Poldark

Poldark

Historialliset draamat

Kriitikkojen ylistämässä historiallisessa sarjassa Ross Poldark palaa kotiin ja kauhistuu, kun rakas kotimaa on yhtä rikki kuin hänen sydämensä. Rossin poissaollessa lapsuudenrakastettu on mennyt naimisiin Rossin serkun kanssa. Englantilainen draamasarja.

Katso: Jakso 1Poista suosikeistaLisää suosikiksi
1 - Jakso 1

1 - Jakso 1

2.4.2018
Kausi 2. Jakso 1/10. Ensimmäisessä jaksossa Poldark vapautuu pidätyksestä ja valmistautuu kotona oikeudenkäyntiin. Demelza ja Elizabeth yrittävät olla avuksi, mutta Warleggan punoo juonia. Francis painii omatuntonsa kanssa ja Dwight ottaa yhteen perijättären kanssa. Englantilainen draamasarja. (57')

1 - Jakso 1

2 - Jakso 2

2 - Jakso 2

2.4.2018
Kausi 2. Jakso 2/10. Vaalit johtavat mellakoihin, ja Elizabeth menee itse Bodminiin. Demelza vetoaa henkilökohtaisesti tuomariin, mutta George Warlegganilla on hihassaan monta ässää oikeudenkäynnin varalle. Englantilainen draamasarja. (55')

2 - Jakso 2

3 - Jakso 3

3 - Jakso 3

2.4.2018
Kausi 2. Jakso 3/10. Ross ja Demelza ovat vararikon partaalla, ja George Warleggan janoaa kostoa Judille. Francis rakentaa elämäänsä kuntoon ja esittää Rossille ja Demelzalle kutsun. Englantilainen draamasarja. (58')

3 - Jakso 3

4 - Jakso 4

4 - Jakso 4

2.4.2018
Kausi 2. Jakso 4/10. Ross tarvitsee rahaa avatakseen kaivoksen ilman Georgen vaikutusvaltaa ja tekee sopimuksen paikallisen salakuljettajan kanssa. Dwight yrittää selvittää epidemian syytä ja saa siihen apua nimettömältä taholta. Englantilainen draamasarja. (57')

4 - Jakso 4

5 - Jakso 5

5 - Jakso 5

2.4.2018
Kausi 2. Jakso 5/10. Salakuljetusrenkaan lavertelija vaarantaa kaikki. Caroline palaa Cornwalliin kertomaan uutisia ja Elizabeth paljastaa suuren salaisuuden. Englantilainen draamasarja. (57')

5 - Jakso 5

6 - Jakso 6

6 - Jakso 6

2.4.2018
Kausi 2. Jakso 6/10. Francisin kuoltua Ross yrittää tukea Elizabethia rahallisesti, mutta George vaatii Rossia maksamaan velkansa. Demelza yrittää suojella kaikkia Namparassa, ja Dwight ja Caroline tapailevat yhä salassa. Englantilainen draamasarja. (58')

6 - Jakso 6

7 - Jakso 7

7 - Jakso 7

2.4.2018
Kausi 2. Jakso 7/10. Ross lähtee salakuljettajien matkaan tapaamaan Mark Danielia. Sillä välin George iskee Elizabethiin. Kapteeni McNeil väijyttää salakuljettajat paluumatkalla. Caroline saa Dwightin uskomaan, että heidän täytyy karata ja aloittaa uusi elämä Bathissa. Englantilainen draamasarja. (57')

7 - Jakso 7

8 - Jakso 8

8 - Jakso 8

2.4.2018
Kausi 2. Jakso 8/10. Ross ja Dwight joutuvat oikeuteen salakuljetussotkusta. Uusi tinasuoni antaa Rossille toivoa Wheal Gracen jatkosta. George lohduttaa Elizabethia kun tämän äiti sairastuu. Se on katkera isku Rossille, ja uudella kaivoksella tapahtuu karmeita. Englantilainen draamasarja. (58')

8 - Jakso 8

9 - Jakso 9

9 - Jakso 9

2.4.2018
Kausi 2. Jakso 9/10. Ross sulkee Wheal Gracen lopullisesti. Elizabeth painiskelee suuren päätöksen kanssa ja Demelzan maailma kääntyy päälaelleen. Miten harmonia saadaan palautettua? Englantilainen draamasarja. (57')

9 - Jakso 9

10 - Jakso 10

10 - Jakso 10

2.4.2018
Kausi 2. Jakso 10/10. Viimeisessä jaksossa Dwight värväytyy laivastoon unohtaakseen Carolinen ja Demelza viettää aikaa erillään Rossista. Ross harkitsee liittymistä rykmenttiinsä, Elizabeth ja George aloittelevat avioelämää ja Georgen suunnitelmat aiheuttavat kapinan. Englantilainen draamasarja. (59')

