Unelmien poikamies paratiisissa

Unelmien poikamies paratiisissa

Romantiikka ja parisuhde, reality ja tositapahtumat

Unelmien poikamies paratiisissa on huippusuositun Unelmien poikamies ja Unelmien poikamiestyttö -sarjojen spin off -sarja, jossa edellisillä kausilla katsojia ihastuttaneet ja vihastuttaneet kilpailijat matkustavat eksoottiseen lomakohteeseen etsimään rakkautta. Joka viikko pakkaa saapuu kuitenkin sekoittamaan uusi tulokas. Ilman ruusua jäänyt joutuu kotimatkalle. Unelmien poikamies paratiisissa -sarjan 4. kausi vie katsojat Meksikon upeisiin maisemiin, Sayulitaan. Sarjan "kohukausi" tuo mukanaan ennennäkemätöntä draamaa. Jo kauden alussa juontaja Chris Harrison kertoo, että kuvaukset on jouduttu keskeyttämään. Kauden aikana uudet käänteet muuttavat juonen suuntaa ja monen osallistujat sydän on syrjällään. Yllätysvieraat ja epätodennäköiset ihastumiset pitävät katsojan varpaillaan ja on mahdotonta ennustaa, ketkä lähtevät kotiin rakastuneina ja kenen sydän särkyy. Amerikkalainen realitysarja.

Katso: Jakso 1Poista suosikeistaLisää suosikiksi
1 - Kamerat seis!

1 - Kamerat seis!

4.6.2018
Kamerat seis!. Meksikon Puerto Vallartaan virtaa joukko tuttuja kasvoja, kun vanhat kilpailijat saapuvat jälleen kerran etsimään rakkautta. Orastavia suhteita syntyykin kiivasta tahtia, kunnes kausi saa dramaattisen käänteen, jonka seurauksena koko tuotanto keskeytetään vain kahden kuvauspäivän jälkeen. Mutta mitkä ovat ne tapahtumat, jotka saavat tuotantotiimin päätymään näin ennenkuulumattomaan ratkaisuun? Amerikkalainen realitysarja. (81')

1 - Kamerat seis!

2 - Häähumua

2 - Häähumua

4.6.2018
Kausi 4. Jakso 2/9. Häähumua. Ohjelman edellisellä kaudella toisensa tavanneet Carly ja Evan juhlivat häitään, joissa nähdään monia tuttuja kasvoja. Tämän kauden osanottajat palaavat paratiisiin pohtimaan, miten jatkaa kuvausten keskeytyksen jälkeen. Amerikkalainen realitysarja. (80')

2 - Häähumua

3 - Kuuma tulokas

3 - Kuuma tulokas

4.6.2018
Kuuma tulokas. Kausi on päässyt taas kunnolla käyntiin ja on ensimmäisen ruususeremonian aika. On naisten vuoro jakaa ruusut, mutta painavatko vanhat kytkökset enää vaakakupissa vai onko tilalle syntynyt uutta säpinää? Suhteita joudutaankin puntaroimaan entistä tarkemmin, sillä paratiisiin saapuu nainen, joka pistää miesten päät sekaisin. Amerikkalainen realitysarja. (80')

3 - Kuuma tulokas

4 - Kolmiodraamoja ja selityksiä

4 - Kolmiodraamoja ja selityksiä

4.6.2018
Kausi 4. Jakso 4/9. Kolmiodraamoja ja selityksiä. Uudet tulokkaat synnyttävät kolmiodraamoja, ja yksi kilpailijoista päättää luovuttaa. Jaksossa nähdään myös studio-osuus, jossa käsitellään kuvaukset keskeyttänyttä selkkausta. Luvassa on myös iloinen uutinen eräältä paratiisipariskunnalta. Amerikkalainen realitysarja. (81')

4 - Kolmiodraamoja ja selityksiä

5 - Kampasimpukkasormen paluu

5 - Kampasimpukkasormen paluu

4.6.2018
Kausi 4. Jakso 5/9. Kampasimpukkasormen paluu. Paratiisiin saapuu nainen, joka on monelle vanha tuttu. Hän aiheuttaa närää naisten keskuudessa ja saakin hyvin pian liikanimen ?Kampasimpukkasormi?. Lähestyvä ruususeremonia herättää ahdistusta yhdessä jos toisessa kilpailijassa, ja tunteet kuohahtavat jopa paratiisin vakiintuneimmalla parilla. Amerikkalainen realitysarja. (80')

