Piru vai pyhimys

Piru vai pyhimys

Historialliset draamat

The Young Pope - piru vai pyhimys, pääosissa Jude Law ja Diane Keaton, kertoo ensimmäisen amerikkalaisen paavin, Pius XIII Belardon tarinan. Salaperäinen, ristiriitainen hahmo kulkee yksinäisyyden tietä löytääkseen ihmiskunnalle Jumalan. Englantilainen draamasarja.

Katso: Jakso 1Poista suosikeistaLisää suosikiksi
1 - Jakso 1

1 - Jakso 1

2.4.2018
Kausi 1. Jakso 1/10. Lenny Belardo on historian nuorin paavi ja ensimmäinen amerikkalainen virassa. Hänen radikaalit ajatuksensa voisivat muuttaa katolista kirkkoa, mutta monet hänen ratkaisunsa pohjautuvat vanhaan suruun ja vaikeaan omaan uskonsuhteeseen. Englantilainen draamasarja. (54')

1 - Jakso 1

2 - Jakso 2

2 - Jakso 2

2.4.2018
Kausi 1. Jakso 2/10. Kardinaali, valtiosihteeri Voiello on huolissaan paavin aloitteista, jotka uhkaavat Vatikaanin poliittisia suhteita. Uuden paavin ensimmäinen puhe hämmentää Pietarin aukiolle kokoontunutta yleisöä. Englantilainen draamasarja. (55')

2 - Jakso 2

3 - Jakso 3

3 - Jakso 3

2.4.2018
Kausi 1. Jakso 3/10. Lenny ei olekaan se lauhkea, helposti manipuloitava hahmo jota Vatikaanin ylin johto oli konklaavissa toivonut. Sveitsiläiskaartilaisen vaimo Ester ymmärtää ensimmäisenä uuden paavin viestin. Englantilainen draamasarja. (56')

3 - Jakso 3

4 - Jakso 4

4 - Jakso 4

2.4.2018
Kausi 1. Jakso 4/10. Voiello uskoo, että paavin voi pysäyttää vain sotkemalla hänet skandaaliin. Hän kiristää Esterin viettelemään Pyhän isän. Samaan aikaan Lenny jatkaa yhä oudompien ajatustensa esittämistä. Englantilainen draamasarja. (54')

4 - Jakso 4

5 - Jakso 5

5 - Jakso 5

2.4.2018
Kausi 1. Jakso 5/10. Pius XIII nauttii muutamasta vapauden tunnista Vatikaanin ulkopuolella lapsuudenystävänsä Dussolierin kanssa ja valmistautuu kutsumaan kardinaalit koolle kertoakseen heille uskon mullistavasta ajatuksestaan. Englantilainen draamasarja. (54')

5 - Jakso 5

6 - Jakso 6

6 - Jakso 6

2.4.2018
Kausi 1. Jakso 6/10. Lennyn valinnasta paaviksi on yhdeksän kuukautta, ja hän ottaa vihdoin vastaan Italian pääministerin, jota paavin anakronistiset vaatimukset järkyttävät. Lenny aloittaa ristiretken homopappeja vastaan. Englantilainen draamasarja. (54')

6 - Jakso 6

7 - Jakso 7

7 - Jakso 7

2.4.2018
Kausi 1. Jakso 7/10. Dussolier kokee olevansa vastuussa nuoren miehen kuolemasta. Mieheltä evättiin pappisura homouden takia. Lenny pelkää, että hänen paavinuransa loppuu pian. Englantilainen draamasarja. (46')

7 - Jakso 7

8 - Jakso 8

8 - Jakso 8

2.4.2018
Kausi 1. Jakso 8/10. Pius XIII päättää yllättäen lähteä matkalle Afrikkaan. Siellä hän tapaa sisar Antonian, rakastetun ja kunnioitetun lähetysmaailman symbolin. Sisar Antonia osoittaa kuitenkin suurta epäilystä Lennyä kohtaan. Englantilainen draamasarja. (55')

8 - Jakso 8

9 - Jakso 9

9 - Jakso 9

2.4.2018
Kausi 1. Jakso 9/10. New Yorkissa Gutierrez ei löydä todisteita kardinaali Kurtwellin väitetystä seksuaalihäirinnästä. Mutta uusi todistaja voi muuttaa kaiken. Englantilainen draamasarja. (56')

9 - Jakso 9

10 - Jakso 10

10 - Jakso 10

2.4.2018
Kausi 1. Jakso 10/10. Lennyn on aika kohdata menneisyytensä vierailulla Venetsiaan, jossa hän epäilee vanhempiensa asuvan. Hän esiintyy ensimmäisen kerran julkisesti Venetsiassa ja on selvää, että hänen terveytensä horjuu. Englantilainen draamasarja. (59')