10 - Jakso 10

Sinua saattaisi kiinnostaa

Jamaica Inn

Jamaica Inn

1820-luvun karuille, tuulisille ja syrjäisille Cornwallin nummille sijoittuva kasvutarina kertoo sisukkaan Mary Yellanin elämästä. Perustuu Daphne Du Maurierin klassikkoromaaniin. Englantilainen draamasarja.
Veripunainen, lumivalkoinen

Veripunainen, lumivalkoinen

1870-luvun Lontoon kadut eivät ole turvallisia tässä Michael Faberin bestselleriin perustuvassa tarinassa Sugarista, erikoisesta nuoresta prostituoidusta ja William Rackhamista, parfyymi-imperiumin perijästä. Englantilainen draamasarja.
Jericho

Jericho

1870-luvun Yorkshiren ylängöillä Jerichon hökkelikylässä asuu yhteisö, joka elää, kukoistaa ja kuolee sen järkälemäisen sillan varjossa, joita rakentamaan heidät alun perin tuotiin. Englantilainen draamasarja.
Mr Selfridge

Mr Selfridge

Draamasarja Selfridges-tavaratalon perustajasta. Harry Selfridge halusi tehdä ostoksista yhtä jännittävää kuin seksistä. Hän saapuu Lontooseen Chicagosta vuonna 1908 tavoitteenaan avata maailman hienoin tavaratalo. Englantilainen draamasarja.
Murtuva maailma

Murtuva maailma

Palkittu dramaturgi Stephen Poliakoff avaa 1930-luvun Lontoon ailahtelevaa maailmaa tarinallaan mustan jazzyhtyeen noususta menestykseen ennen kuin väkivalta ja ennakkoluulot tekevät lopun suosiosta. Englantilainen draamasarja.
Piru vai pyhimys

Piru vai pyhimys

The Young Pope - piru vai pyhimys, pääosissa Jude Law ja Diane Keaton, kertoo ensimmäisen amerikkalaisen paavin, Pius XIII Belardon tarinan. Salaperäinen, ristiriitainen hahmo kulkee yksinäisyyden tietä löytääkseen ihmiskunnalle Jumalan. Englantilainen draamasarja.
The Bletchley Circle

The Bletchley Circle

Vuosiin 1952-53 sijoittuva tiheätunnelmainen draama neljästä naisesta, jotka ratkoivat 2. maailmansodan aikana salakirjoitusta Bletchley Parkissa. Naiset eivät ole tyytyväisiä rikosten viralliseen tutkintaan, ja ottavat tapaukset ratkaistakseen. Englantilainen rikosdraamasarja.
Kotilieden lämpöä

Kotilieden lämpöä

Draama maalaisyhteisön vahvoista naisista toisen maailmansodan varjossa. Sodan alkaessa naiset yhdistävät voimansa naisjärjestön paikallisjaostossa. Paljastuvat piilevät kyvyt muuttavat kaikkien elämää. Englantilainen draamasarja.
Him

Him

Kolmiosainen yliluonnollinen draama. 17-vuotias poika, joka tunnetaan vain nimellä HIM yrittää kaikin voimin salata isoisältään perimänsä yliluonnollisen kyvyn, jota ymmärtää vain hänen ikääntyvä isoäitinsä. Englantilainen draamasarja.
Breathless

Breathless

Salaisuudet, valheet ja intohimot kytevät pinnan alla 1960-luvun alun loisteliaassa maailmassa. Englanti on seksivallankumouksen partaalla ja lontoolaisen naistentautien osaston henkilökunta paiskii töitä ja kamppailee omien ongelmiensa kanssa. Englantilainen rikosdraamasarja.
Good Wife

Good Wife

Sarjan viimeinen 7. kausi. Emmy- ja Golden Globe -palkittu Julianna Margulies näyttelee pääosaa asianajaja Alicia Florrickin työstä ja elämästä kertovassa laatudraamasarjassa. Keskeisissä rooleissa nähdään myös Matt Czuchry (Gilmoren tytöt), Christine Baranski (Chicago, Mamma Mia) ja Chris Noth (Sinkkuelämää). Amerikkalainen draamasarja.
The Moorside

The Moorside

Tositarinaan perustuva brittidraama yhteisön petoksesta, kun he etsivät kadonnutta Shannon Matthewsia. Kaksiosainen draama keskittyy kuvaamaan ryhmää naisia, jotka yrittävät löytää keskuudestaan kadonneen tytön.