhoitaja, löytyi kuoliaaksi hakattuna. Sitten pääepäilty, Lordi Lucan, katoaa jäljettömiin. Skandaali ravisteli brittiyhteiskunnan perustaa. Englantilainen rikosdraamasarja.