5 - Kampasimpukkasormen paluu

6 - Painia ja kutittelua

6 - Painia ja kutittelua

4.6.2018
Kausi 4. Jakso 6/9. Painia ja kutittelua. Uudet tulokkaat sekoittavat pakkaa, kun on miesten vuoro jakaa ruusuja. Studiossa jatkuu kuvaukset keskeyttäneen selkkauksen käsittely, ja yksi huonoissa väleissä eronnut paratiisin ex-pariskunta kohtaa. Amerikkalainen realitysarja. (81')

6 - Painia ja kutittelua

7 - Bermudan kolmio

7 - Bermudan kolmio

4.6.2018
Kausi 4. Jakso 7/9. Bermudan kolmio. Paratiisiin saapuu jälleen uusia tulokkaita, mutta he saavat pian huomata, ettei näin myöhäisessä vaiheessa ole helppoa saada jalkaansa oven väliin. Moni pareista on vakiintunut ja viimeisistä sinkuista käy kova kamppailu. Epätoivoinen tilanne saa kilpailijat päätymään dramaattisiin ratkaisuihin. Amerikkalainen realitysarja. (80')

7 - Bermudan kolmio

8 - Raivoisat tulokkaat

8 - Raivoisat tulokkaat

4.6.2018
Kausi 4. Jakso 8/9. Raivoisat tulokkaat. Paratiisin tunnelma on raukea, mutta viime hetken tulokkaat yrittävät vielä sekoittaa pakkaa. Kun treffiseuraa ei löydykään odotetusti, he raivostuvat ja antavat muiden kuulla kunniansa. Amerikkalainen realitysarja. (40')

8 - Raivoisat tulokkaat

9 - Jäähyväiset paratiisille

9 - Jäähyväiset paratiisille

4.6.2018
Kausi 4. Jakso 9/9. Jäähyväiset paratiisille. On finaalijakson aika ja pariskuntien on päätettävä, lähtevätkö he paratiisista yksin vai käsikkäin. Kuten arvata saattaa, luvassa on suurta onnea, mutta myös karvaita pettymyksiä. Jakson loppupuolella Chris Harrison haastattelee kilpailijoita kauden aikana tapahtuneista käänteistä ja päivittää viimeisten parien tuoreet kuulumiset. Amerikkalainen realitysarja. (82')

9 - Jäähyväiset paratiisille

Sinua saattaisi kiinnostaa

Bachelor Winter Games

Bachelor Winter Games

Ohjelma on urheiluteemainen realityohjelma, jossa nähdään Bachelor ja Bachelorette -sinkkuja ympäri maailmaa kisaamassa keskenään. Sarjassa nähdään myös Suomen Jenny Helenius kisaamassa. Amerikkalainen realitysarja.
Unelmien poikamieskämppä

Unelmien poikamieskämppä

Bachelor Pad on Unelmien poikamies ja Unelmien poikamiestyttö -sarjojen spin-off-sarja, jossa aiemmilta kausilta tutut kilpailijat saavat uuden mahdollisuuden löytää rakkauden, mutta samalla he kilpailevat erilaisissa tehtävissä. Kilpailijat eivät ainoastaan asu saman katon alla, vaan myös nukkuvat samassa huoneessa, joten ainakaan houkutuksilta, romansseilta ja konflikteilta ei vältytä! Jokaisen jakson lopussa joku kilpailijoista äänestetään lähtemään kotiin siihen asti, kunnes jäljellä on yksi voittaja, joka kuittaa itselleen muhkean rahapalkinnon. Amerikkalainen realitysarja.
Unelmien poikamiestyttö

