Paratiisimotelli Ruotsi

Paratiisimotelli Ruotsi

Reality ja tositapahtumat

Seitsemän aiemmilta kausilta tuttua all-star-poikaa palaavat Paratiisihotelliin, mutta kaikki eivät saakaan jäädä, vaan heidät lähetetään Paratiisimotelliin, josta heidän pitää yrittää päästä kilpailujen avulla takaisin. Ruotsalainen realitysarja.

Katso: Jakso 3Poista suosikeistaLisää suosikiksi
1 - Uusi tuleminen

1 - Uusi tuleminen

14.5.2018
Kausi 9. Jakso 1/8. Uusi tuleminen. Tällä kaudella Paratiisihotellin rinnalla toimii Paratiisimotelli, jonne muuttaa joukko vanhoja kilpailijoita. Heillä on sitten mahdollisuus siirtyä oikean hotellin puolelle. Motellillakaan ei ole kovin kehnot oltavat - siellä kun on kaikkea samaa kuin hotellissakin. Paitsi naisia. Ruotsalainen realitysarja. (17')

1 - Uusi tuleminen

2 - Ensimmäinen lähtijä

2 - Ensimmäinen lähtijä

16.5.2018
Kausi 9. Jakso 2/8. Ensimmäinen lähtijä. Tänään selviää, kuka motellin pojista pääsee ensimmäisenä varsinaisen hotellin asukkaaksi. Tie on kuitenkin kivikkoinen. Nyt tarvitaan niin reisivoimaa kuin ajantajuakin. Ruotsalainen realitysarja. (21')

2 - Ensimmäinen lähtijä

3 - Hiekkarannan kingit

3 - Hiekkarannan kingit

21.5.2018
Kausi 9. Jakso 3/8. Hiekkarannan kingit. Motellin pojat alkavat turhautua. Kaikki haluaisivat varsinaisen hotellin puolelle nauttimaan juhlista ja naisseurasta. Yllättävää kyllä, sinne pääsee kaivamalla. Ruotsalainen realitysarja. (15')

3 - Hiekkarannan kingit

4 - Ihan uusi mies Tulossa

4 - Ihan uusi mies

24.5.2018
Kausi 9. Jakso 4/8. Ihan uusi mies. Tänään motellin pojat saavat kisailla edusta seuraavaan karsintatehtävään. Luvassa on peli, jossa vaaditaan älyä ja strategiaa. Ja kun äly on mitelty, hotellilla odottaa vielä suuri yllätys. Ruotsalainen realitysarja. (16')

4 - Ihan uusi mies

5 - Rasvaiset jutut Tulossa

5 - Rasvaiset jutut

29.5.2018
Kausi 9. Jakso 5/8. Rasvaiset jutut. Jokeripaikka on tarjolla. Ensin pitää vain voittaa ohjelman kautta aikain rasvaisin tehtävä. Tällä kertaa suurisuisuudesta on valtava etu. Ruotsalainen realitysarja. (15')

5 - Rasvaiset jutut

Jakso 6 Tulossa

Jakso 6

1.6.2018
Kausi 9. Jakso 6/8. Seitsemän aiemmilta kausilta tuttua all-star-poikaa palaavat Paratiisihotelliin, mutta kaikki eivät saakaan jäädä, vaan heidät lähetetään Paratiisimotelliin, josta heidän pitää yrittää päästä kilpailujen avulla takaisin. Ruotsalainen realitysarja. (17')

Jakso 6

Jakso 7 Tulossa

Jakso 7

6.6.2018
Kausi 9. Jakso 7/8. Seitsemän aiemmilta kausilta tuttua all-star-poikaa palaavat Paratiisihotelliin, mutta kaikki eivät saakaan jäädä, vaan heidät lähetetään Paratiisimotelliin, josta heidän pitää yrittää päästä kilpailujen avulla takaisin. Ruotsalainen realitysarja. (19')

Jakso 7

Jakso 8 Tulossa

Jakso 8

19.6.2018
Kausi 9. Jakso 8/8. Seitsemän aiemmilta kausilta tuttua all-star-poikaa palaavat Paratiisihotelliin, mutta kaikki eivät saakaan jäädä, vaan heidät lähetetään Paratiisimotelliin, josta heidän pitää yrittää päästä kilpailujen avulla takaisin. Ruotsalainen realitysarja. (15')

