Panttilainaamon parhaat

Panttilainaamon parhaat

Ammattilaiset

Nyt nähdään suositun Panttilainaamo-sarjan mielenkiintoisimpia kauppoja vuosien varrelta! Jokaisella jaksolla on oma teemansa. Panttilainaamo-sarjassa seurataan Harrisonien perheyrityksen toimintaa. Panttilainaamossa häärivät miehet kolmessa sukupolvessa. Isoisä Richard, poika Rick ja pojanpoika Corey pitävät putiikin pystyssä ja bisneksen kukoistavana. Peruspanttauksen lisäksi panttilainaamon tiskille tuodaan myyntiin mitä erikoisimpia artikkeleja. Tarkkasilmäiset puodinpitäjät erottavat romun aarteista ja käärivät harvinaisilla löydöillä dollarit kotiin. Amerikkalainen realitysarja.

Poista suosikeistaLisää suosikiksi
Sarjassa ei ole juuri nyt sisältöä katseltavissa
1 - Arvokkaimmat esineet Tulossa

1 - Arvokkaimmat esineet

6.8.2018
Kausi 16. Jakso 1/47. Arvokkaimmat esineet. Tässä jaksossa tutustutaan sarjan arvokkaimpiin esineisiin. Rickille kaupitellaan muun muassa elokuvista tuttua muskeliautoa, Enigma-koodilaitetta ja harvinaista revolveritykkiä. Amerikkalainen realitysarja. (20')

1 - Arvokkaimmat esineet

2 - Totta vai tarua Tulossa

2 - Totta vai tarua

6.8.2018
Kausi 16. Jakso 2/47. Totta vai tarua. Tässä jaksossa tutustutaan arvoesineisiin, joiden alkuperä on epäselvä joko omistajalle tai kaupan henkilökunnalle. Kaupan on muun muassa Thomas Jeffersonille kuulunut kirja, harvinainen nimikirjoituskokoelma ja Claude Monet?n maalaus. Amerikkalainen realitysarja. (19')

2 - Totta vai tarua

3 - Vaaralliset diilit Tulossa

3 - Vaaralliset diilit

7.8.2018
Kausi 16. Jakso 3/47. Vaaralliset diilit. Tässä jaksossa tutustutaan erikoisiin aseisiin ja esineisiin, joita on nähty sarjan eri tuotantokausilla. Mukana on muun muassa harvinainen LeMat-revolveri ja kuuluisalle uhkapelaajalle kuulunut pelikokoelma. Amerikkalainen realitysarja. (19')

3 - Vaaralliset diilit

4 - Asiantuntijoiden tutkimukset Tulossa

4 - Asiantuntijoiden tutkimukset

7.8.2018
Kausi 16. Jakso 4/47. Asiantuntijoiden tutkimukset. Tässä jaksossa nähdään Rickin käyttämien asiantuntijoiden parhaita hetkiä. Kaupan on muun muassa Harry Houdinille kuulunut pakkopaita ja Iwo Jiman taisteluun kuuluneita asiakirjoja. Amerikkalainen realitysarja. (19')

4 - Asiantuntijoiden tutkimukset

5 - Suurimmat mysteerit Tulossa

5 - Suurimmat mysteerit

8.8.2018
Kausi 16. Jakso 5/47. Suurimmat mysteerit. Tässä jaksossa tutustutaan omalaatuisiin esineisiin, joita sarjassa on nähty. Mukana on muun muassa amfibioauto, suuri silmäproteesikokoelma ja mysteerikivi. Amerikkalainen realitysarja. (19')

5 - Suurimmat mysteerit

6 - Upeimmat keräilyesineet Tulossa

6 - Upeimmat keräilyesineet

8.8.2018
Kausi 16. Jakso 6/47. Upeimmat keräilyesineet. Tässä jaksossa tutustutaan aiemmilla kausilla nähtyihin keräilyesineisiin. Tarjolla on muun muassa Playboy-lehden ensimmäinen numero, Star Trek -leluja ja valtava tossukokoelma. Amerikkalainen realitysarja. (19')

6 - Upeimmat keräilyesineet

7 - Oma kokoelma Tulossa

7 - Oma kokoelma

9.8.2018
Kausi 16. Jakso 7/47. Oma kokoelma. Jaksossa tutustutaan kaupassa nähtyihin tavaroihin, jotka Rick on halunnut hankkia itselleen. Kaupan on muun muassa Steve McQueenin vanha moottoripyörä ja New England Patriotsin mestaruussormus. Amerikkalainen realitysarja. (19')

7 - Oma kokoelma

8 - Tien päällä Tulossa

8 - Tien päällä

9.8.2018
Kausi 16. Jakso 8/47. Tien päällä. Ohjelmassa tutustutaan tapahtumiin ja esineisiin, joiden vuoksi panttilainaamon pojat ovat lähteneet tien päälle. Chum ja Corey lähtevät Sturgisin moottoripyörätapahtumaan. Rick vierailee ystävänsä luona Lontoossa. Amerikkalainen realitysarja. (19')

8 - Tien päällä

9 - Suurimmat riskit Tulossa

9 - Suurimmat riskit

10.8.2018
Kausi 16. Jakso 9/47. Suurimmat riskit. Jaksossa tutustutaan esineisiin, joiden arvo oli ostohetkellä hämärän peitossa. Rick ottaa riskin ostaessaan Shoeless Joe Jacksonin nimikirjoituksella varustetun kirjan, ja Corey hankkii veneen Rickin vastustuksesta huolimatta. Amerikkalainen realitysarja. (19')

9 - Suurimmat riskit

10 - Moottorien juhlaa Tulossa

10 - Moottorien juhlaa

10.8.2018
Kausi 16. Jakso 10/47. Moottorien juhlaa. Jaksossa tutustutaan erikoisiin ajoneuvoihin ja moottorilla toimiviin laitteisiin. Tarjolla on muun muassa harvinainen kokoelma Indian-moottoripyöriä ja erikoinen jäätelökone. Amerikkalainen realitysarja. (19')

10 - Moottorien juhlaa