Unelmien poikamiestyttö

Suositussa sarjassa joukko miehiä kilpailevat Unelmien poikamiestytön sydämestä. Luvassa on romanttisia illallisia ja eksoottisia matkoja, mutta myös tunteiden kuumenemisia, kun joukosta tippuu kandidaatti toisensa jälkeen. Ketkä pitävät pintansa pisimpään ja ennen kaikkea - kuka selviytyy voittajaksi? Entä päättyykö sarja kosintaan ja mikä on vastaus? Amerikkalainen realitysarja.
Paratiisimotelli Ruotsi

Paratiisimotelli Ruotsi

Seitsemän aiemmilta kausilta tuttua all-star-poikaa palaavat Paratiisihotelliin, mutta kaikki eivät saakaan jäädä, vaan heidät lähetetään Paratiisimotelliin, josta heidän pitää yrittää päästä kilpailujen avulla takaisin. Ruotsalainen realitysarja.
Unelmien poikamies

Unelmien poikamies

Sarjan 21. kaudella vieraillaan Suomen Lapissa! Kaksi kertaa Unelmien poikamiestyttö -sarjassa tylyt pakit saanut Nick Viall etsii nyt elämänsä rakkautta. Edessä on romanttisia illallisia ja eksoottisia matkoja, mutta myös pettymyksen kyyneliä, kun naiset ryhtyvät kilpailemaan huolella valitun poikamiehen suosiosta. Ketkä pitävät pintansa pisimpään ja ennen kaikkea - kuka selviytyy voittajaksi? Amerikkalainen realitysarja.
Rikkaiden deittipalvelu

Rikkaiden deittipalvelu

Patti Stanger johtaa vahvalla otteella Millionaire's Clubia, jossa hän etsii henkilökuntansa kanssa miljonääreille täydellistä kumppania. Amerikkalainen realitysarja.
Bachelor Suomi - Tilinteko

Bachelor Suomi - Tilinteko

Sarjassa puidaan Jenni Alexandrovan johdolla Bachelor Suomi -sarjan kutkuttavia käänteitä. Jaksoissa naiset pääsevät kertomaan minkälaista oli ohjelman kulisseissa ja mitä todella tapahtui treffeillä. Kotimainen realitysarja.
Ökyvaimojen salaisuudet

Ökyvaimojen salaisuudet

Sarjassa tutustutaan ökyrikkaiden miesten ja heidän vaimojensa elämään. Amerikkalainen dokumentti.
Prinssi Harry ja Meghan - satumainen rakkaus

Prinssi Harry ja Meghan - satumainen rakkaus

Hiukan ennen Ison-Britannian prinssi Harryn ja näyttelijä Meghan Marklen kihlausta valmistuneessa dokumentissa kuullaan mm. kuninkaallisasiantuntijoita, Meghanin sisarpuolta ja ystäviä sekä vertaillaan Harryn ja Meghanin elämänpolkuja. Millainen oli kuvankauniin Pukumies-näyttelijän tie brittihoviin? Miten hänen elämänsä muuttuu, ja millainen vaikutus suhteella on hallitsijaperheen julkikuvaan? Englantilainen dokumentti.
Skandaalista kuuluisaksi

Skandaalista kuuluisaksi

Dokumentti esittelee ihmisiä, joiden elämä sai yllättäen täyskäännöksen. Yksittäinen tapahtuma teki heistä hetkessä koko kansan tuntemia julkisuuden henkilöitä. Mukana mm. Casey Anthony, Lorena Bobbitt, Amy Fisher ja Tonya Harding. Amerikkalainen dokumentti.
Nakudeitit

Nakudeitit

Nakudeitit on tosi-tv-sarja, jossa sinkut deittailevat alasti. Amerikkalainen realitysarja.
Paratiisihotelli Ruotsi

Paratiisihotelli Ruotsi

Joukko kuumia sinkkuja nauttivat luksuslomasta hulppeassa lomakohteessa ja tutustuvat toisiin kuumiin sinkkuihin. Heidän tavoitteenaan on asua hotellissa niin pitkään kuin mahdollista. Ilman paria jäävä sinkku putoaa ja joutuu lähtemään kotimatkalle. Hotellissa pisimpään selviytynyt voittaa 500 000 Ruotsin kruunua. Ohjelman juontaa Rebecca Simonsson. Ruotsalainen realitysarja.