10 - Jakso 10

Sinua saattaisi kiinnostaa

Veripunainen, lumivalkoinen

Veripunainen, lumivalkoinen

1870-luvun Lontoon kadut eivät ole turvallisia tässä Michael Faberin bestselleriin perustuvassa tarinassa Sugarista, erikoisesta nuoresta prostituoidusta ja William Rackhamista, parfyymi-imperiumin perijästä. Englantilainen draamasarja.
Jamaica Inn

Jamaica Inn

1820-luvun karuille, tuulisille ja syrjäisille Cornwallin nummille sijoittuva kasvutarina kertoo sisukkaan Mary Yellanin elämästä. Perustuu Daphne Du Maurierin klassikkoromaaniin. Englantilainen draamasarja.
Poldark

Poldark

Kriitikkojen ylistämässä historiallisessa sarjassa Ross Poldark palaa kotiin ja kauhistuu, kun rakas kotimaa on yhtä rikki kuin hänen sydämensä. Rossin poissaollessa lapsuudenrakastettu on mennyt naimisiin Rossin serkun kanssa. Englantilainen draamasarja.
Mr Selfridge

Mr Selfridge

Draamasarja Selfridges-tavaratalon perustajasta. Harry Selfridge halusi tehdä ostoksista yhtä jännittävää kuin seksistä. Hän saapuu Lontooseen Chicagosta vuonna 1908 tavoitteenaan avata maailman hienoin tavaratalo. Englantilainen draamasarja.
Kotilieden lämpöä

Kotilieden lämpöä

Draama maalaisyhteisön vahvoista naisista toisen maailmansodan varjossa. Sodan alkaessa naiset yhdistävät voimansa naisjärjestön paikallisjaostossa. Paljastuvat piilevät kyvyt muuttavat kaikkien elämää. Englantilainen draamasarja.
Victoria

Victoria

Merkkidraama kuningatar Viktorian 64-vuotisen valtakauden alusta, valtaistuimelle noususta vuonna 1837 ensimmäisen lapsen syntymään kuvaa muutoksen tuittuilevasta teinistä ikoniseksi hallitsijaksi. Englantilainen draamasarja.
Napamiehet

Napamiehet

Napamiesten käsikirjoittajat Tommi Korpela ja Janne Reinikainen näyttelevät komediasarjan pääosissa "omia itsejään". Tommi on erinomaisen tietoinen siitä, että hän on Suomen seksikkäin mies, kun taas Janne yrittää keskittyä tavalliseen elämään ja parisuhdearkeen. Yksi kaverusten lennokkaista ideoista on omien rajojen testaaminen extreme-naparetkellä. Keskeisissä rooleissa sarjassa ovat myös Jannen vaimoa näyttelevä Inga Björn ja Tommin omalaatuista kaveria esittävä Tero Koponen. Sivurooleissa sekä vierailijoina nähdään muun muassa Laura Birn, Hannu-Pekka Björkman, Peter Franzén, Minna Haapkylä, Elina Keinonen, Kaarina Kivilahti, Elina Knihtilä, Samuli Nittymäki, Matti Onnismaa, Ylermi Rajamaa ja Esko Salminen. Kotimainen komediasarja. Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
Jericho

Jericho

1870-luvun Yorkshiren ylängöillä Jerichon hökkelikylässä asuu yhteisö, joka elää, kukoistaa ja kuolee sen järkälemäisen sillan varjossa, joita rakentamaan heidät alun perin tuotiin. Englantilainen draamasarja.
Murtuva maailma

Murtuva maailma

Palkittu dramaturgi Stephen Poliakoff avaa 1930-luvun Lontoon ailahtelevaa maailmaa tarinallaan mustan jazzyhtyeen noususta menestykseen ennen kuin väkivalta ja ennakkoluulot tekevät lopun suosiosta. Englantilainen draamasarja.
The Bletchley Circle

The Bletchley Circle

Vuosiin 1952-53 sijoittuva tiheätunnelmainen draama neljästä naisesta, jotka ratkoivat 2. maailmansodan aikana salakirjoitusta Bletchley Parkissa. Naiset eivät ole tyytyväisiä rikosten viralliseen tutkintaan, ja ottavat tapaukset ratkaistakseen. Englantilainen rikosdraamasarja.
Jekyll and Hyde

Jekyll and Hyde

Palkittu kirjailija Charlie Higson uudistaa hyvä vastaan paha -tarinan. V. 1930 Lontoossa nuori tohtori Jekyll saa selville pimeän menneisyytensä. Hän on perinyt isoisänsä kirouksen, ja ääritilanteissa hänet valtaa selittämätön voima - Hyde. Englantilainen jännityssarja.
Tutankhamun

Tutankhamun

Tositarina Howard Carterin suurkoitoksesta löytää poikafaarao Tutankhamonin kadonnut hauta. Upeana taustana Egypti vallankumouksen ja 1. maailmansodan melskeessä. Englantilainen draamasarja.