Jakso 8

Sinua saattaisi kiinnostaa

Nakudeitit

Nakudeitit

Nakudeitit on tosi-tv-sarja, jossa sinkut deittailevat alasti. Amerikkalainen realitysarja.
Paratiisihotelli Ruotsi

Paratiisihotelli Ruotsi

Joukko kuumia sinkkuja nauttivat luksuslomasta hulppeassa lomakohteessa ja tutustuvat toisiin kuumiin sinkkuihin. Heidän tavoitteenaan on asua hotellissa niin pitkään kuin mahdollista. Ilman paria jäävä sinkku putoaa ja joutuu lähtemään kotimatkalle. Hotellissa pisimpään selviytynyt voittaa 500 000 Ruotsin kruunua. Ohjelman juontaa Rebecca Simonsson. Ruotsalainen realitysarja.
Temptation Island Suomi - musavideo

Temptation Island Suomi - musavideo

Aleksanteri Hakaniemi kutsuttiin Temptation Island Suomi -sarjan kuvauksiin Thaimaahan. Syntyi musiikkivideo, jossa pannaan kaikki sekasin ja tutustutaan kauden hahmoihin! #tisuomi Kotimainen musiikkivideo.
Talent UK

Talent UK

Britit etsivät jälleen huikeita Talentteja Simon Cowellin johdolla! Yhdeksännellä tuotantokaudella talentteja tuomaroivat Cowellin lisäksi Amanda Holden, Alesha Dixon ja David Walliams. Englantilainen viihdeohjelma.
Rikkaiden deittipalvelu

Rikkaiden deittipalvelu

Patti Stanger johtaa vahvalla otteella Millionaire's Clubia, jossa hän etsii henkilökuntansa kanssa miljonääreille täydellistä kumppania. Amerikkalainen realitysarja.
Paratiisihotelli Norja

Paratiisihotelli Norja

Paratiisihotelli Norja jatkuu uuden kauden voimin marraskuun alussa! Sarjan uutta yhdeksättä kautta juontaa tuttuun tapaan Mikael Gabrielin upea kihlattu Triana Iglesias. Paratiisihotellissa juonitaan, lemmitään ja bailataan luksusoloissa, jossa panoksena on 150 000 Norjan kruunua. Kilpailijat säilyttävät paikkansa paratiisissa ainoastaan pelaamalla korttinsa oikein ja löytämällä itselleen parin viikosta toiseen. Jos jää yksin, unelmaloma on ohi ja joutuu kotimatkalle. Mikä pari selviytyy voittajaksi? Entä luottaako voittajapari toisiinsa vai tippuvatko kultaiset pallot maahan? Norjalainen realitysarja.
Wedding Town

Wedding Town

Sarjassa seurataan pariskuntia, jotka ovat päättäneet mennä naimisiin. Englantilainen realitysarja.
Talent USA

Talent USA

Yhdysvaltojen suurinta kykyä ja valovoimaisinta tähteä etsivät tuomarit Howard Stern, Howie Mandel, Heidi Klum ja Mel B. Ohjelman juontaa Nick Cannon. Amerikkalainen viihdeohjelma.
Hottikset

Hottikset

Suosikkisarja on taas täällä upeampana kuin koskaan! Joukko kuumia sinkkuja muuttaa kimppakämppään aivan Helsingin ydinkeskustaan. Alkaa armoton deittailu ja biletys. Löytävätkö vannoutuneet sinkut unelmiensa kumppania deittiviidakosta? Rima on ainakin korkealla. Kotimainen realitysarja.
Häät sulhasen tapaan Special

Häät sulhasen tapaan Special

Tässä ohjelmassa pariskunta saa 14000 puntaa järjestääkseen unelmiensa häät. Ehtoja hääavustukseen on kaksi. Häiden pitää tapahtua kolmen viikon kuluessa rahojen vastaanottamisesta ja sulhasen tulee hoitaa kaikki järjestelyt. Englantilainen realitysarja.
Lätkävaimot

Lätkävaimot

Tunnettujen NHL-pelaajien puolisot päästävät kamerat seuraamaan hektistä arkeaan ja epävarmuuden sävyttämää lätkäelämää miesten rinnalla. Kanadalainen realitysarja.
Maailman parhaat hupivideot

Maailman parhaat hupivideot

Hauskoja ja koskettavia tapahtumia jokapäiväisestä elämästä, jotka ovat päätyneet tallenteiksi. Aiheina lapset, häät, kotieläimet ja villit leikit, jotka eivät ole sujuneet aivan suunnitelmien mukaan. Amerikkalainen komediasarja.