Road to Russia

Road to Russia

Urheilu

Ohjelma esittelee World Cupin tiimit ja profiloi pelaajat virittäen katsojat valmiiksi 2018 vuoden suurinta tv-urheilutapahtumaa varten. Urheiluohjelma.

Poista suosikeistaLisää suosikiksi

Tallenteet

H-lohko

H-lohko

H-lohko. Jaksossa tutustutaan tarkemmin MM-kisojen H-lohkon otteluihin. Lähikuvassa Belgian Vincent Kompany ja Argentiinan maestro, Lionel Messi. Urheiluohjelma. (25')
G-lohko

G-lohko

G-lohko. Jaksossa tutustutaan tarkemmin MM-kisojen G-lohkon otteluihin. Belgiaa ja Englantia pidetään lohkon varmoina jatkajina, mutta Tunisia ja Panama ovat valmiita yllättämään Euroopan huippumaat. Urheiluohjelma. (25')
F-lohko

F-lohko

F-lohko. F-lohkossa pelaavat Saksa, Meksiko, Ruotsi ja Etelä-Korea. Raheem Sterlingin loisto-otteita kaivataan myös maajoukkueessa. Essam El-Hadarysta tulee MM-kisojen historian vanhin pelaaja. Urheiluohjelma. (25')
E-lohkossa kisojen ennakkosuosikki?

E-lohkossa kisojen ennakkosuosikki?

E-lohkossa kisojen ennakkosuosikki?. Analyysissa on E-lohko, jonka ennakkosuosikki Brasilia haluaa unohtaa viime kisojen pettymyksen. Lähikuvissa nähdään Ranskan Antoine Griezmann, Tanskan Nicklas Bendtner ja Argentiinaa luotsaava Jorge Sampaoli. Urheiluohjelma. (26')
D-lohko on kisojen kuolemanlohko

D-lohko on kisojen kuolemanlohko

D-lohko on kisojen kuolemanlohko. Argentiinan, Kroatian, Islannin ja Nigerian D-lohko on kisojen kuolemanlohko. Cristiano Ronaldolta puuttuu ainoastaan maailmanmestaruus. Jefferson Farfán haluaa parantaa mainettaan. Urheiluohjelma. (26')
C-lohko anaalyysin kohteena

C-lohko anaalyysin kohteena

C-lohko anaalyysin kohteena. Analyysissa on C-lohko, jossa pelaavat Ranska, Tanska, Peru ja Australia. Lähikuvissa nähdään Meksikon Chicharito, Brasilian Philippe Coutinho ja Englantia luotsaava Gareth Southgate. Urheiluohjelma. (26')
B-lohkon tähdet

B-lohkon tähdet

B-lohkon tähdet. B-lohko on täynnä tähtiä ja jännitteitä. Son Heung-min on Etelä-Korean tähtipelaaja. Mesut Özilin vastuu on kasvanut. Thiago Silva haluaa pelastaa maineensa. Urheiluohjelma. (25')
Isäntämaa Venäjä

Isäntämaa Venäjä

Isäntämaa Venäjä. Isäntämaa Venäjä pelaa kisojen kenties helpoimmassa lohkossa. Lähikuvissa nähdään Ranskan keskikentän N'Golo Kanté, Argentiinan maalivahti Sergio Romero ja Englannin nuori Dele Allli. Urheiluohjelma. (26')
Argentiina on paikalla voittaakseen

Argentiina on paikalla voittaakseen

Argentiina on paikalla voittaakseen. Argentiina kaipaa mestaruutta ja Messiä Maradonan rooliin. Lähikuvissa nähdään Saksan maalivahti Marc-André ter Stegen, Espanjan keskikenttämies Sergio Busquets ja Islannin kapteeni Aron Gunnarsson. Urheiluohjelma. (25')
Länsinaapurimme, voittoisa Ruotsi

Länsinaapurimme, voittoisa Ruotsi

Länsinaapurimme, voittoisa Ruotsi. Lähikuvassa tällä kertaa Italian kisoista pudottanut Ruotsin maajoukkue, Espanjan Diego Costa ja Ranskan nuori tähtipelaaja Kylian Mbappé. Urheiluohjelma. (25')
Lähikuvassa Belgian joukkue

Lähikuvassa Belgian joukkue

Lähikuvassa Belgian joukkue. Lähikuvassa Belgian maajoukkue, Uruguayn Edinson Cavani ja Australian maajoukkueen kokenut maalintekijä Tim Cahill. Urheiluohjelma. (25')
Englannista yllättäjä?

Englannista yllättäjä?

Englannista yllättäjä?. Odotukset Englantia kohtaan ovat matalalla, mutta onko se Englannin onni? Thomas Müller jahtaa ennätyksiä. Esittelyssä myös Ruotsin Emil Forsberg ja Portugalin Bernardo Silva. Urheiluohjelma. (25')